جدا شدن Peter Molyneux از Microsoft

Dinosaur

Loyal Member
سلام !

15881316270229225146.jpg

Peter Molyneux اعلام کرد که از Microsoft و Lionhead Studios جدا می شود.
او قرار است برای همیشه از Microsoft جدا شده و استودیویی که خود در سال 1997 تآسیس کرده بود یعنی Lionhead را نیز ترک کند. آخرین پروژه او نسخه ای از سری بازی های Fable به نام Fable: The Journey بوده که البته هنوز هم به عنوان ناظر این پروژه فعالیت می کند.
Molyneux در این باره می گوید : "من برای همیشه به افرادی که با آن ها کار کردم ، بازی هایی که ساختیم و تجربه هایی که خلق کردیم افتخار می کنم. از Black & White و Fable تا پروژه بلندپروازانه Milo & Kate برای Kinect. ولی فکر می کنم زمان آن رسیده که به صورت مستقل کار کنم. از تیم خود در Lionhead و همکارانم در Microsoft برای پشتیبانی ، فداکاری ها و کارهای بزرگشان در طول این سال ها تشکر می کنم."
بعد از جدا شدن Molyneux از Lionhead ، یکی دیگر از افرادی که در تآسیس این استودیو نقش داشته یعنی Mark Webley جای او را خواهد گرفت.

جــــــــــــان ؟! شوخی بود الان این ؟! :دی

شوخی چیه؟:دی مگه ایشون رو نمیشناسی؟:دی عادیه این حرفش.
یه جمله تکراری: Dont feed the troll
-----------------
نمیدونم چرا حس میکنم ایشون با یه دعوای حسابی از مایکرو زده بیرون.یه چیزای پشت پرده بوده که ما نمیدونیم.اخه به قول اریا خیلی عجیبه تو همیچن وضعیتی یه دفعه بزنه بیرون اونم با اختیار خودش!

اودا بخاطر خوبی های سونی میخواد از سونی جدا بشه و گفته که جای من که بدم بین خوبها نیست ، ولی Peter Molyneux از بس مایکروسافت بهش بدی کرد ، ! داره جدا میشه
جوک تاریخ بود این.

عجب :دی از سال 2004 به اینور چند تا Fable بازی کردی؟ 3 تا دیگه؟ اونم در عرض 7 یا 8 سال. حالا این حسی که بهت دست میده احتمالا واسه اینه که از بازی خوشت نمیاد نه به این خاطر که بازی میلک شده! دیگه یه چیز واضح هست، تا الان تو این نسل در عرض 7 سال، 2 تا Fable ساخته شده، از 2008 که اولین Fable این نسل عرضه شده در عرض 5 سال، 2 تا Fable ساخته شده. حالا از این به بعد سالی چند تا Fable میاد رو کاری ندارم ولی تا حالا تعداد نسخه های عرضه شده در حدی نبود که باعث بوجود اومدن حس تهوع در کسی بشه! این چیزی که گفتم نه نظر شخصی هست نه چیز دیگه ای، یه قضیه ریاضی هست :دی البته اگه کسی خوشش نیاد از بازی بحثش فرق میکنه و نظرش محترمه ولی دیگه ریاضی رو زیر سوال نبرید لطفا :دی
من بازی رو دوست دارم ولی خدایش نسخه اول عالی بود توی نسخه سوم به نظر من به پهن تبدیل شد. البته کاری به مولینو ندارم . این بساطیه که ms (ل.ع) درست کرده. این استودیو هم مثل rare به فنا میره

اودا بخاطر خوبی های سونی میخواد از سونی جدا بشه و گفته که جای من که بدم بین خوبها نیست ، ولی Peter Molyneux از بس مایکروسافت بهش بدی کرد ، ! داره جدا میشه
یه ایه در این مورد هست .یا ایا الذین امنو قتل تو پوتِل تو جقول پقول.....
معنیش رو بلد نیستم

اخه مجبورید بیاید جک بگید.بسه دیگه.

آخه دو سال یکبار عرضه Fable چه حالت تهوعی به وجود آورده؟واقعا کامنت ها شادی آدم میبینه بعضی اوقات
متن فکر نکنم کسی خونده باشه مولینیو میخواد مستقل کار کنه و تا وقتی تو ماکرو باشه میتونه مستقل کار کنه؟اول متن خواهشا بخونید بعد شروع کنید به ماکرو بده اون خوبه
حالا اول مایلو معرفی کن بعد برو :d

کاری به گند کشیده شدن Rare ندارم ولی توجه کردی Rare یکی از معدود شرکت هایی بوده که تو این نسل چند تا IP جدید داشته، به علاوه اینکه چند تا IP قدیمیش رو هم ادامه داده؟ اون چیزی که گفتی با این مثالی که زدی کوچک ترین ارتباطی به هم ندارن :دی حداقل یه مثال درست میزدی :دی
Rare بجزء سال های اول این نسل بعدش هیچی نداشت، اون Rare قدیم رو نگاه کن.
مثلا نمیخوای بگی Kinect Sport مثلا تمام خلاقیت Rare بود که؟ :|؟
من کلا بحثم IP ها نیست، من بیشتر بحثم آزادی عملی هست که به استودیوهاش نمیده. حالا مثلا یه استودیو مجبور میکنه سال تا سال یه IP جدید بسازه که اصلا کیفیت قابل توجه ای نداره بعد یه استودیو رو میاد مجبور میکنه سال تا سال با یه IP جلو بره.
سیاست های کلیش منظورمه.
اینو از کجا درآوردی؟:-/ همینجوری شانسی یه چیزی میپرونی دیگه؟
!!!
حوصله ندارم بگردم لینک گیر بیارم، ولی وقتی بانجی از مایکروسافت جدا شد، گفتن هنوز 10 درصد از سهام بانجی برای مایکروسافت هست.
این کجاش پروندنه؟ :|؟

-------------------
کلا کسی نمیتونه این رو که مایکروسافت با استودیو های زیر مجموعه اش شبیه کارگر های چینی برای تولید سخت افزار های اپل و مایکروسافت و... رفتار میکنه انکار کرد.
اگر یه اودا میاد از سونی جدا میشه، سالی یه بار یه استودیو یا یه نفر داره از مایکروسافت جدا میشه.

یعنی رفت جهنم بیچاره ؟ :( چقد با وجدان بود آخی :(

@ میثم .

بابا انصافا نصف چیزایی که میگی فقط میگی :دی یعنی اصلا مدرک و هیچی پشت سرش نیست !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or