جان کارمک : " اگر ویندوز ۸ وجود نداشت خوشحال می‌شدم "

HosseinBrusli

کاربر سایت
john-carmack.jpg

به تازگی و در کنفرانس سالانه QuakeCon جان کارمک ، استوره بازیهای اول شخص از وجود Windows 8 ابراز نارضایتی کرد . او گفت هیچ چیز هیجان انگیزی در باره Windows 8 وجود ندارد و ID SOFTWAR تا زمانی که بتواند از W XP پشتیبانی میکند . این در حالی است که دیگر کمپانی های بزرگ صنعت گیم همچون "Blizzard و Valve " هم از انتشار Windows 8 ابراز نارضایتی کردند و اعلام کردند که فعلا هیچ برنامه ای برای ساخت بازی بر روی این Windows ندارند .

صحبت جان کارمک :

ما در ID تا آنجایی که ممکن باشد از ویندوز XP استفاده خواهیم کرد. هیچ‌یک از ما از ویندوز ویستا استفاده نمی‌کند. اما ما به تازگی به ویندوز ۷ مهاجرت کردیم و حالا اگر ویندوز ۸ وجود نداشت کاملا خوشحال می‌شدیم.

او اضافه کرد زمانی که windows 7 امد ، بسیار جذاب بود ، سریع بود و چیزهای زیادی داشت و هنوز بهترین سیسم عامل هست ، پس دلیلی برای رفتن به windos 8 وجود ندراد و در id کسی بر روی این ویندوز کار نمیکند .

دیگر کمپانیهای بازی سازی هم اعلام کرده اند که تمامی محصولاتشان بر روی windows 8 کار میکند ، اما برنامه ای برای توسعه بازی بر روی این windows ندارند .

منبع

کلا دیگه به جز RT ها چیزی به اسم مترو وجود نداره. ویندوزهای نرمال هم همون دسکتاپ عادی هستن و کلا مترویی وجود نداره. از چند وقت پیش هم رسما اسم "مترو" حذف شد. همون منوی استارت هست تو ویندوز های 86 ! نه بیشتر نه کمتر. فقط ظاهر و کاراییش عوض شده و همه چیز هم تحت همون دسکتاپ اجرا میشه. از این نظرات هیچ فرقی با 7 نداره

این قضیه ها ربطی به مترو و این حرفا نداره. مشکل 100% از Term هاس !

گویا بحث پول در میون هست..
دقیقا مشکل همینه. قوانینش ظاهرا زیادی سخت گیرانه شده

آخه کلن هدف ویندوز 8 این بود که روی تبلت ها باشه و اینکه برای کامپیوتر ها هم دارن میدن یکپارچه سازی بین تبلتها و کامپیوتر ها و تلفن هاست :دی.
وگرنه واقعن ویندوز 8 چیز خیلی شاخی نیست :دی.

من که تا پارسال همین موقع XP داشتم، الان به همین راحتیا نمیرم سراغ 8 :دی.

پ.ن : البته کارمک اگر این رویه نگاه کردن به XP اش رو تموم نکنه برا خودش بده. چون با توجه به ساخت Rage حس میکنم بیشتر روی 98 تمرکز داشت تا XP :|.

ویندوز 8 اومد تا تبلت ها و ARM رو ساپورت کنه ، کاری به قضایای حقوقیش ندارم ولی خوب مثل اینک سریع تر شده ، ولی خوب همون ویندوز 7 ــه .
من خودم علاقه ای به نقل مکان ندارم .

آخه بحث اینه احتیاجی به ویندوز 8 نبود فعلا ...
کلا سیاست ماکرو تغییر کرده به جای اینکه مثل قبل مثلا یه ویندوز ایکس پی بسازه سال 2001 بعد چهار سال بعدش کلا هسته و کرنل ویندوز رو زیرو رو بکنه با هزار تا مشکل بده بیرون بعد بشینه چند سالم باهاش وربره تا روبراه بشه تازه بشه وین 7 بعدش خودشو بکشه ملت ایکس پی ول کننن:d
حالا تصمیم گرفته هر تقریبا 2تا 3 سال یک بار یه ویندوز جدید بده چه ویندوز قبلی موفق باشه چه نباشه با این تفاوت که دیگه یدفه کل ویندوز زیر و رو نمیکنه که بعدا توش بمونه و وقتگیرم باشه یه سری امکانات اضافه میکنه چهارتا مشکل درست میکنه ویندوز جدید میده اینجوری دیگه مشکلات ویستا براش هیچ وقت پیش نمیاد
اگه به ورژن ویندوزم نگاه کنید کاملا مشخصه هسته سه ویندوز ویستا و سون و هشت یکی هستش
ویستا=6.0.6000
هفت=6.1.7600
هشت=6.2.9200
اگه به ویندوز xp نگاه کنید ورژنه 5 هست کلا تا الان ویندوز ماکروسافت 6 بار ویرایش اساسی شده

آخرین ویرایش:
کلا سیاست ماکرو تغییر کرده به جای اینکه مثل قبل مثلا یه ویندوز ایکس پی بسازه سال 2001 بعد چهار سال بعدش کلا هسته و کرنل ویندوز رو زیرو رو بکنه با هزار تا مشکل بده بیرون بعد بشینه چند سالم باهاش وربره تا روبراه بشه تازه بشه وین 7 بعدش خودشو بکشه ملت ایکس پی ول کننن:d
حالا تصمیم گرفته هر تقریبا 2تا 3 سال یک بار یه ویندوز جدید بده چه ویندوز قبلی موفق باشه چه نباشه با این تفاوت که دیگه یدفه کل ویندوز زیر و رو نمیکنه که بعدا توش بمونه و وقتگیرم باشه یه سری امکانات اضافه میکنه چهارتا مشکل درست میکنه ویندوز جدید میده اینجوری دیگه مشکلات ویستا براش هیچ وقت پیش نمیاد
اگه به ورژن ویندوزم نگاه کنید کاملا مشخصه هسته سه ویندوز ویستا و سون و هشت یکی هستش
ویستا=6.0.6000
هفت=6.1.7600
هشت=6.2.9200
اگه به ویندوز xp نگاه کنید ورژنه 5 هست کلا تا الان ویندوز ماکروسافت 6 بار ویرایش اساسی شده

حالا ما پایرت بازیم برامون فرقی نداره ولی اون بدبخت که تو خارج زندگی میکنه چه گناهی کرده هر 3-2 سال یه ویندوز بخره؟! ماشالله قیمتش هم که کم نیست ...

ویندوز‌ای که بر روی PC و تبلت یکسان باشد ویندوز نیست :دی :|

=======
فکر نکنم من به این زودی‌switch ها کنم، به 7 عادت کردم خیلی‌، کلی‌ هم بازی و برنامه دارم که مطمئن نیستم اونجا چطور اجرا شن، فعلا اینجا هستیم تا 8 کاملا ساپورت شه از طرف همه :دی.

من نمیدونم دوستان چرا انقدر با ویندوز 8 مشکل دارن ؟؟؟؟!!!!:-/ خوب مگه اپدیت شدن بده ؟ اونم اپدیتی که شما رو به نسل بعد کامپیوتر های شخصی ( و هم زمان ورود سخت افزارهای نسل بعد کامپیوترهای شخصی از جمله پردازنده های ایوی بریج اینتل ) خواهد برد !
ویندوز 8 شما رو وارد اکو سیستم مایکروسافت خواهد کرد , اکو سیستمی که کمپانی های اپل و گوگل هم دارن کاملش میکنن هر کدوم واسه خودشون .
مشکلتون رابط مترو هست ؟ خوب مایکرو دسکتاپ رو که ازتون نگرفته ( مترو + دسکتاپ + به روز بودن + اکو سیستم مایکرو + ظاهری زیبا .... )
خوب دیگه چی میخواین ؟ خیلی کامل و مفید هست ویندوز 8 .
طرفداری نمیکنم از ماکرو , فقط دارم میگم کی بدش میاد وارد اکو سیستم بشه ؟ ( تصمیم با خودتونه ) اما خواه یا نا خواه یا وارد اکو سیستم اپل میشین , یا گوگل یا ماکرو .
پس اگه میخواین از این اکو سیستم لذت ببرین چاره ای جز کوچ کردن نیست .

ویندوز‌ای که بر روی PC و تبلت یکسان باشد ویندوز نیست
:biggrin1:
:|

اشتباه بزرگی کرده مایکروسافت. باید برای تبلت ها یک OS جدا مثل iOS ـه اپل می زد تا این بحث ها پیش نیاد. جدا از این ها استفاده از موس برای بخشی که برای تبلت ساخته شده کمی آزار دهنده هستش.

حالا ما پایرت بازیم برامون فرقی نداره ولی اون بدبخت که تو خارج زندگی میکنه چه گناهی کرده هر 3-2 سال یه ویندوز بخره؟! ماشالله قیمتش هم که کم نیست ...

هزینه ارتقاء نسبت به معادل 7 حدود 25 دلار هست ! فقط برای کسایی که از 7 استفاده میکنن. تا 6 ماه با 25 دلار میکنن 8. از این نظرات هیچ مشکلی نیست + این صحبت شما اصلا ارتباطی به حرف کارمک و دلایلش نداره. دلایلش رو چند پست قبل تر گفتم

اشتباه بزرگی کرده مایکروسافت. باید برای تبلت ها یک OS جدا مثل iOS ـه اپل می زد تا این بحث ها پیش نیاد. جدا از این ها استفاده از موس برای بخشی که برای تبلت ساخته شده کمی آزار دهنده هستش.
اینم چند پست بالاتر گفتم. به جز نسخه RT چیزی تغییر نکرده که باعث بشه همه چیز تاچ باشه. هنوز نسخه های اصلی ویندوز تحت دسکتاپ و ... هستن !

===============
آدم بعضی وقت ها شک میکنه که پست ها رو میخونن یا همینجوری یه پستی از روی تیتر میدن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or