جان کارمک: "کینکت برای بازی های FPS ما مناسب نیست"

VahiD_ST

کاربر سایت
kinectsideview.jpg

سلام.

مغز متفکر id Software آقای جان کارمک به سایت Joystiq اعلام کرد: "من نمیتوانم از کینکت در بازیهایمان استفاده کنم، این دستگاه محل مناسبی برای عناوین FPS ما نیست. البته این دستگاه یک تکنولوژی جالب است و شبکه Xbox Live می تواند مکان مناسبی برای یک دستگاه/بازی باشد". (اشاره به این داره که کینکت برای بازیهای FPS اصلا مناسب نیست).

آقای کارمک میزان جذابیت کینکت برای خود را بصورت یک "خارش" توصیف کرد، با این حال او هنوز حتی نمی داند چه نوع بازی برای کینکت خواهد ساخت.

منبع

• Like
Reactions: Farh@d
پ.ن:طبق روال همیشگی تاپیک های کارمک دار،پیشاپیش قفل شدن تاپیک رو تبریک میگم

ولی من که از شر بازی های hardcore میخوام به kinect پناه ببرم!!!
انشاا.... نیمه hardcore هم براش بسازن تا دهان استکبار بسته بشه:دی

من همیشه یه سوالی تو ذهنم مونده......... .:d

چرا اینا فکر می کنن باید با کینکت همه کارای بازی رو انجام داد.........؟؟؟تو بازیهای تکنیکال شوتر میشه با کینکت به هم تیمی هات دستور بدی یا مثلا خشاب ها و تفنگها رو با کینکت برداری و بعد با دسته شلیک کنی.....یا مثلا درست وسط یه fps در حد halflife میتونی قسمت موتور سواری یا ماشین سواری رو با کینکت انجام بدی............ .

چرا اینا به فکرشون نمیرسه؟؟؟؟؟یعنی تلفیق دسته با کینکت اونقدر سخته؟؟؟:d

من همیشه یه سوالی تو ذهنم مونده......... .:d

چرا اینا فکر می کنن باید با کینکت همه کارای بازی رو انجام داد.........؟؟؟تو بازیهای تکنیکال شوتر میشه با کینکت به هم تیمی هات دستور بدی یا مثلا خشاب ها و تفنگها رو با کینکت برداری و بعد با دسته شلیک کنی.....یا مثلا درست وسط یه fps در حد halflife میتونی قسمت موتور سواری یا ماشین سواری رو با کینکت انجام بدی............ .

چرا اینا به فکرشون نمیرسه؟؟؟؟؟یعنی تلفیق دسته با کینکت اونقدر سخته؟؟؟:d
ايده خوبيه ، دستمون رو آورديم بالا مي تونيم نارنجك بندازيم !
من يادمه يه جا خوندم شايد GR:FS از كينكت ژشتيباني كنه كه اگه بشه خيلي عاليه ، ولي فك مي كنم كسي كه گفته بود تخيلاتش رو گفته بود .
كسي در اين مورد خبر نداره ؟؟؟

نترسید کارمک هم برای کینکت بازی می سازه:دی
فقط کافیه ماکروسافت سر کیسه رو شل کنه تا از این ببعد id تمام بازیهاش رو با قابلیت سازگاری با کینکت بده بیرون:دی

نترسید کارمک هم برای کینکت بازی می سازه:دی
فقط کافیه ماکروسافت سر کیسه رو شل کنه تا از این ببعد id تمام بازیهاش رو با قابلیت سازگاری با کینکت بده بیرون:دی
این کارمکی که من میبینم حالا حالا با موس و کیبورد عشق میکنه.:d

در این که Kinect تکنولوژی اش از Move بهتره شکی نیست ولی این جاست که فرقشون رو میبینیم اونم اینکه Move با اینکه تکنولوژی اش قدیمی تره ولی دامنه ی وسیع تری از بازیها رو شامل میشه غیر از عناوین انحصاری مثل Heavy Rain بسیاری از عناوین Third Party هم اونو پشتیبانی میکنن مثل Resident Evil 5 و کم کم به عنوان یه استاندارد در میاد ولی Kinect بدیش اینه که نه تنها نمیشه باهاش FPS و TPS زد بلکه تقریبا 90 درصد بازیها رو باید خود مایکروسافت بزنه و تقریبا هیچ شرکت Third Party ای بازی براش نمیسازه.به نظر من مایکروسافت باید یه کنترلی چیزی هم به عنوان مکملش همزمان براش عرضه میکرد چون الان دیگه دیر شده.من هنوز هم میگم کینکت تکنولوژی فوق العاده ای هستش ولی پشتیبانی بازیهاش ضعیفه و این به خاطر نوع کنترلشه.

• Like
Reactions: VahiD_ST
You are Controller !
FPS با کینکت ؟! چه جلافتا !
=================
در راستای تاپیک عجیبه که استاد سر عرضه ی RAGE روی کنسولها هنوز خودش رو نکشته. هم عرفا هم شرعا.
تکبیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...
دیگه خداییش لول !

آخرین ویرایش:
الان آریا میاد میگه شعار مایکروسافت چیز دیگه ای است و فلان و بیسار...:دی

آخه این اصلا با اون شعار "ما کنترلر هستیم" . "بازی با دست" و اینا در تضاد نیس...... .
بعضی کارا در بازیهای fps مثه شلیک کردن و دویدن و هدف گرفتن اینا رو با دسته انجام میدیم......بهضی جاهای دیگه بازی مثه ماشین رووندن و اهرم کشیدن و قسمت دکمه زنی بازی و یا مثلا شمشیر زدن (و البته اگه بازی سبکش خاص باشه) نوشتن و اینا رو میشه با کینکت انجام داد..... .

اتفاقا این تلفیق میتونه بازی رو طبیعیتر کنه....

به نظر خود من هم بازی که رمدی داره میسازه و AAA هم هست همین طور بازی هستش ......اگه الن ویک 2 هم باشه میشه شامل همین قضیه....... .

در این که Kinect تکنولوژی اش از Move بهتره شکی نیست ولی این جاست که فرقشون رو میبینیم اونم اینکه Move با اینکه تکنولوژی اش قدیمی تره ولی دامنه ی وسیع تری از بازیها رو شامل میشه غیر از عناوین انحصاری مثل Heavy Rain بسیاری از عناوین Third Party هم اونو پشتیبانی میکنن مثل Resident Evil 5 و کم کم به عنوان یه استاندارد در میاد ولی Kinect بدیش اینه که نه تنها نمیشه باهاش FPS و TPS زد بلکه تقریبا 90 درصد بازیها رو باید خود مایکروسافت بزنه و تقریبا هیچ شرکت Third Party ای بازی براش نمیسازه.به نظر من مایکروسافت باید یه کنترلی چیزی هم به عنوان مکملش همزمان براش عرضه میکرد چون الان دیگه دیر شده.من هنوز هم میگم کینکت تکنولوژی فوق العاده ای هستش ولی پشتیبانی بازیهاش ضعیفه و این به خاطر نوع کنترلشه.

شرکتهای دیگه بازی نمیسازن؟

شما TGS 2010 رو دیدین؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or