جدایی PS4 از Next Xbox ، ظهور یک روایت جدید .

Pythonistas

کاربر سایت

Xbox-720-Vs-Sony-PS4.png

در نسل گذشته معمولا از کلمه " رقابت " بین کنسول های PS3 و Xbox360 به کار برده می شد ، واژه ای که به کار بردنش دشمنی غیر ضروری به بار می آورد . اگر به نسل قبل نگاه کنیم ، می بینیم هر دو کنسول فضای یکسانــی را در صحنه ی بازی های ویدئویی را اشغال کرده بودند . اغلب احساس می شد یک نسخه کپی از یک دیگر باشند. [حداقل در بسیاری موارد ] ، در حالی که کنسول Wii در تلاش بود با کنترل حرکتی خود یک نوآوری وارد صنعت گیم کند و راه خود را از این دو کنسول تقریبا جدا نماید ، دو کنسول PS3 و X360 با تاکید بر گیم پلی و کنترلر سنتی خود در تلاش بودند آن را به مسیر تکامل برسانند ، بیشتر رقابت و تلاش جهت پیشبزذ افزایش و بهبودی گرافیک صورت می گرفت .

هر دو کنسول بازی های بزرگی ارائه دادند ولی در پایان کنسول برنده ، کنسولی بود که راه جدایی برای خود پیش گرفته بود ، اغلب اعتقاد دارند کنسول Wii برنده نهایی نسل گذشته بود . چیز واضحی بود که بازی های Third Party که اکثریت بازی های این دو کنسول را تشکیل می دادند تفاوتی با هم نداشتند و صرف نظر از تعداد انگشت شماری بازی های First Party که برای این دو کنسول عرضه شد . این موضوع انتخاب بین این دو کنسول سخت می کرد یک طورایی آن دو را می شد ، دو طرف مساوی از یک سکه تشبیه نمود .

بدیهی است که تفاوت معنی داری بین مواردی (مانند : PSN vs XBL و موارد دیگر) وجود دارد . اما تصور می شد در نسل بعد ، PS4 vs. the Durango/Infinity با مشترکات بیشتری ادامه بدهند .

این درست است که اطلاعات بسیار اندکی در مورد کنسول نسل بعد مایکروسافت داریم و هنوز هم سوالاتی در مورد کنسول سونی یعنی PS4 در اذهان ما وجود دارد ، اما یک روایت رو به ظهور است ، این که سونی دارد با کنسول خود به مقصد پیش می رود که فقط بر روی گیم تاکید دارد و یک کنسول مخصوص گیم ایجاد نماید ؛ از آن طرف مایکروسافت قصد دارد به سویی پیش می رود که وسیله ای بسازد هم برای گیمر ها و هم باب میل قشر غیر گیمر باشد ، یا به قولی از جناب پیتر مولینیو ، دستگاهی که هر کسی بخواهد آن را در اتاق نشیمن خود داشته باشد .

در مصاحبه اخیری که مجله Edge با Shuhei Yoshida داشت اظهار داشت" همه ایده ها را تقویت می کنیم : همه آن ها در مورد بازی ، بازی و بعد بازی است ! ما تمرکز کمتری به چیزهای غیر بازی مانند اپلکیشن ها بر روی کنسول خود داریم ." البته باید با منتظر رونمایی ایکس باکس جدید در چند هفته باقی مانده باشیم که بتوانیم قضاوت بهتری داشته باشیم .

صادقانه بگویم ، من اعتقاد دارم ، این یک موقعیت هوشمندانه از جانب دو شرکت سونی و مایکروسافت است ؛ این هوشمندی از این جهت حاصل می شود که دیگر همانند نسل قبل ، به همان اندازه به قولی جای یکدیگر را در صنعت گیم تنگ نمی کنند و از این بابت اطمینان حاصل می کنند که روند مشابهی را پیش نخواهند برد .

این یک ایده خوب برای شرکت سونی است که کنسول خود را به عنوان " ماشین بازی " به بازار عرضه کند ، سونی یک شرکت بزرگ است ولی سونی مایکروسافت نیست ! آنها می دانند توانایی لازم را برای اجرای اتصال شبکه ها کامپیوتر ، موبایل ها و ... به یکدیگر و اجرایی ساختن آن ها از طریق پلی استیشن را ندارند ، از آن جهت مایکروسافت ، چنین زیرساخت هایی دارد و در صدد استفاده و اجرایی کردن همین زیرساخت هاست .

من با Dave Thier در مورد مواردی که مایکروسافت در نسل بعد انجام انجام می دهد موافقم هستم ، تلویزیون یک نکته کلیدی است ، مایکروسافت یک قدم آن طرف تر از حوضه خویش بر خواهد داشت ، ارائه خدماتی که در نهایت کابل را برکنار می کند . قیمت پایین می تواند اطمینان از آن حاصل کند که در هر خانه ای یک باکس وجود داشته باشد ، از آنجایی که کـــِنکت بسیار خوب برای گیم به کار گرفته شده است ، می تواند گزینه خوبی جهت ارائه ویژگی های غیر گیم نیز باشد . در نهایت اگر ما کنترل تمام موارد از جمله PC-TV-Xbox را فقط با اشاره دست و فرمان صوتی داشته باشیم مایکروسافت به یکی از اهداف اولیه خود از کـــِنکت دست یافته است .

با این حال این شرایط ، برای هر دو طرف می تواند خطرناک باشد ، سونی کنسولی ایجاد می کند فقط به عنوان یک " ماشین گیم " از آن یاد می شود این می تواند یک ریسک باشد که کنسولی دیگر می تواند این کارها را انجام دهد به علاوه بسیار موارد اضافی دیگر که می توان بر قابلیت صرفا فقط یک دستگاه گیم افزود ، شما چند نفر در دنیا را می شناسید که دورببین دیجتال حمل می کنند در حالی که گوشی های با دوربین کیفیت بالا اختراع شده است ؟ باید به این نکته توجه کرد که خیلی ها بابت امکان بیشتر از یک مقدار کیفیت بیشتر می گذرند . از آن طرف مایکروسافت نیز به اندازه کافی بر روی جنبه های گیم بر روی کنسول خود تکیه نکند ، از ماهیت و اساس خود که XOBX را به چه منظوری ساخــته که " بازی " بوده است دور می کند ؛ همچنین شایعات مختلفی از جمله اتصال دائم کنسول به اینترنت و مواردی دیگر شنیده می شود ، این عوامل باعث می شود مصرف کنندگان بالقوه این کنسول که قشر گیمر می باشند به آغوش سونی بپیوندند . با این که کــنکت و سرویس ESPN می تواند جذاب باشد ، ولی یک گیمر از یک ماشین گیم ، آسان و ارزان بازی کردن را می خواهد . کنسول سونی با وجود این که شاید در اتاق نشیمن نتواند به همان اندازه کاربرد داشته باشد ولی در هر صورت از دید یک گیمر برای بازی های ویدئویی ، یک کنسول عالی تلقی می شود .

در هر صورت برای کسی که می خواهد پول خرج کند ، دلایل کافی وجود دارد که هر دو کنسول خریداری کند ، فقط بازی کردن HALO بر روی XBOX و بازی God of War بر روی PS4 دلیل کافی برای خرید این دو کنسول است . آنها هنوز نقاط مشترک زیادی دارند ، به نظر می رسد اساسا تفاوت چشم گیری با هم نداشته باشند و این دو کنسول باز بتوانند نقش چشم گیری در بخش فن آوری داشته باشند .

منبع : www.forbes.com

آخرین ویرایش:
دو سال دیگه دوست دارم اینجا بعضی ها که نظر ول میدن بعدش چه نظری خواهند داشت ؟ :bighug: کسی ندونه فکر میکنه که مایکروسافت 1 نفره و قراه با چند نفر رقابت کنه ! یه زمونی سامسونگ هم هیچی نبود ( تولید کننده مواد غذایی لول !) دیدیم چه بلایی داره سر اپل میاره از اون طرف هم تو بازار tv دیدیم چه بالایی سر سونی اورد و......................از اون طرف هم گوگل هیچی نبود الان داره سیستم عامل گوشها را در انحصار میگیره .کلا صنعت اینطوره مثلا یدونه سامسونگ بخواد جای خالی بده یه سهم بسیار بزرگ از گوگل با اندرویدش گرفته میشه . یه زمونی نوکیا هم غول موبایل سازی بود ! دیدیم چه حالی شد هرچند این اواخر نوکیا داره دوباره دسته به دست مایکرو رشد قابل ملاحظه ای میکنه .
حالا اون شرکت ها که نام بردم هیچی نبودند الان این هستند ! مایکروسافت که غولیه و غول بوده و هست به قول بعشی ها نمیتونه با اپل رقابت کنه ؟! لول :lol:
یکم اخبار را خونده باشند میدونند که مایکروسافت روز به روز داره سهمش تو تبلت ها و ویندوز فون بیشتر میشه و برعکس ios داره کمتر میشه .

ارزش سهام مهم نیست مهم اینه یه شرکت همیشه تو اوج بمونه وگرنه مایکروسافت چنیدین سال پیاپی اولین ودومین شرکت پر ارزش دنیا بوده حالا چون یکی دو سال سهامش اومده ( اونم به خاطر دیر وارد مبارزه شدند مایکروسافت تو بعضی بازار رقابتی ) پایین به قول بعضی ها مایکروسافت هم کمتر درامد داره و هم قیمت سهامش پایینه و قراره اینطوری بمونه :bighug: و نمیتونه رقابت کنه کسی ندونه فکر میکنه مایکروسافت داره از گرسنگی میمره :bighug:

مایکروسافت یه زمونی هم قدرت مبارزه تو کنسولها نداشت دیدیم این نسل تو فروش سخت افزار و بازیها چی شد به خاطر اینکه مایکروسافت توان رقابت تو چندتا بازار فروش را نداشت ;;)
ولی پس فردا بگن apple داره کنسول میسازه میگن مایکروسافت با خاک یکسان میشه چون مهم نیست اپل چندتا تا دست و پا داره ! ;;)
من جایی فرار نمیکنم فقط 2 و 3 سال بعد میام همینجا ;;)

فعلا بزار افتضاح ویندوز 8 اش رو جمعو جور بکنه ، تبلت و باقی دیوایس هاش پیشکش.

مایکروسافت به دنبال ایجاد یه شبکه بین محصولاتش به طوری که کسی اگه چند محصول از شرکت مایکروسافت داره بتونه بهره بهتری از اون محصولات ببره
به طوری که اگه من لپتاپ با سیستم عامل ویندوز دارم + یک گوشی که سیستم عامل ویندوز فون داره
زمانی که میرم کنسول بخرم کنسول مایکروسافت رو بخرم چون 2محصول دیگه از این شرکت دارم که میتونم با استفاده از اونا از امکانات بیشتری برخوردار شم
یا اگه من لپتاپ با سیستم عامل ویندوز دارم + کنسول مایکروسافت رو دارم زمانی که میرم گوشی بخرم اونی رو انتخاب کنم که ویندوز فون داره
کاری که درواقع اپل کرد به طوری که خیلی ها در همینجا با اینکه هیچ شرکتی نیست که به طور رسمی محصولات اپل رو عرضه کنه ست کامل محصولات اپل رو تهیه میکردن
E3 سال پیش بود که مابکروسافت اومد Smart Glass رو معرفی کرد که اگه در نسل بعد این سیستم پیشرفت کنه بسیار امکانات ویژه ای رو میتونه به کنسول بعدی مایکروسافت اضافه کنه
فرض کنید درحال بازی کردن GTA هستید میتونید یک نقشه کامل رو با تمام جزئیات بر روی تبلتتون داشته باشید که همزمان بتونید مپ رو بررسی کنید
یا بازی های ورزشی مثل FIFA که شما زمانی که درحال کنترل کردن بازیکنی هستید که توپ رو در اختیار داره همزمان میتونید به بازیکن دیگه دستور بدید که کار دیگه ای انجام بده
بازی های مولتی بتونید همزمان بتونید هم تیمی های خودتون چک کنید
بازی های RPG و MMO بتونید به قسمت های مختلف بازی دسترسی داشته باشید
درواقع کاری رو کرد که نینتندو با یک دسته مجزا روی دستگاهش کرد
مابکروسافت به این توجه کرد که دیگه همه تو خونه هاشون یک اسمارت فون یا تبلت دارن و اگه ندارن و میخوان از این قابلیت ها استفاده کنن میرن و محصولی رو میخرن که به مایکروسافت ربط داره
اون App ها هم کاری کردن که اگه یکی از بازی کردن خسته شد و خواست یه فیلم ببینه به راحتی بتونه از خود Xbox فیلم رو بخره دانلود کنه و تماشا کنه همینطور اگه خواست آهنگی گوش کنه خواست FB شو چک کنه و همینطور اگه گشنش شد از همونجا غذاشو سفارش بده
مایکروسافت داره همه چی رو در اختیار گیمر قرار میده تا راحت تر و سریع تر به همه چی دسترسی داشته باشن
--
یکی از دوستان هم که بالا میگفت کینکت از PS EYE تقلید کرده
زمانی که یک ایده مطرح میشه هر کسی میبینه میتونه چیز بهتری رو با اون ایده عرض کنه این کارو انجام میده
مثل این میمونه که بگیم شرکتی که اولین گوشی موبایل رو ساخت فقط میتونه گوشی بسازه و بقیه همچین اجازه ای رو ندارن
سونی اومد ایده ای رو مطرح کرد و دید نمیتونه اون ایده رو تکمیل کنه مایکروسافت اومد و از اون ایده استفاده کرد
و سونی هم مجبور شد بستنی قیفی بده دست مردم

آخرین ویرایش:
ماکرو غولی که میدونه باید چیکار کنه چه راهی رو بره و و به گیمرها چه جوری حال بده چون تجربه خوبی رو پشت سر گذاشت شما بیا با سونی مقایسه کن با این همه ای پی انحصاری چطور مقابله کرد شیک مجلسی اگه این همه انحصاری واسه ایکس باکس بود بازم سونی فروش خوبی داشت ؟ معلومه دیگه سونی جای توی گیمرها نداشت و به تاریخ می پیوست سونی کنسولی داد با بازیهای که مو به تنه ادم سیخ میکرد ولی فقط طرفدارای خودشو خوشحال کرد نه کله گیمرها سونی و ماکرو میخوان کاری کنن که گیمر هر دو کنسول رو داشته باشه من نظرم اینه

آقا این پیتزا app چیه هی بلغور می کنید بس کنید دیگه
و اینکه می خوام ببینم کی به شما گفته W8 افتضاح بوده و اپل غول صنعت کامپیوتره
و یه سوال اگه موضوع سهام و فروش محصولات اپل بوده.نینتندو که تو این نسل از لحاظ مالی دهن رقبا رو آسفالت کرد پس چرا نینتندو به عقییده بعضیا قدر نیست و غول صنعت گیم نیست و هر وقت بحثش میاد وسط فروش و کیفیت دو مقوله جدا میشن
مورد بعدی،الان اپل،گوش کنید الآن از لحاظ کیفیت و فروش چه نقشی داره تو بازار یه MAC داشت که همه گیریش جهان والا رو به زیر اورده در مقابل Win7&8 بعدشم یه آیفون داره که به طور زیبا داره موفقیت 4 نسل اولشو توسط سامسونگ و HTC از دست میده(نکنه کسی مخالف این امره؟؟؟) ویه IOS هم داره که .... دیگه نگم اندروید داره چی کار می کنه.و یه Ipad هم داره که خدا وکیلی محصول خوبیه و جزو بی رقیب ها محسوب میشه.
دو سال میگذره بعد میبینیم اپل با همین روند کجا میره سخت افزارش زیر ای سامسونگ نرم افزارشم زیر پای مایکرو و گوگل،فن ها می خوام ببینم چه توجیهی دارند

بریم سر اصل مطلب یعنی جدای کاربرد ها که به نظر من باعث تنوع خوبی میشه و بشدت گیمر زایی می کنه(عجب اصطلاح توپی!!!) و اگه مایکرو و سونی راهشونو از هم جدا کنند (که من به سونی روی می آورم)انتخاب خیلی راحت میشه و بسیاری از فن بازی ها از بین میره و فروش ها و مقایسه ها قابل هضم تر میشه و ....
من بشدت با این کاراشون حال کردم

الان دقیقا کجاش افتضاح بود؟؟؟!!!شما دقیقا چی خاصی که به شما نداده؟کجاش مشکل داشت؟
من امار جديد رو با لينك تو همين تاپيك گذاشتم ولي ديدم جوش داره از بحث خارج ميشه پاك كردم ....ولي اينجا تو يكي دو جمله مينويسم :

Win تو بازار فون تا ٨ درصد بازار جهاني رو گرفته و همراه اندرويد رشد داشتن(تو بازار فون ios يا افت داشته يا همونطور مونده)
تو بازار تبلت هم رشد داشته ولي فوق العاده كمتر بوده نسبت به فون(تو اين بازارم اندرويد و win بالا رفتن و ios وضع مشابه سطر بالا داشته)
تو كامپيوتراي شخصي هم نسبت به زمان مشابه ٧ تقريبا fail بوده ولي رشد داره و رقيبشم يه محصول از شركت خودشه:d

+

در كل به نظرم به جز خود محصول surface تو بقيه زمينه ها بد نبوده win8 و به نظر من اينده خوبي داره(مخصوصا فون)

.

محمد جان اتفاقا اصلا به فروش نیست . اگه به این باشه که پس نینتندو رکورد گیم کیوب رو زده با WII بعد الان داره با WII U دست و پنجه نرم میکنه .

اصلا به سود هم نیست به اینکه قبلا موفق بوده یا نبوده هم نسیت به این ربط داره که چطور مخاطب رو تغذیه کنی و با بازیساز ها تعامل داشته باشی .

وقتی شما بخوای در چند جهت مبارزه کنی شک نکن از قدرت مانورت کم میشه اصلا شک نکن همون جوری که این نسل ماکروسافت با زور پول خرج کردن و اشتباه های که سونی انجام داد به اینجا رسیده حالا حساب کن که الان سونی به عنوان یک رقیب که نسل پیش اشتباه های که کرده رو دیده الان امده PS4 رو ساخته که نمایانگر این هستش که تا حدودی سونی درس بزرگی گرفته و با قدرت داره برای نسل بعد آماده میشه حالا حساب کن که ماکروسافت بخواد با همین شخص با قدرت کمتر رقابت کنه بله سود میکنه اما اون چیزی که شما میخوای نمیشه .
یه شرکت برای سود سرمایه گذاری میکنه، مرض نداره که الکی سرمایه گذاری کنه :دی نینتندو تو نسل فعلی فوق العاده موفق بود، کسی تو این قضیه شک داره؟ حالا کاری ندارم Wii U شکست میخوره یا نه، ولی تو این نسل شدیدا موفق بود. مایکروسافت هم تو این نسل موفق بوده، حتی سونی هم با وجود اینکه PS3 کمتر از PS2 فروخته، موفق بوده. اصولا رقابت موفق یعنی به دست آوردن سهم تو بازار. قرار نیست که مایکروسافت بیاد اپل و سونی و نینتندو و ... رو بترکونه، همینکه بتونه یه سهم قابل قبول تو بازارهای مختلف به دست بیاره یعنی اینکه روند موفقیت آمیزی داشته.

یه شرکت برای سود سرمایه گذاری میکنه، مرض نداره که الکی سرمایه گذاری کنه :دی نینتندو تو نسل فعلی فوق العاده موفق بود، کسی تو این قضیه شک داره؟ حالا کاری ندارم Wii U شکست میخوره یا نه، ولی تو این نسل شدیدا موفق بود. مایکروسافت هم تو این نسل موفق بوده، حتی سونی هم با وجود اینکه PS3 کمتر از PS2 فروخته، موفق بوده. اصولا رقابت موفق یعنی به دست آوردن سهم تو بازار. قرار نیست که مایکروسافت بیاد اپل و سونی و نینتندو و ... رو بترکونه، همینکه بتونه یه سهم قابل قبول تو بازارهای مختلف به دست بیاره یعنی اینکه روند موفقیت آمیزی داشته.

مثل اینکه متوجه منظورم نشدی .

من نمیگم سهمی از بازار به دست نمیاره حتی WII U بر عکس بد بد 30-40 میلیون میفروشه اما این کفاف این که یک شرکت این همه سرمایه گزاری رو که میکنه نیست .

میدونی اگه همین نینتندو یه دو دفعه دیگه وضع براش همین جوری باشه مجبوره کنسول تولید نکنه حتی سونی حتی ماکروسافت به خاطر اینکه باید به اون سهام داران جواب پس بدن میگه خوب همین پول رو جای دیگه سرمایه گزاری میکنیم که درامد بهتری داشته باشه .

اگه قرار باشه ماکروسافت برای مثال تا 2 نسل دیگه بخواد همین جوری با پول ... بخواد پیش بره میدونی مدیریت شرکت زیر سوال میره بخش سود داره اما شما داری به زور پول سود دهی انجام میدی دقیقا بر عکس میشه براش IPHONE 5 مثال زد یا ... دیگه شرکت از سودی که به دست میاره براش خرج نمیکنه که فروشش رو بالا نگه داره .

الان وضع سونی هم در این نسل بهتر نبوده اون بدتر هم بوده اول نسل قبل .

وگرنه سگا هم قدرتش رو داشت که یک کنسول دیگه عرضه کنه اما .... .

برای یک شرکت مثل ماکروسافت یا سونی این پولی که سرمایه گزاری میکنن بخش گیم چیزی نیست اما اینها سود بیشتر میخوان وگرنه اگه به سود کم بود که همه میرفتن بخش های دیگه سرمایه گزاری میکردن سهام دارن نمیشینن نگاه کنن برای مثال خوب ما که سود داشتیم مشکلی نیست بریم حال کنیم اینها انتظار پول زیادی رو دارن همین الان بعد سقوط ارزش سهام اپل زمزمه های برکناری مدیر عامل به گوش میرسه از اون طرف مدیر عامل EA با اون همه موفقیت بر کنار میشه از طرف دیگه همین مدیر عامل ماکروسافت تحت فشاره از طرف سهام دارن برای همین انقدر زود دست به کار شدن که ویندوز آبی ساخته بشه .

آخرین ویرایش:
مثل اینکه متوجه منظورم نشدی .

من نمیگم سهمی از بازار به دست نمیاره حتی WII U بر عکس بد بد 30-40 میلیون میفروشه اما این کفاف این که یک شرکت این همه سرمایه گزاری رو که میکنه نیست .

میدونی اگه همین نینتندو یه دو دفعه دیگه وضع براش همین جوری باشه مجبوره کنسول تولید نکنه حتی سونی حتی ماکروسافت به خاطر اینکه باید به اون سهام داران جواب پس بدن میگه خوب همین پول رو جای دیگه سرمایه گزاری میکنیم که درامد بهتری داشته باشه .

اگه قرار باشه ماکروسافت برای مثال تا 2 نسل دیگه بخواد همین جوری با پول ... بخواد پیش بره میدونی مدیریت شرکت زیر سوال میره بخش سود داره اما شما داری به زور پول سود دهی انجام میدی دقیقا بر عکس میشه براش IPHONE 5 مثال زد یا ... دیگه شرکت از سودی که به دست میاره براش خرج نمیکنه که فروشش رو بالا نگه داره .

الان وضع سونی هم در این نسل بهتر نبوده اون بدتر هم بوده اول نسل قبل .

وگرنه سگا هم قدرتش رو داشت که یک کنسول دیگه عرضه کنه اما .... .
البته منظور سهم قابل قبول هست، نه اینکه صرفا سهم داشته باشه :دی نسل قبل مایکروسافت با یه سهم کمتر از 15 درصد تو بازار کنسول های خانگی شروع کرد، این نسل سهمش رو رسوند به حدود 30 درصد. سونی هم این نسل سهم 30 درصدی داشته، البته نسبت به نسل قبل افت زیادی داشت (از نظر سهمش تو بازار) ولی بازم سهم قابل توجهی از بازار رو داشته. مثلا مایکروسافت این نسل هم 15 درصد بازار رو تو کنترل خودش داشت یه کنسول شکست خورده به حساب میومد ولی الان نه :دی واسه نسل بعد هم اگه مایکروسافت بتونه سهم 30+% تو بازار داشته باشه مسلما یه کنسول موفق بوده.

من مدیا سنتر نمیخوام .. یه وسیله میخوام که خالصانه در خدمت بازی کردن باشه و دیگر هیچ ... سونی راه بهتریو پیش رو گرفته .. پلی استیشن 1 موسیقی پخش میکرد چقدر باهاش گوش دادم؟ هیچوقت (مگه دلم ویژوالیزیشن های قشنگشو میخواست) .. پلی 2 دی وی دی پخش میکرد یه فیلم هم باهاش ندیدم .. پلی 3 بلوری پخش میکنه باور میکنید تا حالا غیر از برا بازی بلو ری ندیدم .. من کنسولمو برای بازی میخوام .من یه گیمرم حساب کنسولم از موبایل و تلویزیون و تبلت و پلیر و پی سی م جداس ..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or