جدا شدن Peter Molyneux از Microsoft

Dinosaur

Loyal Member
سلام !

15881316270229225146.jpg

Peter Molyneux اعلام کرد که از Microsoft و Lionhead Studios جدا می شود.
او قرار است برای همیشه از Microsoft جدا شده و استودیویی که خود در سال 1997 تآسیس کرده بود یعنی Lionhead را نیز ترک کند. آخرین پروژه او نسخه ای از سری بازی های Fable به نام Fable: The Journey بوده که البته هنوز هم به عنوان ناظر این پروژه فعالیت می کند.
Molyneux در این باره می گوید : "من برای همیشه به افرادی که با آن ها کار کردم ، بازی هایی که ساختیم و تجربه هایی که خلق کردیم افتخار می کنم. از Black & White و Fable تا پروژه بلندپروازانه Milo & Kate برای Kinect. ولی فکر می کنم زمان آن رسیده که به صورت مستقل کار کنم. از تیم خود در Lionhead و همکارانم در Microsoft برای پشتیبانی ، فداکاری ها و کارهای بزرگشان در طول این سال ها تشکر می کنم."
بعد از جدا شدن Molyneux از Lionhead ، یکی دیگر از افرادی که در تآسیس این استودیو نقش داشته یعنی Mark Webley جای او را خواهد گرفت.

شلوغش نکنید. اودا از سونی جدا شد، ساکاگوچی و ایتاگاکی و خیلی های دیگه جدا شدن و هنوز هیچ مشکلی برای استودیو مربوطه به وجود نیامده.​

قبول کن مولینو به خاطر ساست های بد ماکرو جدا شد.. ماکرو هی از این بیچاره میخواست تا Fable درست کنه چون میدونستن حداقل اسم Fable سه میلیون فروش میکنه..

قبول کن مولینو به خاطر ساست های بد ماکرو جدا شد.. ماکرو هی از این بیچاره میخواست تا Fable درست کنه چون میدونستن حداقل اسم Fable سه میلیون فروش میکنه..
دلیلش برام مهم نیست. کلاٌ دلیل مهم نیست!. جدا شد، تموم. یه نفر دیگه با انگیزه‌تر با استعدادتر با افکار جدید و تازه جاش رو میگیره.
اگرم قرار بود مولیتیو مثل ایران خودرو و سایپا کار کنه; از 2005 تا الان حداقل 1 سال درمیون باید Fable منتشر میشد ولی نشده، شده؟

یه چیزی واسه من جالبه، تا الان تو این نسل 2 تا Fable داشتیم، حالا چطوریه که همه حالشون از Fable های بیش از حد زیاد به هم میخوره؟ :دی تو همین نسل بازی هایی بودن که 7، 6، 5، 4 و 3 شماره ازشون عرضه شده حالا 2 تا Fable (که با The Journey میشن 3 تا) خیلی زیاده؟ :دی فقط اون بازی آرکیده رو خواهشا تو لیست حساب نکنید چون خودتون هم می دونید ربطی نداره :دی
==
راجع به خبر اصلا انتظارش رو نداشتم، امیدوارم Lionhead بازم بتوانه بازی های خوبی بسازه، مولینیو هم که هر جا بره تو قلب ما جا داره :دی
واقعا نمیدونم چه حسی هست ولی به حالت تهوع ختم میشه.

یه بازی کسل کننده شده این قضیه...

واقعا نمیدونم چه حسی هست ولی به حالت تهوع ختم میشه.

یه بازی کسل کننده شده این قضیه...
عجب :دی از سال 2004 به اینور چند تا Fable بازی کردی؟ 3 تا دیگه؟ اونم در عرض 7 یا 8 سال. حالا این حسی که بهت دست میده احتمالا واسه اینه که از بازی خوشت نمیاد نه به این خاطر که بازی میلک شده! دیگه یه چیز واضح هست، تا الان تو این نسل در عرض 7 سال، 2 تا Fable ساخته شده، از 2008 که اولین Fable این نسل عرضه شده در عرض 5 سال، 2 تا Fable ساخته شده. حالا از این به بعد سالی چند تا Fable میاد رو کاری ندارم ولی تا حالا تعداد نسخه های عرضه شده در حدی نبود که باعث بوجود اومدن حس تهوع در کسی بشه! این چیزی که گفتم نه نظر شخصی هست نه چیز دیگه ای، یه قضیه ریاضی هست :دی البته اگه کسی خوشش نیاد از بازی بحثش فرق میکنه و نظرش محترمه ولی دیگه ریاضی رو زیر سوال نبرید لطفا :دی

چه صحبتي؟
اون دوستمون گفت حمايت مايكروسافت از استوديو هاش مذخرف و ضعيفِ كه در واقعيت با پستي كه مايكروسافت به ايشون داده بوده مشخصِ كه حمايت از ايشون خيلي هم خوب بوده.
هر كاري هم كه تو مايكروسافت كرده و هر بازي كه ساخته مسئولش خودش بوده و خودش هم بارها اين رو گفته.
در اینکه حمایت مایکروسافت شدیدا از استودیو های زیر دستش پائینه شکی نیست، این که یک نفر رو میان بهش یه کاری میدن دلیل نمیشه یعنی دارن حمایتش میکنند خیلی وقت ها همون مسئله باعث میشه طرف رو محدود تر کنند.
مولینیو خلاقه، دوست داره بره دنبال ایده هاش ولی مایکروسافت شدیدا یه سیستم خاصی رو پیش داره، همون کاری که با بانجی کرد داشت با مولینیو و تیمش میکرد و اینم جدا شد.
این دیگه ثابت شده اس بارها دیدیم، حمایتی که سونی از استودیو های زیر مجموعه اش میکنه و آزادی عملی که میده رو مایکروسافت عمرا بده، مایکروسافت حرف حرف خودشه و اصلا اجازه نمیده استودیو ها کمی باز تر باشند.
به گند کشیدن Rare یکی از بارز ترین نمونه هاش هست.
حالا اگر فکر میکنید داره بها میده با این کاراش یه بحث جداس :دی.

------------------------------
به شخصه خودم هیچ مشکلی با Fable 2 یا Fable 3 نداشتم و حمایت خاصی هم از این بازی میکنم میگم هردوشون هم برای من جزء بهترین ها بودن.
ولی سازنده ها اصولا میخوان باز باشند، وقت بزارن، بازی بسازن ولی اینجور که بوش میاد مایکروسافت هیچ وقت این اجازه رو نمیده :دی.

دلیلش برام مهم نیست. کلاٌ دلیل مهم نیست!. جدا شد، تموم. یه نفر دیگه با انگیزه‌تر با استعدادتر با افکار جدید و تازه جاش رو میگیره.
اگرم قرار بود مولیتیو مثل ایران خودرو و سایپا کار کنه; از 2005 تا الان حداقل 1 سال درمیون باید Fable منتشر میشد ولی نشده، شده؟
اگر منظورت اودا هست که، اودا رو من حس میکنم بیشتر اخراجش کردن تا اینکه خودش بخواد بزاره بره.
اون آزادی عملی که سونی به اودا و تیمش داده بود رو نصفش رو مایکروسافت به مولینیو میداد نصف IP های عالی این نسل توسط این استودیو ساخته شده بود.

دیوید جفی میاد از سونی جدا میشه برای خودش کار کنه ولی با این حال میاد برای سونی بازم بازی میسازه.

بانجی میاد از مایکروسافت جدا میشه در حالی که هنوز 10 تا 15 درصد سهامش مال مایکروسافته، کلا این کمپانی بیخیال میشه میره با یه جا دیگه قرار داد میبنده.
کاملا واضحه تو این مایکروسافت چی میگذره :|.

به گند کشیدن Rare یکی از بارز ترین نمونه هاش هست
کاری به گند کشیده شدن Rare ندارم ولی توجه کردی Rare یکی از معدود شرکت هایی بوده که تو این نسل چند تا IP جدید داشته، به علاوه اینکه چند تا IP قدیمیش رو هم ادامه داده؟ اون چیزی که گفتی با این مثالی که زدی کوچک ترین ارتباطی به هم ندارن :دی حداقل یه مثال درست میزدی :دی

عجب :دی از سال 2004 به اینور چند تا Fable بازی کردی؟ 3 تا دیگه؟ اونم در عرض 7 یا 8 سال. حالا این حسی که بهت دست میده احتمالا واسه اینه که از بازی خوشت نمیاد نه به این خاطر که بازی میلک شده! دیگه یه چیز واضح هست، تا الان تو این نسل در عرض 7 سال، 2 تا Fable ساخته شده، از 2008 که اولین Fable این نسل عرضه شده در عرض 5 سال، 2 تا Fable ساخته شده. حالا از این به بعد سالی چند تا Fable میاد رو کاری ندارم ولی تا حالا تعداد نسخه های عرضه شده در حدی نبود که باعث بوجود اومدن حس تهوع در کسی بشه! این چیزی که گفتم نه نظر شخصی هست نه چیز دیگه ای، یه قضیه ریاضی هست :دی البته اگه کسی خوشش نیاد از بازی بحثش فرق میکنه و نظرش محترمه ولی دیگه ریاضی رو زیر سوال نبرید لطفا :دی

اخه تنها لذت بخش ترین قسمت بازی lost chapter بوده یعنی من بیش تر از 10 بار بازی رو تموم کردم کلا بازی رو جویدم ولی کلا هیچ کدوم از نسخه ها حتی حسی که lc رو داشت رو به من نداد کلا هیچ کدوم از fabel ها خوب نبودن fable 3 هم که دیدی چی بود اصلا نمیدونستن میخوان بازی رو چیکار بکنن فقط یه چیزی دادن بیرون.

در اینکه حمایت مایکروسافت شدیدا از استودیو های زیر دستش پائینه شکی نیست، این که یک نفر رو میان بهش یه کاری میدن دلیل نمیشه یعنی دارن حمایتش میکنند خیلی وقت ها همون مسئله باعث میشه طرف رو محدود تر کنند.
مولینیو خلاقه، دوست داره بره دنبال ایده هاش ولی مایکروسافت شدیدا یه سیستم خاصی رو پیش داره، همون کاری که با بانجی کرد داشت با مولینیو و تیمش میکرد و اینم جدا شد.
این دیگه ثابت شده اس بارها دیدیم، حمایتی که سونی از استودیو های زیر مجموعه اش میکنه و آزادی عملی که میده رو مایکروسافت عمرا بده، مایکروسافت حرف حرف خودشه و اصلا اجازه نمیده استودیو ها کمی باز تر باشند.
به گند کشیدن Rare یکی از بارز ترین نمونه هاش هست.
حالا اگر فکر میکنید داره بها میده با این کاراش یه بحث جداس :دی.

------------------------------
به شخصه خودم هیچ مشکلی با Fable 2 یا Fable 3 نداشتم و حمایت خاصی هم از این بازی میکنم میگم هردوشون هم برای من جزء بهترین ها بودن.
ولی سازنده ها اصولا میخوان باز باشند، وقت بزارن، بازی بسازن ولی اینجور که بوش میاد مایکروسافت هیچ وقت این اجازه رو نمیده :دی.

اگر منظورت اودا هست که، اودا رو من حس میکنم بیشتر اخراجش کردن تا اینکه خودش بخواد بزاره بره.
اون آزادی عملی که سونی به اودا و تیمش داده بود رو نصفش رو مایکروسافت به مولینیو میداد نصف IP های عالی این نسل توسط این استودیو ساخته شده بود.

دیوید جفی میاد از سونی جدا میشه برای خودش کار کنه ولی با این حال میاد برای سونی بازم بازی میسازه.

بانجی میاد از مایکروسافت جدا میشه در حالی که هنوز 10 تا 15 درصد سهامش مال مایکروسافته، کلا این کمپانی بیخیال میشه میره با یه جا دیگه قرار داد میبنده.
کاملا واضحه تو این مایکروسافت چی میگذره :|.
این نظر شماست ولی واقعیت چیزای دیگست که مطمئنا من و شما همه چیز رو نمیدونیم

اخه تنها لذت بخش ترین قسمت بازی lost chapter بوده یعنی من بیش تر از 10 بار بازی رو تموم کردم کلا بازی رو جویدم ولی کلا هیچ کدوم از نسخه ها حتی حسی که lc رو داشت رو به من نداد کلا هیچ کدوم از fabel ها خوب نبودن fable 3 هم که دیدی چی بود اصلا نمیدونستن میخوان بازی رو چیکار بکنن فقط یه چیزی دادن بیرون.
این میشه نظر در مورد بازی و محترمه، ولی اینه بگیم Fable هر سال داره عرضه میشه یه چیز اشتباه هست :دی البته Fable II یه عنوان فوق العاده بود، من خودم با قسمت اول بیشتر حال کردم ولی Fable II یکی از بهترین بازیهایی هست که تو این نسل بازی کردم.

شلوغش نکنید. اودا از سونی جدا شد، ساکاگوچی و ایتاگاکی و خیلی های دیگه جدا شدن و هنوز هیچ مشکلی برای استودیو مربوطه به وجود نیامده.
اودا بخاطر خوبی های سونی میخواد از سونی جدا بشه و گفته که جای من که بدم بین خوبها نیست ، ولی Peter Molyneux از بس مایکروسافت بهش بدی کرد ، ! داره جدا میشه
نوشته شده توسط .:N!MA:.:
مایکروسافت بد بد بد ... سونی خوب خوب خوب !
اصلا گفته میشه بالمر شخصا با چوب تر و شلاق بدن چین و چروک این بد بخت رو کبود میکرده .....!
والا من بدنش رو ندیدم ولی شایدم همینطور باشه :d

این ادیتور سایت آدم رو کلافه میکنه ...خواستم ویرایش کنم کلا پاک شد ...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
مایکروسافت بد بد بد ... سونی خوب خوب خوب !
اصلا گفته میشه بالمر شخصا با چوب تر و شلاق بدن چین و چروک این بد بخت رو کبود میکرده .....! کلش هم بخاطر سو تغذیه و نبود ویتامین B6 کچل شد ...
----------------------------------------
طرف داره میگه میخواد مستقل شه ... و تنها راه مستقل شدن هم اینه که از مایکروسافت بزنه بیرون ... حالا دوستان گیر دادن که نخیر مایکروسافت بهش بدی کرده !

این میشه نظر در مورد بازی و محترمه، ولی اینه بگیم Fable هر سال داره عرضه میشه یه چیز اشتباه هست :دی البته Fable II یه عنوان فوق العاده بود، من خودم با قسمت اول بیشتر حال کردم ولی Fable II یکی از بهترین بازیهایی هست که تو این نسل بازی کردم.

اخه fable یه بازی fps مثل cod نیست که براش مشکلی پیش نیاد fable رو اگه واقعا روش کار نکنن به یه چیزی که تکراری تبدیل میشه فقط. میشه گفت fable II کمی تغییرات داشت ولی واقعا نسبت به نسخه 1 چقدر هر قدر هم بازی خوب بود ول برای واقعا چیز جدیدی نبود ولی بری یکی از دوستانم که اصلا نمیدونست fable چی بوده یه شاهکار به حساب میامد من در کل مشکلی ب fable ندارم ولی اینا یک ذره هم روی بازی کار نمیکنن پس چرا نگنم بازی تکراری هست ؟

اخه fable یه بازی fps مثل cod نیست که براش مشکلی پیش نیاد fable رو اگه واقعا روش کار نکنن به یه چیزی که تکراری تبدیل میشه فقط. میشه گفت fable II کمی تغییرات داشت ولی واقعا نسبت به نسخه 1 چقدر هر قدر هم بازی خوب بود ول برای واقعا چیز جدیدی نبود ولی بری یکی از دوستانم که اصلا نمیدونست fable چی بوده یه شاهکار به حساب میامد من در کل مشکلی ب fable ندارم ولی اینا یک ذره هم روی بازی کار نمیکنن پس چرا نگنم بازی تکراری هست ؟
Fable III رو قبول دارم تکراری شده بود ولی Fable II یه بازی عالی بود. نسبت به قسمت اول تغییرات مثبت خیلی زیادی داشت (البته یه سری جاها هم پسرفت داشت). من خودم دوست دارم Lionehead قبل از Fable IV رو یک یا چند تا عنوان متفاوت کار کنه و از این نظر با شما موافقم، ولی اینکه بگیم Fable میلک شده رو اصلا نمی تونم قبول کنم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or