جان کارمک : " اگر ویندوز ۸ وجود نداشت خوشحال می‌شدم "

HosseinBrusli

کاربر سایت
john-carmack.jpg

به تازگی و در کنفرانس سالانه QuakeCon جان کارمک ، استوره بازیهای اول شخص از وجود Windows 8 ابراز نارضایتی کرد . او گفت هیچ چیز هیجان انگیزی در باره Windows 8 وجود ندارد و ID SOFTWAR تا زمانی که بتواند از W XP پشتیبانی میکند . این در حالی است که دیگر کمپانی های بزرگ صنعت گیم همچون "Blizzard و Valve " هم از انتشار Windows 8 ابراز نارضایتی کردند و اعلام کردند که فعلا هیچ برنامه ای برای ساخت بازی بر روی این Windows ندارند .

صحبت جان کارمک :

ما در ID تا آنجایی که ممکن باشد از ویندوز XP استفاده خواهیم کرد. هیچ‌یک از ما از ویندوز ویستا استفاده نمی‌کند. اما ما به تازگی به ویندوز ۷ مهاجرت کردیم و حالا اگر ویندوز ۸ وجود نداشت کاملا خوشحال می‌شدیم.

او اضافه کرد زمانی که windows 7 امد ، بسیار جذاب بود ، سریع بود و چیزهای زیادی داشت و هنوز بهترین سیسم عامل هست ، پس دلیلی برای رفتن به windos 8 وجود ندراد و در id کسی بر روی این ویندوز کار نمیکند .

دیگر کمپانیهای بازی سازی هم اعلام کرده اند که تمامی محصولاتشان بر روی windows 8 کار میکند ، اما برنامه ای برای توسعه بازی بر روی این windows ندارند .

منبع

حالا نمیخوام موضوع تاپیک رو عوض کنم اما من اصلآ با ویندوز 8 حال نکردم! احساس میکنم مایکروسافت زیاد روش وقت نذاشته. ظاهرش ــم اصآ جذاب و گیرا نیست متاسفانه! حداقل واسه من اینطوریه...

8 همون 7 ـه !
مشکل ملت اینکه ظاهر رو میبینن !
اون مترو که باهاش حال نکردن با زدن یه استارت ساده میره تو همین دسکتاپ !
مترو هم همیچین بد نیست ... خیلی خوفه !
باید با 8 کار کنید ... از لحاظ زیبایی و پشتیبانی زبان فارسی عالی ـه !

حالا نمیخوام موضوع تاپیک رو عوض کنم اما من اصلآ با ویندوز 8 حال نکردم! احساس میکنم مایکروسافت زیاد روش وقت نذاشته. ظاهرش ــم اصآ جذاب و گیرا نیست متاسفانه! حداقل واسه من اینطوریه...

البته رابط کاربریش خیلی زیباست . من فقط منتظرم نسخه پایدارش با پشتیبانی کامل از درایورهای سخت افزاری بیاد تا حداقل کارت گرافیک بهمشکل نخوره تو اجراای بازی .

همه می دونن که ویندوز ویستا افتضاحی هست در سبک خودش، اما جالب اینه که این آقایون اون موقع چیزی نمی گفتن

مشکل از 2 جا آب می خوره:
1-windows store
2-xna framework

حال بحث ندارم، یکمی توی اینترنت سرچ کنید می فهمید چرا بازی ساز ها با این دوتا مشکل دارن، دقیقا کاری که apple می کنه رو مایکروسافت می خواد بکنه

حتما یه مشکلی هست دیگه که همه میگن برای بازی خوب نیست، ولی جالبه آخه چه مشکلی وجود داره؟
اون اینترفیس مترو هم که میشه غیر فعالش کرد مشکلی نیست کلا
به نظر میاد مشکل مربوط به ساختار ویندوز باشه نه این موارد

"انگار" مال تبلت نیست دقیقا جوری طراحی شده که روی تبلت استفاده بشه
اونی که برا سیستم خونگی لبتاب ها دادن بیرون با اون تبلتی خیلی خیلی فرق داره !
تو تبلتی خبری از دسکتاپُ مای کامپیوتر نیست !
فقط مترو توشون یکی ـه !
[LTR][/LTR]
تو مترو یه چی داره به اسم اسپورت ...تیم مورد علاقه رو انتخاب بکنه همه چیز ـش رو میاره ! ... بازی های آینده ...گل زده و .... خیلی سیستم های جالبی داره این مترو !

همه می دونن که ویندوز ویستا افتضاحی هست در سبک خودش، اما جالب اینه که این آقایون اون موقع چیزی نمی گفتن

مشکل از 2 جا آب می خوره:
1-windows store
2-xna framework

حال بحث ندارم، یکمی توی اینترنت سرچ کنید می فهمید چرا بازی ساز ها با این دوتا مشکل دارن، دقیقا کاری که apple می کنه رو مایکروسافت می خواد بکنه

یه مقدار از اون 2 تا مشکل بیشتر بگو . البته تا جایی که من شنیدم با net framework های پایین تر از 4 مشکل داره و با بالاتر از اون و نرم افزارهای net framework 4 مشکلی نداره .

ویندوز استور هم که میگن تحریمه ! حالا نیمدونم راسته یا دروغ !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or