جدا شدن Peter Molyneux از Microsoft

Dinosaur

Loyal Member
سلام !

15881316270229225146.jpg

Peter Molyneux اعلام کرد که از Microsoft و Lionhead Studios جدا می شود.
او قرار است برای همیشه از Microsoft جدا شده و استودیویی که خود در سال 1997 تآسیس کرده بود یعنی Lionhead را نیز ترک کند. آخرین پروژه او نسخه ای از سری بازی های Fable به نام Fable: The Journey بوده که البته هنوز هم به عنوان ناظر این پروژه فعالیت می کند.
Molyneux در این باره می گوید : "من برای همیشه به افرادی که با آن ها کار کردم ، بازی هایی که ساختیم و تجربه هایی که خلق کردیم افتخار می کنم. از Black & White و Fable تا پروژه بلندپروازانه Milo & Kate برای Kinect. ولی فکر می کنم زمان آن رسیده که به صورت مستقل کار کنم. از تیم خود در Lionhead و همکارانم در Microsoft برای پشتیبانی ، فداکاری ها و کارهای بزرگشان در طول این سال ها تشکر می کنم."
بعد از جدا شدن Molyneux از Lionhead ، یکی دیگر از افرادی که در تآسیس این استودیو نقش داشته یعنی Mark Webley جای او را خواهد گرفت.

تو مایلو & کیت موند فلنگ رو بست ؟:-/:(
===
جدای این که خیلی خالی بنده ، اما واقعا شخصیت دوست داشتنی ای داره ، دو تا FABLE اولی هم بهترین بازیهایی بود که ازش بازی کردم .

به نظر من بیرون مایکروسافت هم اتفاق خاصی برای ایشون نمی افته ، شاید یه Romero ِ دیگه!

ولی بعد از Fable the lost chapters علنا مولینیو تموم شده...

آخرین ویرایش:
شانس ـش رو بیرون ماکرو هم امتحان میکنه اگه خبری نبود به آغوش گرمشون برمیگرده :دی اینجوری که عاشقانه تقدیر کرده جای برگشت رو باز گذاشته :دی

چیزی که مایکروسافت از مولینیو و لاین هد میخواست فیبل های بیشتر بود و این شرایط رو مولینیو نمیتونست تحمل کنه.ترجیح میدم هیچ بازی دیگه ای نسازه ولی تا این حد فیبل میلک شده از ایشون نبینم.این بهترین تصمیم در این برهه زمانی بود.شاید زیر سایه سونی بتونه بیشتر ایده هاش رو عملی کنه.

خدا بهترین خبری بود که شنیدم این چند وقته خدا کنه بره EA و دوباره B&W جدید بسازه من به شدت استقبال میکنم .

من کلا با سری FABLE ش حال نکردم اما B&W خدا بود خدا انقدر هم که FABLE میساخت یک بازی جدید نساخت که فوقش ما ازش خوشمون بیاد که با بازی های جدیدش هم حال کنیم گیر داده بود به FABLE .

--------------------------------------------------------------------------------
امسال عجب سالی هستش اون از Ueda انم از Peter خوب دیگه کی مخواد شرکتش رو ترک کنه ببخشید یادم رفت David رو یادم رفت خوب کی رو یادم رفته بگین .

آخرین ویرایش:
خبر عجیبی بود ! این همه مدت با مایکروسافت بود ، بعد دقیقآ وقتی که کینکت از راه رسید و به نظر می اومد خیلی با کینکت حال کرده ، جدا شد ! من فکر میکردم پروژه های زیادی برای کینکت داشته باشه. البته شاید الآن هم توی استودیوی جدیدش برای کینکت بازی بسازه.
ولی از طرفی هم بد نشد. Lionhead سال 2006 جذب Microsoft شد و از اون موقع بازی هایی که ساخته اینا بوده :

Fable II
Fable III
Fable: The Journey
Fable Heroes

شاید دیگه مولینیو بنده خدا شب ها هم کابوس Fable می دیده و این طوری بتونه بازی جدیدی بسازه ! :دی فقط امیدوارم بره سراغ بازی هایی مثل B&W یا همین Fable (بازی جدید ولی تو این مایه ها) ، نه اینکه یه دفعه کلآ بزنه تو خط ساخت بازی های iOS و اینا !!

@آریا بابا اون اکانت تویتر سر کاریه
biggrin1.gif
ای بابا ! :دی پاکش کردم ! :دی

به نظر من که خیلی خوب شد از مایکرو جدا شد! خیلی واضح هست مایکرو چندان حمایتی از ایشون نداشته تا بازی های شخصیش رو بسازه. واقعا دیگه از Fable همه خسته شدن!

فکر میکنم ایشون به سمت بازی های جم و جور بره و حتی شاید برای تبلت ها مثلا بازی بسازه! اما در هر صورت شکی ندارم که مستقل و بدور از فشارهای مایکروسافت دوباره به دوران اوجش برمیگرده. دقت کنید تمام کارهای بزرگش رو هم زمانی ساخته که مستقل بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or