جان کارمک: "کینکت برای بازی های FPS ما مناسب نیست"

VahiD_ST

کاربر سایت
kinectsideview.jpg

سلام.

مغز متفکر id Software آقای جان کارمک به سایت Joystiq اعلام کرد: "من نمیتوانم از کینکت در بازیهایمان استفاده کنم، این دستگاه محل مناسبی برای عناوین FPS ما نیست. البته این دستگاه یک تکنولوژی جالب است و شبکه Xbox Live می تواند مکان مناسبی برای یک دستگاه/بازی باشد". (اشاره به این داره که کینکت برای بازیهای FPS اصلا مناسب نیست).

آقای کارمک میزان جذابیت کینکت برای خود را بصورت یک "خارش" توصیف کرد، با این حال او هنوز حتی نمی داند چه نوع بازی برای کینکت خواهد ساخت.

منبع

• Like
Reactions: Farh@d
شرکتهای دیگه بازی نمیسازن؟

شما TGS 2010 رو دیدین؟

دوست عزیز منظورم این نبود که هیچی نمیسازن منظورم عنوان مطرح بود.مثلا Killzone 3 رو با Move میشه بازی کرد ولی مایکروسافت عنوان های بازیهای قابل بازی با Kinect اش رو اگه دیده باشین میفهمید البته استثناهایی هم وجود داره مثل FORZA 3 ولی در کل خیلی تعداد بازیهای Third Party اش کمه اگه هم باشه بازی های مطرحی نیستن و همین روی فروشش تاثیر میذاره.

دوست عزیز منظورم این نبود که هیچی نمیسازن منظورم عنوان مطرح بود.مثلا Killzone 3 رو با Move میشه بازی کرد ولی مایکروسافت عنوان های بازیهای قابل بازی با Kinect اش رو اگه دیده باشین میفهمید البته استثناهایی هم وجود داره مثل FORZA 3 ولی در کل خیلی تعداد بازیهای Third Party اش کمه اگه هم باشه بازی های مطرحی نیستن و همین روی فروشش تاثیر میذاره.

gears of war kinect(که تایید هم شد ) - بازی AAA رمدی که توش از کینکت استفاده میشه(احتمالا همین الن 2 :d) - فورزا کینکت -5 تا بازی معرفی شده تو tgs........ .

دیگه چی میخوای دوست من........ .

در کل واسه اینکه چه طیف بازیهایی رو کینکت ساپورت می کنه از الان نمی شه گفت......شاید همینایی که من بالا واسه شما لیست کردم اصلا بازی کردنش با کینکت هیجانی نداشته باشه یا مشکلات داشته باشه در نتیجه مایکرو هم بی خیالش میشه....... .

و شایدم بالعکس جواب بده و شرکتهای بیشتری علاوه بر خود مایکرو بیان سمت این وسیله...... .

در نتیجه زود هنوز واسه پیش بینی..... .(البته تا همین الانشم با این بازیهای موجودش خیلی خیلی خوب فروخته)

وسیله ای مثه move نمیگم تقلیدی بود ولی یه فرم کلی از بازیهاش از قدیم اماده بود و رو wii جواب داده بود مثلا یه نسخه از رزیدنت رو wii بود و خوب هم از آب دراومده بود در نتیجه خیلی لازم نبود واسه ساختن بازی برای move سازنده ها خودشونو به زحمت بندازن.... .

ولی متاسفانه یا خوشبختانه kinect اینطوری نیس و زمان لازم داره تا ببینیم چی از آب درمیاد......... .

.

آخرین ویرایش:

خوب مسئله اینه که اونا بازیهایی نیستن که واسه Move ساخته بشن.بازیهای هستن که Move رو ساپورت میکنن.
در ضمن Kill Zone 3 و خیلی بازیهای دیگه هم Third Party نیستن و مال خود سونی هست و واسه Move هم بازی Third Party درست حسابی زیاد نیست.

آدم مگه دیوانس فورزا رو با کینکت بازی کنه پول کینکت رو میده بهترین فرمون رو میگیره دیگه فرمون که تو ریسینگ به کینکت سرترِ که
اون نمایشی که تو E3 نشون دادند، اصلا رانندگی نبود که بگیم با فرمون هم میشه انجام داد:دی ماشین تو یه مکانی پارک بود که ما می تونستیم دورش بچرخیم و ماشین رو بررسی کنیم (باید ویدیو رو ببینید تا متوجه بشید چی میگم).

اون نمایشی که تو E3 نشون دادند، اصلا رانندگی نبود که بگیم با فرمون هم میشه انجام داد:دی ماشین تو یه مکانی پارک بود که ما می تونستیم دورش بچرخیم و ماشین رو بررسی کنیم (باید ویدیو رو ببینید تا متوجه بشید چی میگم).

اين ويديو را ببينيد:
http://kinect.gamespot.com/updates/index.php?id=6265584
برای gamespot و در زمان e3 هست...طرف داره forza را با kinect بازی می کنه ...

این دیگه از اون حرفــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــها بود!
از کودوم حرفا بود؟ راست میگه بنده خدا. کینت هیچ وقت نمیتونه جای فرمون رو بگیره. اگر تجربه نداشتید یه بار با فرمون اورجینال مایکروسافت یا خود GT و یا fanatec بازی کنید میفهمید چی می گم.

از کودوم حرفا بود؟ راست میگه بنده خدا. کینت هیچ وقت نمیتونه جای فرمون رو بگیره. اگر تجربه نداشتید یه بار با فرمون اورجینال مایکروسافت یا خود GT و یا fanatec بازی کنید میفهمید چی می گم.

اِ قبلا فکر می کردم کینکت استفاده غیر از رانندگی هم داره!:d

اسم تاپیک:جان کارمک گفته که FPS رو کینکت جواب نمیده
پست هایی در راستای این موضوع:Forza رو کینکت قشنگه ها!!!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
دیگه وقتی پدر FPS میاد میگه کینکت به درد FPS نمیخوره حرف و حدیثی نمیمونه

اسم تاپیک:جان کارمک گفته که FPS رو کینکت جواب نمیده
پست هایی در راستای این موضوع:Forza رو کینکت قشنگه ها!!!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
دیگه وقتی پدر FPS میاد میگه کینکت به درد FPS نمیخوره حرف و حدیثی نمیمونه
آفرین به تو.
به نظر من هم کینکت به درد FPS نمیخوره.
البته میدونم الان اساتید فن میریزن سر بنده.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or