جانکارمک : هنوز از حداکثر قدرت این نسل استفاده نشده .

Gartall

کاربر سایت
RAGE به راحتي در ميان بازي که اخيرا عرضه شدند بهترين گرافيک را داراست و ان به صورت بسيار نرم در 60 فريم در ثانيه اجرا ميشه - ولي همچنان ميشه قدرت بيشتري از دو کنسول 360 و PS3 بيرون کشيد .
در يک مصاحبه اي که در E3 انجام شد کارمک گفت که نه id و نه کسي ديگري نتونسته که حداکثر قدرت کنسول ها را تا الان استفاده کنه - اين نسل از کنسولها تجربه بزرگي براي سازندگان بوده و با اينکه 5 تا 6 سال ميگذره ولي هنوز هيچکسي نتونسته از قدرت نهايي کنسولها استفاده کنه .

هنوز چيزهاي ابتکاري زيادي وجود داره که بشه در اين نسل انجام داد و ما سالي که پيشرو داريم بازيهاي بهتري در حاله اومدن هستند و ما بزودي بعد از اتمام rage کاملا روي doom4 متمرکز خواهيم شد .
من معتقد هستم وقتي نسل اينده مياد بازيساز به تشخيص زماني سختي با بازي هاي خود در اين نسل داشته باشند .

وقتي نسل بعد شروع ميشه فاکتورها يا عوامل جديدي پيش رو داريد و در يک طرف قضيه , الان بازي ها خيلي خوب به نظر ميان . به همين خاطر شما بايد تلاش زيادي کنيد که يه چيزي متفاوت و عالي بوجود بياريد که مردم دوباره بخوان يه 300 دلار ديگه براي خريد يه کنسول جديد بدند.

وقتي شما 10 برابر سخت افزار قويتر داريد بازي ها از 30 فريم به 60 فريم جهش پيدا ميکنن anti-aliasing بيشتري داريد و بازي ها ميتونند در 1080p به جاي 720p اجرا بشن و همچينين frame buffer بيشتري در اختيار داشته باشيد و............ اين ها چيزهاي بدهي هستند که اگر يه سخت افزار 8 تا 10 برابر قويتر را در اختيار برنامه نويسان گرافيکي قرار دهيد اتفاق خواهد افتاد .

هر يک از اين چيزهايي که بالا ذکر شد ميتونه خوب باشه ولي به نظر من اينا دلايل قانع کننده و کافي نيست که مردم بخوان به اين زودي ها به طرف نسل جديد کنسولها جهش کنند .

http://www.thatvideogameblog.com/20...-raw-power-in-next-gen-not-compelling-enough/

آخرین ویرایش:
تو بعضی از سبک ها گرافیک یکی از مهم ترین ارکان ِ . باید قبول کرد . سبک هایی مثه FPS و TPS باید روی گرافیک و گیم پلی و در کنار ِ اون بسته به شرایط بازی به داستان توجه شایانی کنن .

تو بعضی از سبک ها گرافیک یکی از مهم ترین ارکان ِ . باید قبول کرد . سبک هایی مثه FPS و TPS باید روی گرافیک و گیم پلی و در کنار ِ اون بسته به شرایط بازی به داستان توجه شایانی کنن .
به نظر من حتی توی FPS و TPS هم گرافیک باید اولویت دوم باشه ... در مرحله ی اول به نطرم گیم پلی باید باشه چون همه ی روح یه گیمه ... گیم پلی هم کلا شامل Single و Multi ه ...بعدش داستان ... بعدش گرافیک ... این نظر منه ...
من خودم هنوزم که هنوزه بازی های 10 سال پیشو بازی میکنم ... و از خیلی از بازی های الان بیشتر ازش لذت میبرم ...

البته با توجه به گرافیک . قدرت هم اضافه میشه و میشه مدل سازی های طبیعی تر AI بهتر استفاده کرد هرچند به نظرم این نسل بازی بزرگ برای خودش درسته کم نداره اما مثل نسل های قبل نیست دیگه .

گرافیک وقتی از سگا به PS1 رسیدیم خودش رو نشون داد که یک برگ اصلی هستش و بخش جدا نشدنی از پیشرفت هر نسل هستش اما مشکل کمبود ایده خوب هستش این نسل و اعتماد نکردن به ایده های خوب .

و بیشتر به دنبال فروش هستن و حتی باز هم بهشون حق میدم که باید چیزی بسازن بفروشه هرچقدر هم بازی عالی باشه شاید همه پسند نباشه و خرجش بر نگرده و شرکت ها هم که در راه خدا بازی نمیسازن .

هرچند به نظرم حرفش درست هستش برای کمبود بازی بزرگ و ایده های خوب .

به نظر من الان دمو هایی که از دایزکس 11 اومده ارضا کننده واسه یک نسل جلوتر نیست.... همین بتلفاید 3 درست هست که گرافیکش بالاست ولی شما اون تفاوتی که بین اتاری و میکرو یا میکرو و سگا یا سگا و ps1 و همینطور ps1 و ps2 بود رو مببینید؟
یک دمو هم از اپدیت انریل داده بوذن بیرون که با 3 تا gt590 اجراش کرده بود عالی بود ولی من یکی رو لا اقل واسه یک جهش نسل راضی نکرد... یک ذمویی بوذ که بین دو نسل گیر کرده بوذ.....
اینقدر عجله نکینید بگذارید واسه نسل بعد اون ذموی کذایی کیلزون2 تو e3 2004 رو بازی کنیم....

• Like
Reactions: nathan mckane
به نظر من الان دمو هایی که از دایزکس 11 اومده ارضا کننده واسه یک نسل جلوتر نیست.... همین بتلفاید 3 درست هست که گرافیکش بالاست ولی شما اون تفاوتی که بین اتاری و میکرو یا میکرو و سگا یا سگا و ps1 و همینطور ps1 و ps2 بود رو مببینید؟
یک دمو هم از اپدیت انریل داده بوذن بیرون که با 3 تا gt590 اجراش کرده بود عالی بود ولی من یکی رو لا اقل واسه یک جهش نسل راضی نکرد... یک ذمویی بوذ که بین دو نسل گیر کرده بوذ.....
اینقدر عجله نکینید بگذارید واسه نسل بعد اون ذموی کذایی کیلزون2 تو e3 2004 رو بازی کنیم....

خوب این واسه اینه که شما تو تقسیم بندی نسلها دو سه تا دو سه تا پله هارو پریدی بالا کنسولهایی رو که به نوعی میان نسل بودن اسم نبردی.
کنسولهای اولیه مثل اودیسه و ...
Tv game
آتاری 1600
آتاری 2600
آتاری 5600 و ...
Nes که میکرو کنسول سازگار با این کنسول هست
Sega master system
Sega mega drive یا genesis
super nes
sega 32x و Sega CD
Neogeo
Jaguar
NeogeoCD
Panasonic 3DO
sega saturn
Nintendo virtual boy
sony playstation
nintendo ultra 64
sega dreamcast
sony playstation 2
xbox
nintendo game cube
xbox360
nintendo wii
sony playstation 3

خوب این واسه اینه که شما تو تقسیم بندی نسلها دو سه تا دو سه تا پله هارو پریدی بالا کنسولهایی رو که به نوعی میان نسل بودن اسم نبردی.
PS1 اولین کنسولی بود که گیمینگ 3D رو معرفی کرد (جا انداخت) برای همین هست که یک جهش فوق العاده بود.

به من باشه میگم که از نهایت قدرت ps1 هم هنوز استفاده نشده چون میشه روش بازیای قویتر از حداکثر اراعه شده تو خودش بازی ساخت منتها کار باهاش خیلی خیلی سخت و زمانبره و پدر سازنده رو در میاره.و گرنه حداکثر به اون معنی وجود نداره.

جا انداخت یا معرفی کرد؟ چون اولین کنسول full 3d سگا ساتورن بود.
فاصله بین ریلیس این دو کنسول به 10 روز نمیرسه. برای این چند روز, معرفی رو فاکتور بگیریم فروش بیش از 100 میلیون PS1 نسبت به 9 میلیون Sega Saturn جا انداختن 3D Gaming رو کاملآً مشخص میکنه.

هنوز سخت افزار های جدید باز هم نمیتونن حتی اون انقلابیو که از ps2 به ps3 و 360 دیدیمو به وجود بیارن ... به نظر من حالا زوده برای تغییر نسل ...

هنوز سخت افزار های جدید باز هم نمیتونن حتی اون انقلابیو که از ps2 به ps3 و 360 دیدیمو به وجود بیارن ... به نظر من حالا زوده برای تغییر نسل ...
6 سال پيش كي فكر ميكرد كنسولي توليد بشه به اين قدرت ؟؟
كه هنوزم جواب ميده !! ( پي اس 3)
اگه قرار باشه بشه ... بازم چيزي ميدن بيرون كه تا 6 سال ديگه همه ميمونن تو كف :d
------------------------------------
حقيقت كنسول اينه كه در همون لحظه ي ورود به بازار از قويترين پي سي هاي همون زمان قوي تره !!
به مرور عقب ميمونه !!!
برا همينه كه اين همه مدت طول ميكشه به حداكثر كارايي برسه

خوب.کاملا مشخصه که استاد حرف کاملا درستی گفته.باز هم این کنسولها جا برای پیشرفتهای بصری دارن.برنامه نویسی باعث میشه هرروز بشه بازده جدیدی رو از کنسولها دید.یادمه زمانی که goew1 عرضه شد و همه مبهوت شدن کسی فکرشو نمیکرد که این گرافیک بتونه پیشرفتی هم بکنه و اکثرا گرافیکش رو نهایت استاندارد نسل جدید میدونستن.اصلا تو کت کسی نمیرفت که گرافیکی بهتر از این هم عرضه بشه ولی روز به روز جلوه های قویتر و گیراتر عرضه شد و حرف استاد اینه که باز هم میشه چیزهای جدیدی از این کنسولها برداشت کرد ولی خود من به شخصه دیگه تحمل این نسل رو ندارم و لحظه شماری میکنم برای معرفی کنسولهای فوق خفن سونی و مایکرو.
فکرشو بکنید geow4 یا gt7یا fifa14 با گرافیک نسل بعد چه حالی بده:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or