جدا شدن Peter Molyneux از Microsoft

Dinosaur

Loyal Member
سلام !

15881316270229225146.jpg

Peter Molyneux اعلام کرد که از Microsoft و Lionhead Studios جدا می شود.
او قرار است برای همیشه از Microsoft جدا شده و استودیویی که خود در سال 1997 تآسیس کرده بود یعنی Lionhead را نیز ترک کند. آخرین پروژه او نسخه ای از سری بازی های Fable به نام Fable: The Journey بوده که البته هنوز هم به عنوان ناظر این پروژه فعالیت می کند.
Molyneux در این باره می گوید : "من برای همیشه به افرادی که با آن ها کار کردم ، بازی هایی که ساختیم و تجربه هایی که خلق کردیم افتخار می کنم. از Black & White و Fable تا پروژه بلندپروازانه Milo & Kate برای Kinect. ولی فکر می کنم زمان آن رسیده که به صورت مستقل کار کنم. از تیم خود در Lionhead و همکارانم در Microsoft برای پشتیبانی ، فداکاری ها و کارهای بزرگشان در طول این سال ها تشکر می کنم."
بعد از جدا شدن Molyneux از Lionhead ، یکی دیگر از افرادی که در تآسیس این استودیو نقش داشته یعنی Mark Webley جای او را خواهد گرفت.

مايكروسافت اومد اينو گزاشت Creative Director استوديوهاي اروپاييش, يادمه اون موقع كه مايكروسافت اين سمت رو بهش داده بود گفته بود اين به اين معني نيست كه من تو كار استوديوهاي ديگه دخالت كنم و فقط نظارت دارم, ايشون همه كاره بودن.
به نظر من مشكل مولينيو اين بود كه زياد از اين شاخه به اون شاخه بود, تو اين چند سال روي چندين پروژه كار كرد ولي هيچكدومشونو به ثمر نرسوند, الانم فكر ميكنم هوس iOS كرده.

تنفرم از مایکروسافت به بالاترین حد رسیده :|.

حمایتش از استودیوهاش اینقدر مزخرف و پائینه که هرکی میاد سه یا چهار سال تو این کمپانی بعدش فرار میکنه میره :|.
من مولینیو رو مغز خلاق صنعت گیم میدونم، اینقدر بلند پروازه که اگر بهش بها بدن چیزهائی میسازه که هیچکس نمیتونه حتی تصورش رو بکنه.
متاسفم برای مایکروسافت!

تنفرم از مایکروسافت به بالاترین حد رسیده :|.حمایتش از استودیوهاش اینقدر مزخرف و پائینه که هرکی میاد سه یا چهار سال تو این کمپانی بعدش فرار میکنه میره :|.من مولینیو رو مغز خلاق صنعت گیم میدونم، اینقدر بلند پروازه که اگر بهش بها بدن چیزهائی میسازه که هیچکس نمیتونه حتی تصورش رو بکنه.متاسفم برای مایکروسافت!
موافقم مایکرو بیشتر دنبال پوله هر چی پولساز باشه حمایت میکنه...یه بازی انحصاری حتی اگه میانگین نمراتش100هم باشه ولی کم بفروشه مولتیش میکنه یا.......کلا خوب یا بد بودن زیاد براش مهم نیست پولساز بودن مهمه

یه چیزی واسه من جالبه، تا الان تو این نسل 2 تا Fable داشتیم، حالا چطوریه که همه حالشون از Fable های بیش از حد زیاد به هم میخوره؟ :دی تو همین نسل بازی هایی بودن که 7، 6، 5، 4 و 3 شماره ازشون عرضه شده حالا 2 تا Fable (که با The Journey میشن 3 تا) خیلی زیاده؟ :دی فقط اون بازی آرکیده رو خواهشا تو لیست حساب نکنید چون خودتون هم می دونید ربطی نداره :دی
==
راجع به خبر اصلا انتظارش رو نداشتم، امیدوارم Lionhead بازم بتوانه بازی های خوبی بسازه، مولینیو هم که هر جا بره تو قلب ما جا داره :دی

خیلی خوشحال شدم بابت این خبر اصلا ( کبوتر با کبوتر , مولینو با مثلا نینتندو :)) )

ایده های خوبی داشت همیشه حتی به نظرم Fable خیلی فرانچایز خوبی بود اگر وتنها اگر مولینو اون رو نمی ساخت !

کلا ادم قدرتمندی نبود اما خلاق بود !

موافقم مایکرو بیشتر دنبال پوله هر چی پولساز باشه حمایت میکنه...یه بازی انحصاری حتی اگه میانگین نمراتش100هم باشه ولی کم بفروشه مولتیش میکنه یا.......کلا خوب یا بد بودن زیاد براش مهم نیست پولساز بودن مهمه

عزیز من , دوست من این که سیاست همه ی Company هاست ( پول و درامد بیشتر )

کسی به من و شما و خیلی های دیگه فکر نمیکنه , این چیزی که مهمه پوله !

فرق نمیکنه مایکروسافت باشه یا سونی یا .............

حمایتش از استودیوهاش اینقدر مزخرف و پائینه که هرکی میاد سه یا چهار سال تو این کمپانی بعدش فرار میکنه میره :|.
ایشون Creative Director استودیوهای اروپایی مایکروسافت بوده یعنی بالاترین مقام در ضمینه کاری خودش. هر کسی هم که ایده و Conceptـی داشته زیر نظر ایشون بوده و تصمیم گیرنده و مسئول ایشون بودند.
اتفاقا مایکروسافت خیلی تحویلش گرفته و بهش اعتماد کرده که همچین پستی رو بهش داده. دیگه چطور باید ازش حمایت میشده؟

ایشون Creative Director استودیوهای اروپایی مایکروسافت بوده یعنی بالاترین مقام در ضمینه کاری خودش. هر کسی هم که ایده و Conceptـی داشته زیر نظر ایشون بوده و تصمیم گیرنده و مسئول ایشون بودند.
اتفاقا مایکروسافت خیلی تحویلش گرفته و بهش اعتماد کرده که همچین پستی رو بهش داده. دیگه چطور باید ازش حمایت میشده؟

ببخشید کی یک همچین صحبتی کرده ؟ ایشون هم محدوده ای داره برای خودش اون هم باید جواب پس بده به مقام های بالا تر از خودش اون هم نمیتونه سر خود شروع به انجام کاری بکنه .

به خاطر این که پولی سر پروژه ای خرج بشه یا شروع به کار بکنه باید ایشون اجازه بگیره سر خود که نیست که بعدشم ایشون رائیس بخش اروپایی ماکروسافت بوده کارش نظارت بر استدیو ها بوده نه تعیین سر مشق برای استدیو ها سر مشق استدیو ها رو یا شروع یا شروع نکردن پروژه ای وبسته به افراد عالی رتبه تر از مولینیو داره حتی اگه وظیفه مدیریت بخش اروپایی استیدو ها باشه به خاطر این که به سرمایه گذاری کلان شرکت بر میگرده و این جوری نیست که یک نفر بتونه به تنهایی کاری رو انجام بده ..

ببخشید کی یک همچین صحبتی کرده ؟ ایشون هم محدوده ای داره برای خودش اون هم باید جواب پس بده به مقام های بالا تر از خودش اون هم نمیتونه سر خود شروع به انجام کاری بکنه .

به خاطر این که پولی سر پروژه ای خرج بشه یا شروع به کار بکنه باید ایشون اجازه بگیره سر خود که نیست که بعدشم ایشون رائیس بخش اروپایی ماکروسافت بوده کارش نظارت بر استدیو ها بوده نه تعیین سر مشق برای استدیو ها سر مشق استدیو ها رو یا شروع یا شروع نکردن پروژه ای وبسته به افراد عالی رتبه تر از مولینیو داره حتی اگه وظیفه مدیریت بخش اروپایی استیدو ها باشه به خاطر این که به سرمایه گذاری کلان شرکت بر میگرده و این جوری نیست که یک نفر بتونه به تنهایی کاری رو انجام بده ..
چه صحبتي؟
اون دوستمون گفت حمايت مايكروسافت از استوديو هاش مذخرف و ضعيفِ كه در واقعيت با پستي كه مايكروسافت به ايشون داده بوده مشخصِ كه حمايت از ايشون خيلي هم خوب بوده.
هر كاري هم كه تو مايكروسافت كرده و هر بازي كه ساخته مسئولش خودش بوده و خودش هم بارها اين رو گفته.

شلوغش نکنید. اودا از سونی جدا شد، ساکاگوچی و ایتاگاکی و خیلی های دیگه جدا شدن و هنوز هیچ مشکلی برای استودیو مربوطه به وجود نیامده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or