جان کارمک : " اگر ویندوز ۸ وجود نداشت خوشحال می‌شدم "

HosseinBrusli

کاربر سایت
john-carmack.jpg

​

به تازگی و در کنفرانس سالانه QuakeCon جان کارمک ، استوره بازیهای اول شخص از وجود Windows 8 ابراز نارضایتی کرد . او گفت هیچ چیز هیجان انگیزی در باره Windows 8 وجود ندارد و ID SOFTWAR تا زمانی که بتواند از W XP پشتیبانی میکند . این در حالی است که دیگر کمپانی های بزرگ صنعت گیم همچون "Blizzard و Valve " هم از انتشار Windows 8 ابراز نارضایتی کردند و اعلام کردند که فعلا هیچ برنامه ای برای ساخت بازی بر روی این Windows ندارند .

صحبت جان کارمک :

ما در ID تا آنجایی که ممکن باشد از ویندوز XP استفاده خواهیم کرد. هیچ‌یک از ما از ویندوز ویستا استفاده نمی‌کند. اما ما به تازگی به ویندوز ۷ مهاجرت کردیم و حالا اگر ویندوز ۸ وجود نداشت کاملا خوشحال می‌شدیم.

او اضافه کرد زمانی که windows 7 امد ، بسیار جذاب بود ، سریع بود و چیزهای زیادی داشت و هنوز بهترین سیسم عامل هست ، پس دلیلی برای رفتن به windos 8 وجود ندراد و در id کسی بر روی این ویندوز کار نمیکند .

دیگر کمپانیهای بازی سازی هم اعلام کرده اند که تمامی محصولاتشان بر روی windows 8 کار میکند ، اما برنامه ای برای توسعه بازی بر روی این windows ندارند .

منبع

گویا بحث پول در میون هست..

البته هم خوبه هم بد . و فقط بحث پول نسیت . ( البته تو ایران که ملت راحتن و رایگان دانلود میکنن ! )
بدیش اینه که فعلا هیچ چی از ساپورت و پشتیبانی و ... این ویندوز معلوم نیست .

اما خوبی بزرگش یکپارچه سازی بین تمام محصولات مختلف با ویندوز هست که خارق العاده هست .

فکر کنید گوشی APPLE یا NOKIA دارید . از طرفی XBOX و یه تلویزیون بزرگ هم دارید . خوب با WINDOWS 8 و تکنولوژی اسمارت گلاس به راحتی میتونید بین تمام این محصولات سویچ کنید و همه این محصولات رو با هم هماهنگ کنید .
ضمن اینکه مثلا دارید فیلمی رو میبینید که بازیگر اصلیش انجلینا جولی هست !! بعد یه گوشی نوکیا هم دارید . میتونید با تکنولوژی اسمارت گلاس تمامی اطلاعات جانبی فیلم / بازیگران / عوامل فیلم / هزینه ها و .... رو و حتی زندگی نامه و .... شخصیت اصلی و خود فیلم در گوشی یا تبلتتون به صورت لحظه ای ببینید .

این وینددوز مزایای خیلی زیادی رو نسبت به WIN7 داره . حالا زیباییش به کنار .

---------- نوشته در 03:16 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:13 AM ارسال شده بود ----------

هزینه ارتقاء نسبت به معادل 7 حدود 25 دلار هست ! فقط برای کسایی که از 7 استفاده میکنن. تا 6 ماه با 25 دلار میکنن 8. از این نظرات هیچ مشکلی نیست + این صحبت شما اصلا ارتباطی به حرف کارمک و دلایلش نداره. دلایلش رو چند پست قبل تر گفتم

اینم چند پست بالاتر گفتم. به جز نسخه RT چیزی تغییر نکرده که باعث بشه همه چیز تاچ باشه. هنوز نسخه های اصلی ویندوز تحت دسکتاپ و ... هستن !

===============
آدم بعضی وقت ها شک میکنه که پست ها رو میخونن یا همینجوری یه پستی از روی تیتر میدن !

- هزینه ارتقا که برای ما ایرانی ها صفره !! خداییش خیلی ها بشب میذارن رو دانلود و 2 روزه دانلود تموم میشه ! رایگان !
در مورد نسخه های مختلف هم که میگید ، به جز ENTERPRISE همه مثل ویندوز 7 هشتند ، من که فکر میکنم فیک باشه . اخه هنوز خبری در این رابطه به طور ررسمی منتشر نشده ..

john-carmack.jpg

​

به تازگی و در کنفرانس سالانه QuakeCon جان کارمک ، استوره بازیهای اول شخص از وجود Windows 8 ابراز نارضایتی کرد . او گفت هیچ چیز هیجان انگیزی در باره Windows 8 وجود ندارد و ID SOFTWAR تا زمانی که بتواند از W XP پشتیبانی میکند . این در حالی است که دیگر کمپانی های بزرگ صنعت گیم همچون "Blizzard و Valve " هم از انتشار Windows 8 ابراز نارضایتی کردند و اعلام کردند که فعلا هیچ برنامه ای برای ساخت بازی بر روی این Windows ندارند .

صحبت جان کارمک :

او اضافه کرد زمانی که windows 7 امد ، بسیار جذاب بود ، سریع بود و چیزهای زیادی داشت و هنوز بهترین سیسم عامل هست ، پس دلیلی برای رفتن به windos 8 وجود ندراد و در id کسی بر روی این ویندوز کار نمیکند .

دیگر کمپانیهای بازی سازی هم اعلام کرده اند که تمامی محصولاتشان بر روی windows 8 کار میکند ، اما برنامه ای برای توسعه بازی بر روی این windows ندارند .

منبع
داداش مطمئنی خودت اینو ترجمه کردی!!!!!!
زومیت - جان کارمک، اسطوره بازی‌های اول شخص دنیا: اگر ویندوز ۸ وجود نداشت خوشحال می‌شدم

خب من از اون قیمت ها بدلیل همون چیزی که گفتم "پایرت باز" خبر نداشتم:d دیگه لهمون نکنید تیتر رو میخونید یعنی چی :|

من نمیدونم دوستان چرا انقدر با ویندوز 8 مشکل دارن ؟؟؟؟!!!!:-/ خوب مگه اپدیت شدن بده ؟ اونم اپدیتی که شما رو به نسل بعد کامپیوتر های شخصی ( و هم زمان ورود سخت افزارهای نسل بعد کامپیوترهای شخصی از جمله پردازنده های ایوی بریج اینتل ) خواهد برد !
ویندوز 8 شما رو وارد اکو سیستم مایکروسافت خواهد کرد , اکو سیستمی که کمپانی های اپل و گوگل هم دارن کاملش میکنن هر کدوم واسه خودشون .
مشکلتون رابط مترو هست ؟ خوب مایکرو دسکتاپ رو که ازتون نگرفته ( مترو + دسکتاپ + به روز بودن + اکو سیستم مایکرو + ظاهری زیبا .... )
خوب دیگه چی میخواین ؟ خیلی کامل و مفید هست ویندوز 8 .
طرفداری نمیکنم از ماکرو , فقط دارم میگم کی بدش میاد وارد اکو سیستم بشه ؟ ( تصمیم با خودتونه ) اما خواه یا نا خواه یا وارد اکو سیستم اپل میشین , یا گوگل یا ماکرو .
پس اگه میخواین از این اکو سیستم لذت ببرین چاره ای جز کوچ کردن نیست .

والا من "برخلاف خیلیا" با همون ویستا هم مشکلی نداشتم و اگه پسرخالم ویندوزش رو به من نمیداد عمرا اگه 7 نصب میکردم "تازه ویستا من اورجینال بود تنها چیزه غیر پایرتی که تو طول زندگیم داشتم یا خواهم داشت :d" این اکو مکو هم باعث کوچ من نشد و نمیشه "واینکه این نسلها برای PC تقریبا نیست یا خیلی کمه ،شما با XP هم میتونی اکثریت بازیهای الان رو با بالاترین جزئیات برید "فوقش یه DX11 رو از دست بدی که خیلی مهم نیست حداقل در حال حاضر"

تنها چیزی که باعث میشه 8 نصب کنم اینه کاملا بهم ثابت بشه که هنگ نداره یا خیلی کمه اونوقت امون نمیدم سریع نصب میکنم

شما هم مطمئنی که زومیت از روی ما کپی نزده ؟! یا مطمئنی که من از این منبع " John Carmack Would Be 'Happy if Windows 8 Didn't Exist' | Gadgehit - Your Daily Dose of Gadge and Tech! " ترجمه نکردم ؟

منبع اصلی خبر یکی هست . و معلومه که متن ترجمه میتونه شبیه سایتهای دیگه هم باشه . اگر اینطوری که شما میگی باشه ، پس تمام خبرهایی که در باره بازی ها در سایت های گیم منتظر میشن کپی همدیگه هستن !!!!

منبع وقتی یکی باشه ، خبرها شبیه هم میشن ( مخصوصا اگر بخوای دقیقا کپ متن رو ترجمه کنی ! ) .

اما تاجایی که من میدونم تفاوت خبر من با اون چیزی که زومیت گذاشته مشخصه .

ممنونم از این همه دقت که باعث تشویق بیشتر میشه .:d

شما هم مطمئنی که زومیت از روی ما کپی نزده ؟! یا مطمئنی که من از این منبع " John Carmack Would Be 'Happy if Windows 8 Didn't Exist' | Gadgehit - Your Daily Dose of Gadge and Tech! " ترجمه نکردم ؟

منبع اصلی خبر یکی هست . و معلومه که متن ترجمه میتونه شبیه سایتهای دیگه هم باشه . اگر اینطوری که شما میگی باشه ، پس تمام خبرهایی که در باره بازی ها در سایت های گیم منتظر میشن کپی همدیگه هستن !!!!

منبع وقتی یکی باشه ، خبرها شبیه هم میشن ( مخصوصا اگر بخوای دقیقا کپ متن رو ترجمه کنی ! ) .

اما تاجایی که من میدونم تفاوت خبر من با اون چیزی که زومیت گذاشته مشخصه .

ممنونم از این همه دقت که باعث تشویق بیشتر میشه .:d

این سایت خبرش برای سه‌شنبه 17 مرداد هست و خبر شما برای دیروزه. پس ان‌ها از شما کپی نکردن. تیتر خبر همون هست. نیم فاصله رو شما در دیگر چیزها رعایت نمی‌کردی چه چور شده نیم فاصله یهو دادی؟!!!!

این متن ترجمه سایت مذکور است:

ما در ID تا آنجایی که ممکن باشد از ویندوز XP استفاده خواهیم کرد. هیچ‌یک از ما از ویندوز ویستا استفاده نمی‌کند. اما ما به تازگی به ویندوز ۷ مهاجرت کردیم و حالا اگر ویندوز ۸ وجود نداشت کاملا خوشحال می‌شدیم.

اینم برای شماست:

شما می‍گی این کپی پرداری نیست؟ حتی نیم فاصله‌ها، نقطه گذاری! موشتن ID با کلمه بزرگ! وبقیه چیزا؟

آخرین ویرایش:
بیاید یک نگاهی روی Windows 8 بندازیم

اولین چیزی که در نسخه RT به چشم میاد Windows Store هست، دقیقا چیزی شبیه apple store، شما برای خرید نرم افزار و بازی مجبورید به صورت دیجیتال اون ها رو از windows store خریداری کنید، همونطور که بر روی ios مجبورید اون ها رو از apple store خریداری کنید، خوب الان ios مشکلی داره؟ کم واسش بازی هست؟ مشکلی در بازی سازی واسش هست؟ بازی هاش کیفیت ندارن؟ ، جواب تمامی سوالات نه هست، پس این مورد نشون می ده که عزیزان دیجیتال فروش که پلتفرم فروش دیجیتالشون رو روی Mobile Device ها آوردن در این مورد رکب خوردن.

بحثی که در Windows 8 می بینیم، بحث XNA Framework هست، خوب این XNA چی هست اصلا، XNA یک فریم ورک برای بازی سازی بر روی Xbox360 و Windows 8 و Windows Phone 8 هست اما با این تفاوت که به شما اجازه می ده بازی ای که ساختی رو هم زمان بر روی هر 3 پلتفرم پابلیش کنی، یعنی هم زمان روی Xbox360 و Windows 8 و Windows Phone 8 بازیت عرضه بشه، تاحالا هم شاهکار هایی مثل Dishwasher و Fez و .... با این فریم ورک ساخته شده، خوب حالا این چرا شده فاجعه برای Indie Developer ها، دلیلش اینه که شما باید هروقت که می خوای بازی پابلیش کنی 99$ پول بدی لایسنس یک ساله بگیری تا بازیت رو روی Windows Store و Xbox Live Marketplace عرضه کنن ،اما شما در ازای 99$ می تونید 10 تا بازی رو عرضه کنید، بازی Debug بازی نیازی به کنسول Debug Mode نیست و XNA مستقیم به دستگاه Retail شما وصل می شه،به شما امکان می ده که بازی بازی پچ و آپدیت بدید، 70% مبلغ فروش بازی هم مستقیم توی جیب شما می ره،به N شرایط مختلف هم لایسنس مجانی بهتون تعلق می گیره، خوب اجباری در استفاده از XNA هست؟ این همه Indie Developer تاحالا بازی می ساختن و به N طریق می فروختن الان نمی تونن با همون روش ها بفروشن؟ XNA محدودیتی در بازی سازی داره؟ مجددا جواب سوالات نه هست.

بحث بعدی Xbox Windows هست که میاد اکانت شبکه Xbox رو به ویندوز هم متصل می کنه و امکاناتی از جمله Achivement و Gamescore و Avatar و .... در اختیار بازی کن ها می زاره و به طور کامل با Xbox360 هم قابلیت Sync داره و قابلت Cross Platform کردن بازی ها هم توش هست، همچنین احتمال می ره Xbox Live بخواد به روی Windows 8 بیاد، همه می دونیم که Stable ترین پلتفرم بازی آنلاین در حال حاضر Xbox Live هست که سرور هاشم توسط خود Microsoft تامین می شه و در دیتا سنتر های مایکروسافت قرار داره و کیفیت تمام بازی هاش بالاست نه این که یک بازی خوب باشه یک بازی بد، یک سری بازی ساز ها این رو دوست ندارند، خوب کسی مجبور کرده که بازی هاتون از Xbox Windows استفاده کنه؟ کسی مجبور کرده آنلاین بازی هاتون رو بیارید روی Xbox Live روی ویندوز؟ کسی مجبورتون کرده بازی هاتون رو بین Xbox360 و Windows 8 بیاید Cross Platform کنید؟ مجددا جواب سوالات نه هست

شما هر کاری که با ویندوز 7 می تونستید انجام بدید با 8 هم می تونید انجام بدید، 8 فقط امکانات بیشتری داره، 8 برای عزیزانی که به هر نحوی با بازی از طریق اینترنت کاسبی می کنند فاجعست، چون می ترسن که پلتفرم مایکروسافت بیاد و کاسبی اون ها دچار مشکل بشه.

آخرین ویرایش:
بیاید یک نگاهی روی Windows 8 بندازیم

اولین چیزی که در نسخه RT به چشم میاد Windows Store هست، دقیقا چیزی شبیه apple store، شما برای خرید نرم افزار و بازی مجبورید به صورت دیجیتال اون ها رو از windows store خریداری کنید، همونطور که بر روی ios مجبورید اون ها رو از apple store خریداری کنید، خوب الان ios مشکلی داره؟ کم واسش بازی هست؟ مشکلی در بازی سازی واسش هست؟ بازی هاش کیفیت ندارن؟ ، جواب تمامی سوالات نه هست، پس این مورد نشون می ده که عزیزان دیجیتال فروش که پلتفرم فروش دیجیتالشون رو روی Mobile Device ها آوردن در این مورد رکب خوردن.

بحثی که در Windows 8 می بینیم، بحث XNA Framework هست، خوب این XNA چی هست اصلا، XNA یک فریم ورک برای بازی سازی بر روی Xbox360 و Windows 8 و Windows Phone 8 هست اما با این تفاوت که به شما اجازه می ده بازی ای که ساختی رو هم زمان بر روی هر 3 پلتفرم پابلیش کنی، یعنی هم زمان روی Xbox360 و Windows 8 و Windows Phone 8 بازیت عرضه بشه، تاحالا هم شاهکار هایی مثل Dishwasher و Fez و .... با این فریم ورک ساخته شده، خوب حالا این چرا شده فاجعه برای Indie Developer ها، دلیلش اینه که شما باید هروقت که می خوای بازی پابلیش کنی 99$ پول بدی لایسنس یک ساله بگیری تا بازیت رو روی Windows Store و Xbox Live Marketplace عرضه کنن ،اما شما در ازای 99$ می تونید 10 تا بازی رو عرضه کنید، بازی Debug بازی نیازی به کنسول Debug Mode نیست و XNA مستقیم به دستگاه Retail شما وصل می شه،به شما امکان می ده که بازی بازی پچ و آپدیت بدید، 70% مبلغ فروش بازی هم مستقیم توی جیب شما می ره،به N شرایط مختلف هم لایسنس مجانی بهتون تعلق می گیره، خوب اجباری در استفاده از XNA هست؟ این همه Indie Developer تاحالا بازی می ساختن و به N طریق می فروختن الان نمی تونن با همون روش ها بفروشن؟ XNA محدودیتی در بازی سازی داره؟ مجددا جواب سوالات نه هست.

بحث بعدی Xbox Windows هست که میاد اکانت شبکه Xbox رو به ویندوز هم متصل می کنه و امکاناتی از جمله Achivement و Gamescore و Avatar و .... در اختیار بازی کن ها می زاره و به طور کامل با Xbox360 هم قابلیت Sync داره و قابلت Cross Platform کردن بازی ها هم توش هست، همچنین احتمال می ره Xbox Live بخواد به روی Windows 8 بیاد، همه می دونیم که Stable ترین پلتفرم بازی آنلاین در حال حاضر Xbox Live هست که سرور هاشم توسط خود Microsoft تامین می شه و در دیتا سنتر های مایکروسافت قرار داره و کیفیت تمام بازی هاش بالاست نه این که یک بازی خوب باشه یک بازی بد، یک سری بازی ساز ها این رو دوست ندارند، خوب کسی مجبور کرده که بازی هاتون از Xbox Windows استفاده کنه؟ کسی مجبور کرده آنلاین بازی هاتون رو بیارید روی Xbox Live روی ویندوز؟ کسی مجبورتون کرده بازی هاتون رو بین Xbox360 و Windows 8 بیاید Cross Platform کنید؟ مجددا جواب سوالات نه هست

شما هر کاری که با ویندوز 7 می تونستید انجام بدید با 8 هم می تونید انجام بدید، 8 فقط امکانات بیشتری داره، 8 برای عزیزانی که به هر نحوی با بازی از طریق اینترنت کاسبی می کنند فاجعست، چون می ترسن که پلتفرم مایکروسافت بیاد و کاسبی اون ها دچار مشکل بشه.

پس valve و id و... احمقا که به سیاست win8 اعتراض دارن فقط ما تو ایران این چیزا رو از win8 میفهمیم (شما یه کپی از این پست رو ارسال کن به valve و id و... که روشن شن شاید نمی دونن)

پس valve و id و... احمقا که به سیاست win8 اعتراض دارن فقط ما تو ایران این چیزا رو از win8 میفهمیم (شما یه کپی از این پست رو ارسال کن به valve و id و... که روشن شن شاید نمی دونن)
valve - steam - Windows Store
blizzard - battlenet - Xbox Live On Windows, MMO :)
id software هم اعتراضی نداره، کارمک گفته من چیز خاصی توش ندیدم، نگفته مانعی برای صنعت گیمه

take two هم یک سرچ بزن ببین حمایت کرده از windows 8

راستی یکی از اون دلایلی که می گن 8 برای بازی سازی بده رو به من می گی؟

lol^n

دیدن عمو گیب یه چیزی پرونده، اینها ام بیخش رو گرفتن. حالا یکی بیاد از قلیان 2 سیب اصل تهروونی تعریف کنه (مثلا تیم سوئینی) فردا اینهام درمورد این موضوع کامنت... دُرافشانی میکنن.

دیدن عمو گیب یه چیزی پرونده، اینها ام بیخش رو گرفتن. حالا یکی بیاد از قلیان 2 سیب اصل تهروونی تعریف کنه (مثلا تیم سوئینی) فردا اینهام درمورد این موضوع کامنت... دُرافشانی میکنن.

كلا هم كارمك خر ، هم گيب نويل خر ، هم عوامل بيليزارد يه مشت خر الاغ هستند فقط اين وسط ماكروسافت و ويندوزش عالي و خدا هستند و عيب و ايراد هم استغفرالله !!!

دقت کردین به کثرت فن بوی سونی تو این تاپیک !
دقت کردین وین 8 همون 7 هست ؟!
فن های گرام سونی چرا ایمیل نمزنید به سونی که براتون یه سیستم عامل به وجود بیاره ؟!
براتون ننگ نیست از سیستم عامل مایکروسافت استفاده میکنید؟!
LoLz !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or