جان کارمک : " اگر ویندوز ۸ وجود نداشت خوشحال می‌شدم "

HosseinBrusli

کاربر سایت
john-carmack.jpg

به تازگی و در کنفرانس سالانه QuakeCon جان کارمک ، استوره بازیهای اول شخص از وجود Windows 8 ابراز نارضایتی کرد . او گفت هیچ چیز هیجان انگیزی در باره Windows 8 وجود ندارد و ID SOFTWAR تا زمانی که بتواند از W XP پشتیبانی میکند . این در حالی است که دیگر کمپانی های بزرگ صنعت گیم همچون "Blizzard و Valve " هم از انتشار Windows 8 ابراز نارضایتی کردند و اعلام کردند که فعلا هیچ برنامه ای برای ساخت بازی بر روی این Windows ندارند .

صحبت جان کارمک :

ما در ID تا آنجایی که ممکن باشد از ویندوز XP استفاده خواهیم کرد. هیچ‌یک از ما از ویندوز ویستا استفاده نمی‌کند. اما ما به تازگی به ویندوز ۷ مهاجرت کردیم و حالا اگر ویندوز ۸ وجود نداشت کاملا خوشحال می‌شدیم.

او اضافه کرد زمانی که windows 7 امد ، بسیار جذاب بود ، سریع بود و چیزهای زیادی داشت و هنوز بهترین سیسم عامل هست ، پس دلیلی برای رفتن به windos 8 وجود ندراد و در id کسی بر روی این ویندوز کار نمیکند .

دیگر کمپانیهای بازی سازی هم اعلام کرده اند که تمامی محصولاتشان بر روی windows 8 کار میکند ، اما برنامه ای برای توسعه بازی بر روی این windows ندارند .

منبع

وقتی گیب از ps3 میگفت ایشون رو بشکه و هرچیخورده‌پس‌نداده و ... خطاب میکردید یاوقتی کارمک درمورد ps3 میگفت سابقه 20 و خورده‌ی ساله + کارنامه ایشون رو در پلک زدنی به لجن میکشید و ... . اونها هیچی نیست خُ چون در راستای اهداف سونی بوده. اینجا پای ماکروسافت میاد وسط حرف اینها (که قبلا اشغال کله و هیچی نفهم بودن) یهو میشه وحی منزل :laughing:.

توقع دارید ماکروسافت هزینه میلیاردی بکنه برای تحقیقاتش بعد محصولش رو مفتکی بزاره بقیه حالشو ببرن؟ بعد بلیزارد یه اسب مجازی رو 25$ میفروشه طوری نیست که، ماکرو بخواد واسه داشته هاش حق لایسنس بگیره خیلی ناجوره واسه همه.

پ.ن. واقعا نمیتونم نکته ش رو پیدا کنم که چرا یه سری کنسول گیمر که 4 تا بازی pc رو تموم نکردن و چیزی از pc Gaming نمیدونن; الان واسه W8 و مشکلات بازیسازان مستقل داره سینه چاک میدن !!. برو کنسولت رو بازیکن و pc و مشکلاتش و Indie Game رو بزار به حال خودشون.

عزیز من 15 ساله PC بازم. مشکل MS این نیست که انحصاری کرده، اینه که داره صنعت گیم رو با این انحصاری بازیش نابود میکنه و به گند میکشه. وقتی یه گروهی 10-12 نفره بخوان بازی مستقل بسازن و تنها سرمایه شون وقتشونه، وقتی بتونن بازی مثل Minecraft و Terraria و The Binding of Isaac و ... بسازن دیگه روی ویندوز 8 نمیشه اینجوری بازی های خلاق و جالب درست کرد. معمولا بازی های مستقل سرمایه آنچنانی ندارن که بخوان درصدی از فروش رو هم به MS بدن. بعد از همین الآن منتظر باش تا خیلی های دیگه هم از مشکلات ویندوز 8 بگن.

وقتی گیب از ps3 میگفت ایشون رو بشکه و هرچیخورده‌پس‌نداده و ... خطاب میکردید یاوقتی کارمک درمورد ps3 میگفت سابقه 20 و خورده‌ی ساله + کارنامه ایشون رو در پلک زدنی به لجن میکشید و ... . اونها هیچی نیست خُ چون در راستای اهداف سونی بوده. اینجا پای ماکروسافت میاد وسط حرف اینها (که قبلا اشغال کله و هیچی نفهم بودن) یهو میشه وحی منزل :laughing:.

توقع دارید ماکروسافت هزینه میلیاردی بکنه برای تحقیقاتش بعد محصولش رو مفتکی بزاره بقیه حالشو ببرن؟ بعد بلیزارد یه اسب مجازی رو 25$ میفروشه طوری نیست که، ماکرو بخواد واسه داشته هاش حق لایسنس بگیره خیلی ناجوره واسه همه.

پ.ن. واقعا نمیتونم نکته ش رو پیدا کنم که چرا یه سری کنسول گیمر که 4 تا بازی pc رو تموم نکردن و چیزی از pc Gaming نمیدونن; الان واسه W8 و مشکلات بازیسازان مستقل داره سینه چاک میدن !!. برو کنسولت رو بازیکن و pc و مشکلاتش و Indie Game رو بزار به حال خودشون.

تو اينهمه سنگ ماكروسافت رو به سينه ميزني ميخواي بيايم كامپيوترت رو ببينيم حتي يه برنامه اش هم اصل نباشه ؟؟ مگه تو خيلي به منفع ماكروسافت و خرج هايي كه براي تحقيقاتش كرده اهميت نميدي ؟؟ پس چرا بازي اريجينال XBOX نميخري ؟؟ چرا ويندوز و برنامه اريجينال نميخري ؟؟

بريد بابا وقتي پاش مياد وسط پايرت خوري و مفت خوري ميشه افتخار همين كه شركت خودتون مياد وسط اريجنال و اصل بودن ميشه رسالتتون !!!

خدا رو شکر کلی بازی ساز تو ایران داریم اونم تو این سایت که نه valve نه id و نه کارمک رو آدم حساب نمی کنن این قسمتی از جامعه ماست که نشون میده چرا یه کشور عقب مونده هستیم همه اوستادن تو همه چی =))
شماهاييد كه چشم بسته استاد كه نطق مي فرمايند ازش سوره و ايه درست ميكنين ! دليل نداره هر صحبتي كارمك كرد چشمامون رو ببنديم بگيم درست ميگه .
اين جامعه ماست كه نشون ميده ادم ها چقدر زود و به راحتي اسطوره ميشن ولي خالقان ويندوز ميشن چيپ . نمونه ي اين اسطوره ها تو جامعمون زياده كه الان حال و روزمون اينه . از اين به بعد هر صحبتي اساتيدي مثل كارمك كردند چشم بسته بفرمايين تكبير ...

عزیز من 15 ساله PC بازم. مشکل MS این نیست که انحصاری کرده، اینه که داره صنعت گیم رو با این انحصاری بازیش نابود میکنه و به گند میکشه. وقتی یه گروهی 10-12 نفره بخوان بازی مستقل بسازن و تنها سرمایه شون وقتشونه، وقتی بتونن بازی مثل Minecraft و Terraria و The Binding of Isaac و ... بسازن دیگه روی ویندوز 8 نمیشه اینجوری بازی های خلاق و جالب درست کرد. معمولا بازی های مستقل سرمایه آنچنانی ندارن که بخوان درصدی از فروش رو هم به MS بدن. بعد از همین الآن منتظر باش تا خیلی های دیگه هم از مشکلات ویندوز 8 بگن.
بگو بازی چی نمی شه روی 8 بازی مستقل ساخت؟ محدودیتش چیه؟

بابا یکیتون یه دلیل بیاره حداقل

دقيقا مشكل كارمك و بقيه سازندگان مشكل هزينه لايسنس بيشتر نسبت به قبله ، چون ماكرو روز به روز انحصاريتر داره ميشه ، به همين خاطر ممكنه اين اتفاق رخ بده كه قدرت ريسك پذيري سازندگان كم تر ميشه در عوض بازيها با كيفيت بيشتر و تعداد كم تري خواهيم ديد . اينه مشكل سازندگان كه ميگن وين ٨ بده چون باعث توليد ip هاي كم تري ميشه .
خواهشا انقدر اين استاد كارمك رو اسطورش نكنين . دارم بالا ميارم انقد از اين تعريف كردند .

اولا تولید IP کمتر یعنی کم شدن فرصت بروز نبوغ و خلاقیت، بعدشم شما با شنیدن اسم کارمک حالت بهم میخوره چرا اومدی توی تاپیکی که درباره ی اونه؟؟؟!!!
تا چند وقته دیگه میشنویم آقایون از Michael Morhaime و Frank Pearce و Rob Pardo و Chris Metzen و Allen Adham و Gabe Newell و Mike Harrington و حتی Ken Levine و Cliff Bleszinski هم حالشون بهم میخوره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!=))

اینترفیس یا سرعت بالا اومدن ویندوز (!) و اینجور چیزا برای کارمک مهم نیست. احتمالا با ساختار ویندوز یا با term هاش که مربوط به بازیسازی یا انجین سازی میشه مشکل داره که ما نمیدونیم هنوز.
پست فن های سونی رو مقایسه کن با این تاپیک ها:دی
http://forum.bazicenter.com/thread47130/
http://forum.bazicenter.com/thread40132/

بگو بازی چی نمی شه روی 8 بازی مستقل ساخت؟ محدودیتش چیه؟

بابا یکیتون یه دلیل بیاره حداقل

دلیل میخوای اینم دلیل:
[LTR]
Google: Why Windows 8 is bad for Gaming
Minecraft creator warns locked down Windows 8 could be 'very bad' for indies, stays wary of Steam too
Notch: Windows 8 could be 'very, very bad for indie games
Like Valve, Blizzard Denouncing Windows 8 as Bad for PC Gaming
Notch: Windows 8 could be "very, very bad for indie developers"
Creator of Minecraft agrees Windows 8 will be bad for gaming
[/LTR]
اگه هم خواستی بگو ترجمه کنم بلکه اصحاف Gaming نیز راضی شوند.
راستی توی لینک جهارم خبر داده که خیلی از شرکت ها دارن برای GNU/Linux برنامه ریزی میکنن تا بازی هاشون رو روی اون بدن. از محسنات ویندوز 8!

دلیل میخوای اینم دلیل:
[LTR]
Google: Why Windows 8 is bad for Gaming
Minecraft creator warns locked down Windows 8 could be 'very bad' for indies, stays wary of Steam too
Notch: Windows 8 could be 'very, very bad for indie games
Like Valve, Blizzard Denouncing Windows 8 as Bad for PC Gaming
Notch: Windows 8 could be "very, very bad for indie developers"
Creator of Minecraft agrees Windows 8 will be bad for gaming
[/LTR]
اگه هم خواستی بگو ترجمه کنم بلکه اصحاف Gaming نیز راضی شوند.
راستی توی لینک جهارم خبر داده که خیلی از شرکت ها دارن برای GNU/Linux برنامه ریزی میکنن تا بازی هاشون رو روی اون بدن. از محسنات ویندوز 8!

توی لینک هایی که دادی همه چی هست جز دلیل.

می گن بده، چرا بده؟ کسی چرا اش رو نگفته

میدونی ماینکرافت چه مدلی به فروش 100 میلیون دلار رسید ؟!
به وسیله شبکه XBoX Live (شرکت بازی خراب کن) !
به هیچ وجه مسائل فنی نیست مشکل آقای کارمک و باقی دوستان مشکل فقط مسائل مالی هست !

وقتی کسی مثل کارمک و نویل و یرلی و به سری بازی ساز بزرگ دیگه از Win 8 ایراد میگیرن لابد یه ایرادی وجود داره، پس لطفا ذوب شدگان مایکروسافت در کنترل خودشون دقت و تعمل بیشتری بخرج بدن. در هر صورت کسی هم نمیگه جان کارمک داره مزخرف میگه کاربران بازیسنتر که دستشون به یه WIn اورجینال هنوز نخورده موفق به کشف جنایت شدن و درست میگن!
یعنی دقیقا تو بیستراز 60 تا پست ملت گفتن مشکلاتی که این بازیسازا دارن از ویندوز 8 می‌گیرن مربوط به ایرادات فنی ویندوز نیست و صرفا مربوط به یه سری قوانین مایکروسافت هستش که جلوی زیادی خوش گذشتن به شرکت‌هایی مثل Valve رو روی ویندوز می‌گیره. اول و آخرش هم که خب مجبورن کوتاه بیان بازیسازا چون دیگه اینجا رو PC برخلاف بازار کنسول یا موبایل و تبلت هیچ پلن بی خاصی ندارن که مثلا مشکلی بخواد واسه مایکروسافت به وجود بیاد.

حالا دقیقا تا 600 تا پست بعدی هی بگین حتما یه مشکلی داشته که فلانی گفته بده، بعد همون فلانی میاد میگه PS3 بالای چشمش ابرو هستش میشد کسی که قرصاش رو نخورده و این صحبتا :دی

و در نهایت یه یادآوری به سایر دوستان آشنایی که مطمعنم در ادامه2ی این تاپیک پست خواهند داد بکنم که ویندوز 7 هم برای مایکروسافت هستش، همونطور که همین XP که کارمک ازش حمایت کرده و هنوز توی دنیا طرفدار داره هم برای مایکروسافت هستش :دی

kiansafa
دوست عزیزی که گویا تو سرچ کردن مهارت داری، بهتره تو فهمیدن بحث کلی تاپیک و البته خوندن لینکایی که میزاری هم مهارت کسب کنی. خود مصاحبه‌ی Notch رو هم اگه بری بخونی می‌بینی هیچ دلیل فنی و تکنیکی برای بد بودن ویندوز 8 وجود نداره تو صحبتاش و همش در مورد همون مواردی هستش که چند هزار بار تا حالا تو این تاپیک تکرار شده و هیچ ربطی به من و شما نداره، مگر اینکه شما بازیساز باشی! این داستان نابود شدن گیم به دست مایکروسافت هم که دیگه یکی ار مضحک‌ترین چیزایی بود که شنیدم. همین الانش Xbox Live یکی از سخت گیرانه‌ترین قوانین رو واسه بازیسازای ایندی داره اما هر سال بهترین بازیای ایندی رو می‌بینیم که روی لایو میاد و حتی تنها کنسولی هستش که یه قسمت کاملا اختصاصی واسه بازیسازای ایندی در نظر گرفتن.

همین Notch که داره ناله می‌کنه همون کسی هستش که نجومی سود کرد سر فروش ماینکرفت روی لایو، اما اونجا چرا به قوانین دست و پاگیر و اختصاصی مایکروسافت اعتراض نکرد؟ چون اون قوانین از همون اول بوده و الان وقتی می‌بینه قبلا بیشتر کاسبی میکرده رو ویندوز و الان کمتر اعتراض می‌کنه.

یه ذره دقت هم کنید می‌بینید دقیقا چه شرکتایی دارن بیشتر اعتراض می‌کنن. Valve و بلیزاردی که خودشون رو حاکم PC می‌دونستن و تا همین الان هم زیادی بهشون خوش گذشته بود روی ویندوز، تحملش رو ندارن ببینن مایکروسافت می‌خواد از پتانسیل ویندوز خودش و کاربراش به نفع خودش استفاده کنه و خودش رو تو محوریت PC Gaming قرار بده. مایکروسافت یک بار سر ویستا جلوی این شرکتا عقب نشینی کرد چون به خاطر مشکلات خیلی زیاد ویستا، جایگاه خودش تو بازار در خطر میدید، اما الان دیگه هیچ دلیلی واسه عقب نشینی وجود نداره و و بلیزارد و Valve و سایر مدعیای پلتفرم PC می‌تونن تو سر و کله‌ی خودشون بزنن و روزی هزار تا ماصحبه کنن علیه ویندوز 8. اول و آخرش هم هم نیاز حیاتی دارن به اون میلیون‌ها کاربری که از ویندوز استفاده می‌کنن.

حالا یه ذره صبر کنید مسلما با ورود Surface مصاحبه‌های مدیر گوگل و اپل و سامسونگ و ... هم شروع میشه.

آخرین ویرایش:
من نمیفهمم چرا تا این کارمک حرفی میزنه همه میگن حرفش درسته؟ الان این حرفش منطقیه؟ ویندوز 8 چه مشکلی داره؟ شما یاد بگیر همون ریج رو بدون باگ بساز لازم نکرده نظریه کارشناسی بدی!

اما الان دیگه هیچ دلیلی واسه عقب نشینی وجود نداره و و بلیزارد و Valve و سایر مدعیای پلتفرم PC می‌تونن تو سر و کله‌ی خودشون بزنن و روزی هزار تا ماصحبه کنن علیه ویندوز 8. اول و آخرش هم هم نیاز حیاتی دارن به اون میلیون‌ها کاربری که از ویندوز استفاده می‌کنن.

مشكل اينه كه همين مدعيان pc هستند كه دارند براي اين پلتفورم بازي هاي انحصاري ميسازند و باعث ميشه اسم pc رو در كنار كنسول ها اورد !! ميخوام بدونم الان بيليزاردي كه داره همش بازي انحصاري براي pc ميزنه يعني نبايد انتقاد كنه ؟؟ همين مدعياني مثل id و valve هستند كه pc رو با انحصاري ها نگه داشتند !! وگرنه خيلي دوست دارم يه بازي بسيار با كيفيت نام ببريد كه ماكروسافت خودش سرمايه گذاري كرده و براي xbox هم عرضه نشده ! و يه انحصاري عالي هم بوده !! واقعا دوست دارم نام ببريد تا من بدونم !!

اینترفیس یا سرعت بالا اومدن ویندوز (!) و اینجور چیزا برای کارمک مهم نیست. احتمالا با ساختار ویندوز یا با term هاش که مربوط به بازیسازی یا انجین سازی میشه مشکل داره که ما نمیدونیم هنوز.

بابی این چیزا که عیانه :دی ولی بعضیا دارن بهره برداری می کنن :دی نمیدونم چطور میشه کرامک رو یه جا برد زیر سوال یه جا سنگشو به سینه زد . باید صبر کرد و دید مشکلات وین 8 چیه ! اگه خوب باشه برای ما جماعت PC Gamer که خیلی خوب میشه انصافا .

مشكل اينه كه همين مدعيان pc هستند كه دارند براي اين پلتفورم بازي هاي انحصاري ميسازند و باعث ميشه اسم pc رو در كنار كنسول ها اورد !! ميخوام بدونم الان بيليزاردي كه داره همش بازي انحصاري براي pc ميزنه يعني نبايد انتقاد كنه ؟؟ همين مدعياني مثل id و valve هستند كه pc رو با انحصاري ها نگه داشتند !! وگرنه خيلي دوست دارم يه بازي بسيار با كيفيت نام ببريد كه ماكروسافت خودش سرمايه گذاري كرده و براي xbox هم عرضه نشده ! و يه انحصاري عالي هم بوده !! واقعا دوست دارم نام ببريد تا من بدونم !!
نه دیگه اونا نمی فهمن win 8 خوشگله نازه تازشم چون من xbox 360 دارم پس هرکی حتی سردمداران بازی سازی هم ازش بد بگه پس نمی فهمن حتی اگه با دلیل و منطق باشه یا پول دوستن یا نفهمن و... تازه کلی دلیل و منطق هم میارم هرچی من دارم و دارم ازش استفاده میکنم خوبه
نمی فهمم چه ربطی داره win 8 همون win 7 اصلا مشکل این نیست مشکل اینه که همین شرکتهایی که توی win باعث شدن این سیستم عامل به عنوان اولین سیستم گیم تو pc بشه حالا micro$oft داره دورشون میزنه و درصد فروش میخواد !!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or