جان کارمک: گوشی های موبایل "در مدت خیلی کوتاهی" از کنسول ها جلو می زنند!

mahi58

کاربر سایت
جان کارمک که معروف حضور هستند؟ یکی از موسسین ID و یکی از معروف ترین برنامه نویس های بازی. ایشون در مصاحبه اخیرشون مطالب جالبی رو در مقایسه بین گوشی های های موبایل و کنسول ها عنوان کردند.

nbs3yc70ofpmdqygvs22.jpg

ایشون در مصاحبه با IndustryGamers میگن: "هیچ تردیدی نیست که در مدت زمان خیلی کوتاهی، ما گوشی های موبایل قابل حملی رو خواهیم داشت که قوی تر از کنسول های نسل فعلی هستند." [:blink:]

ایشون ادامه میدن: "البته مردم هم در مقایسه قدرت اینها مبالغه می کنند - iPad 2 دیگه از XBOX 360 قوی تر نیست، بلکه هنوز ضعیف تره! اما این واقعیت که در مدت به این کوتاهی، وسایل قابل حمل انقدر پیشرفت کردند و خودشون رو رسوندند، معنی اش اینه که تقریبا به طور قطع تا دو سال دیگه وسایل قابل حملی وجود خواهند داشت که از دستگاه هایی که ما الان این گیم های رؤیایی رو باهاش بازی می کنیم قوی تره!"

ایشون همچنین وسوسه راحتی رو مطرح می کنند و میگن: "راحتی زیاد می تونه جبران کننده نقایص موجود در سیستم Cloud Gaming باشه!" [توضیح: در این سیستم بازی های روی وسیله شما قرار ندارند، بلکه روی سرور شرکتی که به شما خدمات میده مثل OnLive قرار دارند و با کامپیوتر اونها اجرا میشن و برای وسیله شما فرستاده میشن! بنابراین هیچ احتیاجی به قوی بودن وسیله شما نیست و فقط یه ارتباط اینترنتی سریع می خواد، ولی مسائلی از قبیل تاخیر و مشکلات گرافیک درش وجود داره].

ایشون در منبع اصلی مصاحبه، یعنی سایت IndustryGamers گفته اند: "ما پروژه بازی Rage رو از زمانی که هنوز سیستم عامل iOS و گوشی iPhone وجود نداشت شروع کردیم، و تمام این تغییرات در مدت زمانی که ما فقط یک دونه بازی رو طراحی می کردیم اتفاق افتاده! ما در آینده سعی می کنیم پروژه های بزرگ رو سریع تر تموم کنیم تا تغییرات مهمی که ممکنه درست زیر پای ما در صنعت بازی اتفاق بیافته، وسط پروژه های ما اتفاق نیافته."

همچنین از نکات جالب در مصاحبه اصلی اینه که ایشون آینده ای رو مجسم می کنند که شما گوشی موبایل تون رو به تلویزیون پیشرفته تون در خونه متصل کردید، بازی رو روی گوشی موبایل کنترل می کنید، ولی تصویر رو با کیفیت بالا در اون تلویزیون می بینید و همچنین از صدای سه بعدیش لذت می برید.

منبع: vg247 و IndustryGamers

-----------------------------------------------------
- تا حدی راست میگه آقای کارمک! گوشی های موبایل رو هم گیم بازهای حرفه ای و هم گیم بازهای آماتور و مبتدی دوست دارند! موبایلی که همیشه همراه آدمه، بازی کردن باهاش از لحاظ اجتماعی پذیرفته شده تر از بازی با کنسوله (یعنی کسی دست آدم ببینه نمیگه نگاه کن! طرف با این لنگ درازش داره گیم بازی می کنه)، با سخت افزاری که روز به روز آپدیت میشه و مثل کنسول ها نیست که چند سال یک بار عوض بشه، و با این همه شرکت گردن کلفت که در زمینه اش کار می کنند، و گردش مالی بسیار بالاتر از دنیای گیم... همچین یه کم خطرناکه، نه؟
5f6b3llzha1nnykrjqh4.gif

- یه مساله دیگه: واقعا مجسم کنید الان که ارتباطات اینترنتی با سرعت نجومی در همه جای دنیا هست! دیگه اصلا چه احتیاجی هست که شما از یه وسیله قوی برای گیم استفاده کنید؟ بازی جای دیگه اجرا میشه و حاصل اجراش از طریق اینترنت برای شما فرستاده میشه و گوشی شما اون رو می گیره! مشکلات داره، ولی میشه تصور کرد در آینده که روش بیشتر کار بشه چقدر قوی میشه این سیستم، این طور نیست؟

نظر شما چیه؟ :)

آخرین ویرایش:
آره دیگه کسی کنسول نمیخره که تو چند ساله آینده(البته از همین حالا)شرکتای مایکرو و سونی وقت خودشون رو صرف کار روی گوشی ها خواهند کرد!

همین الان هم بازی های خوبی داره برای موبایل میاد نمونه اش آسفالت 6 و سامورایی 2
اینو بگم که از تگرا 3 یک ویدئو نشون داده شده که قدرتش در حد کنسول های الان هست

صحبتش راجب موبایل و بعضی چیز ها درست هستش اما صحبتش یک مشکل اساسی داره انم این هستش که ما با این قدرت به کجا میخوایم برسیم آیا شرکت ها امادگی و توانایی استفاده از این همه قدرت رو دارن استفاده از این همه قدرت به صرفه هستش در یک کنسول که دیگه آخر قیمتش باید بشه 600 دلار این همه قدرت رو چجوری میخوان بهینه کنن .:-/

کارمک یک آدم بلند پرواز هستش من هم عاشق ادم های بلند پروازم اما یکم منطق هم باید بعضی وقت ها قاطیش کرد که ادم به بیراهه نره .;)

این جناب کارمک جدیدا زیادی شکر خوری میفرمایند ! :d
یکی نیست بگه میخوای ریجتو بفروشی چرا اینقدر حاشیه سازی میکنی ؟! 2 روز دیگه میگه Rage برا IPAD هم میاد و 60 فریم اجرا میشه ! :d

واقعا جای تاسف داره یه آدمی به کوچکی و بی اهمیتی تو راجع به یه شخصیتی مثل کارمک اینجوری حرف بزنه
کل تایپیک ها طرفداری MW میکنی هنوز نمیدونی MW بیخود شما با idtech 3 که یکی مثل کارمک پشتشه بوده ساخته میشه
البته از بعضی ها مثل تو توقع زیادی نمیره بیشتر ازاین درک نمیکنید

حرف جالبی زده ... ولی خب 2 سال بعد کمی زوده برای این اتفاق... ولی خداییش همن الان چند تا بازی روی Samsung Galaxy S2 دیدم که فکم افتاد رو زمین!:o عجب چیزیه این گوشی!
خدایا برسون یک میلیون پول!

صحبتاش خواستاره تامل و فکر کردن هست....
همچین شخصیت بزرگی همچین حرفی بزنه واقعا کمپانی های طراحه کنسول باید یه تکونی به خودشون بدن در آینده که در این رقابت که سرعت رشد موبایل ها خیر کننده است عقب نمونن....:)

• Like
Reactions: bluestar
دو سال ديگه!!!!.
اينم مده اين روزهاي صنعت گيمه.يكي(سوء تفاهم نشه.ايشون خيلي آدم بزرگي هستند)مياد يه چيزي ميگه همه ازش طرفداري ميكنند

لینکی که eztech توی پست 19 گذاشته بخون...

شاید حتی زودتر از 2 سال دیگه اون NVIDIA Tegra Kal-El عرضه بشه و روی وسایل کوچک، قدرت نسل فعلی کنسول وجود داشته باشه...

کنسول های فعلی 6-5 سال از عمرشون گذشته! تو این دوره زمونه تکنولوژی خیلی سریع تر از اینها پیشرفت می کنه... ;)

• Like
منبع رو خوندم بهتر متوجه شدم داره چی میگه!:|
100 درصد داره فحش میده به کنسولا که دارن کم کم از تلفن های همراه هم عقب میفتن!:دی:d

آخرین ویرایش:
  • Like
لینکی که eztech توی پست 19 گذاشته بخون...

شاید حتی زودتر از 2 سال دیگه اون NVIDIA Tegra Kal-El عرضه بشه و روی وسایل کوچک، قدرت نسل فعلی کنسول وجود داشته باشه...

کنسول های فعلی 6-5 سال از عمرشون گذشته! تو این دوره زمونه تکنولوژی خیلی سریع تر از اینها پیشرفت می کنه... ;)

داخل اینجا هم هست دوست من

nvidia tegra Kal-El قدرتی معادل ps3 و xbox360 خواهد داشت.

منبع رو خوندم بهتر متوجه شدم داره چی میگه!:|
100 درصد داره فحش میده به کنسولا که دارن کم کم از تلفن های همراه هم عقب میفتن!:دی:d

خوب شما خبر ندارید که یک IGP فوق ضعیف در حال حاظر مثل 6620 میتونه بالای 450 Gflops توان پردازشی به یک APU فعلی بده.(3500 میتونه در یک تبلت 10.5 قرار بگیره هرچند قرار از A6 یا یکسری دیگه از Liano هم در این زمینه استفاده بشه)

دوست گرامی توان محاسباتی Xenos تنها 240Gflops بود تکنولوژی 6 سال پیش رو اینقدر توی ذهنتون عظیم نکنید.

نوشته شده توسط Dante DMC
این جناب کارمک جدیدا زیادی شکر خوری میفرمایند !
یکی نیست بگه میخوای ریجتو بفروشی چرا اینقدر حاشیه سازی میکنی ؟! 2 روز دیگه میگه Rage برا IPAD هم میاد و 60 فریم اجرا میشه !

البته این عادت ماست که اینقدر خودمون رو ... ببنیم که پدر بازی های FPS رو شکر خور لقب بدیم. بگذریم که بحث کردن در این بخش سایت با وجود بعضی دوستان ....... همون بهتر که اتفاق نیوفته

شرمنده رامین جان فکر نمی کردم اونجا تایپنگ زده باشی

tegra Kal-El حتی از Anti aliasing پشتیبانی میکنه برخلاف کنسول

http://fudzilla.com/processors/item/23319-anti-aliasing-comes-with-kal-el

اینم عکس یک بازی FPS مال id روی یک تبلت با همین چیسپ

کیفیت گرافیکی بازی ببنید

http://www.fudzilla.com/home/item/23367-shadowgun-to-bring-fps-to-tablets

خوب شما خبر ندارید که یک IGP فوق ضعیف در حال حاظر مثل 6620 میتونه بالای 450 Gflops توان پردازشی به یک APU فعلی بده.(3500 میتونه در یک تبلت 10.5 قرار بگیره هرچند قرار از A6 یا یکسری دیگه از Liano هم در این زمینه استفاده بشه)

دوست گرامی توان محاسباتی Xenos تنها 240Gflops بود تکنولوژی 6 سال پیش رو اینقدر توی ذهنتون عظیم نکنید.

البته این عادت ماست که اینقدر خودمون رو ... ببنیم که پدر بازی های FPS رو شکر خور لقب بدیم. بگذریم که بحث کردن در این بخش سایت با وجود بعضی دوستان ....... همون بهتر که اتفاق نیوفته

آخه برادر چه ربطی داره به پدر بازیای FPS بودن یا نبودنش !؟ طرف بوی پول خورده به دماغش حالا اومده هی از IPAD و ... حرف میزنه که بازیای آیندشو برا اونا هم بده بیرون و پول در بیاره ! این خیلی سادست ! مگه من گفتم این آقا داره بازیای بدی میسازه ؟! من خودم بارها از Rage تعریف کردم اما از کسی که برا پول هی میاد سخنرانی میکنه و نظر میده خوشم نمیاد !

واقعا جای تاسف داره یه آدمی به کوچکی و بی اهمیتی تو راجع به یه شخصیتی مثل کارمک اینجوری حرف بزنه
کل تایپیک ها طرفداری MW میکنی هنوز نمیدونی MW بیخود شما با idtech 3 که یکی مثل کارمک پشتشه بوده ساخته میشه
البته از بعضی ها مثل تو توقع زیادی نمیره بیشتر ازاین درک نمیکنید
شما مشکلت چیه دوست عزیز ؟! یه نگاهی به اسم تاپیک بنداز ! MW3 VS BF3 تموم شدا ...
بعدم اینکه من تا حالا بارها تو این سایت گفتم همه ی ما انسانیم اگرچه خیلیامون انسانیتو از داست دادیم ...
دوست عزیز یه انسان اگه انسان باشه اولین چیزی که تو زندگی یاد میگیره اینه که احترام بذاره به دیگران ! من اومدم به شوخی و خنده یه تیکه انداختم چون به نظرم داره هرروز سخنرانی میکنه تا پول در بیاره , اونوقت جناب عالی اومدی اینجا با سخنان گوهر بارت تاپیکو مورد عنایت قرار میدی و من ابراز تاسف میکنم که چرا مهمترین اصل انسانی رو فراموش کردی ... :( God Bless you

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or