جانکارمک : هنوز از حداکثر قدرت این نسل استفاده نشده .

Gartall

کاربر سایت
RAGE به راحتي در ميان بازي که اخيرا عرضه شدند بهترين گرافيک را داراست و ان به صورت بسيار نرم در 60 فريم در ثانيه اجرا ميشه - ولي همچنان ميشه قدرت بيشتري از دو کنسول 360 و PS3 بيرون کشيد .
در يک مصاحبه اي که در E3 انجام شد کارمک گفت که نه id و نه کسي ديگري نتونسته که حداکثر قدرت کنسول ها را تا الان استفاده کنه - اين نسل از کنسولها تجربه بزرگي براي سازندگان بوده و با اينکه 5 تا 6 سال ميگذره ولي هنوز هيچکسي نتونسته از قدرت نهايي کنسولها استفاده کنه .

هنوز چيزهاي ابتکاري زيادي وجود داره که بشه در اين نسل انجام داد و ما سالي که پيشرو داريم بازيهاي بهتري در حاله اومدن هستند و ما بزودي بعد از اتمام rage کاملا روي doom4 متمرکز خواهيم شد .
من معتقد هستم وقتي نسل اينده مياد بازيساز به تشخيص زماني سختي با بازي هاي خود در اين نسل داشته باشند .

وقتي نسل بعد شروع ميشه فاکتورها يا عوامل جديدي پيش رو داريد و در يک طرف قضيه , الان بازي ها خيلي خوب به نظر ميان . به همين خاطر شما بايد تلاش زيادي کنيد که يه چيزي متفاوت و عالي بوجود بياريد که مردم دوباره بخوان يه 300 دلار ديگه براي خريد يه کنسول جديد بدند.

وقتي شما 10 برابر سخت افزار قويتر داريد بازي ها از 30 فريم به 60 فريم جهش پيدا ميکنن anti-aliasing بيشتري داريد و بازي ها ميتونند در 1080p به جاي 720p اجرا بشن و همچينين frame buffer بيشتري در اختيار داشته باشيد و............ اين ها چيزهاي بدهي هستند که اگر يه سخت افزار 8 تا 10 برابر قويتر را در اختيار برنامه نويسان گرافيکي قرار دهيد اتفاق خواهد افتاد .

هر يک از اين چيزهايي که بالا ذکر شد ميتونه خوب باشه ولي به نظر من اينا دلايل قانع کننده و کافي نيست که مردم بخوان به اين زودي ها به طرف نسل جديد کنسولها جهش کنند .

http://www.thatvideogameblog.com/20...-raw-power-in-next-gen-not-compelling-enough/

آخرین ویرایش:
نقل قول:
نوشته شده توسط Miesam
اتفاقا با حرفاش دقیقا موافقم و حرفاش کاملا درسته.
گرافیک بیشتر یا AA بیشتر یا رزولیشن بیشتر دردی رو دوا نمیکنه این نسل اکثر بازیهاش جوری بود که بدون گرافیک هیچ ارزشی نداشتن اکثر بازی های تاپ امسال یا پارسال یا کلا این نسل رو اگر گرافیک رو ازشون بگیری تقریبا میشن هیچ ...

الان کاملا واضحه سازنده ها دارن بازی های قدیمی رو همین طور بازسازی می کنند چون خودشونم فهمیدن خیلی از گیمر ها چیزی فراتر از گرافیک میخوان ...

oh بله...
برو اتاری دستی بگیر و خونه سازی بازی کن ...

کسی که گرافیک نمیخواد نمیره ps3 بخره میره wii میگیره و از بازی هاش لذت میبره
الان تنها چیزی که باعث شده battelfied طرفدار هاش زیاد بشن فقط گرافیک خیلی عالیشه

اگه bioshock گرافیک نداشت مطمئنم یک نفر هم سمتش نمیرفت
در کنار یک بازی خوب گرافیک هم جزو واجباته
شخصا اعتقاد دارم زمانی که تکنولوژی امکاناتِ گرافیکی رو محدود کرده بود و بازی ساز ها بیشتر از تمرکز به روی گرافیکِ بهتر میتونستن به گیم پلی بپردازن دوران بهتری بود. پیشرفت گرافیک رو هم قدم به قدم دیدیم (من از زمانِ TV Game که شاید بعضی دوستان یادشون باشه در گیرِ بازی کردن بودم مثل خیلی از دوستانی که سنشون یالاتره)
ولی نکته ای هست ، من فکر میکنم پیشرفت سریع و ناگهانی تو گرافیک و خصوصا تو این نسل بازی ساز هارو بیشتر درگیر رقابتِ گرافیکی کرد تا رقابت برای سرگرم کردن. نمودِش رو هم تو بچه های نسل جدید میبینیم که حتی نمیدونن AA و Frame ,... دقیقا چی هست ولی پای ثابتِ مقایسه های گرافیکی هستن. (امیدوارم برنخوره ولی خب واقعیته ) فکر میکنم با جا افتادنِ امکاناتِ گرافیکیِ و شناخت بازیسازها و فراهم شدنِ ابزار لازم ، تازه باید منتظرِ شاهکار های سرگرمی و نه شاهکار های گرافیکی باشیم. بیخود نیست که کسی مثل کارمک اولین بازیه کاملِ این نسلش رو الان داره میده ( وقطعا نه تنها Rage خوب خواهد بود بلکه من اوجِ کارش رو تو Doom میبینم که بعد از این خواهد اومد)
برداشتِ من از صحبتش اینه که حالا دیگه میشه رفت و از امکاناتِ گرافیکیِ خوبِ این نسل برای ساختِ سرگرمیِ بهتر استفاده کرد.
هدفِ اصلی این صنعت سرگرمیِ تعاملی و Interactive Entertainment و گیم پلی هست وگرنه اگر هدفش گرافیک بود انیمیشن با کیفیت خیلی بالاتر سالهاست داره توسط دیسنی و پیکسار و ... ساخته میشه.
نظرِ شخصیه ولی ترجیح میدم یه بازی با گرافیک پائینتر ولی سرگرم کننده رو انجام بدم تا اینکه میخکوب بشینم پایِ فلان گرافیکِ خفن که رو سیستمِ من مثلا 5 فریم بیشتر میده ولی نه داستان و نه گیمپلی و نه سرگرمی رو برام فراهم نمیکنه.
(الان وحید شاکی میشه :) نه منظورم این نیست که 5 فریم بیشتر مهم نیست ، هست ولی اصلا و اصلا از نظرِ من اولویت اول و دوم و شایدم سوم نیست نیست )

کلیفی هم یکی دو روز پیش همین حرف کارمک رو در مورد 360 زده بود وگفته بود..

همه بازی های کنسولی از سال 2009 به بعد پیشرفت چشم گیری تو زمینه گرافیکی کردن مخصوصا 360 که واقعا هیچکی فکر نمیکرد بعد از 6 سال از ساختش بازی های مثل Crysis2 یا Geow3 با این گرافیکش روش اجرا بشه..

ممنون از خبر . جان کارمک جز اون بازیسازایی بود که میگفتن ضعیف بودن قدرت کنسولهای نسل حاضر دست بازیسازهارو بسته , حالا چی شده اینو گفته ؟؟!!

شخصا اعتقاد دارم زمانی که تکنولوژی امکاناتِ گرافیکی رو محدود کرده بود و بازی ساز ها بیشتر از تمرکز به روی گرافیکِ بهتر میتونستن به گیم پلی بپردازن دوران بهتری بود. پیشرفت گرافیک رو هم قدم به قدم دیدیم (من از زمانِ TV Game که شاید بعضی دوستان یادشون باشه در گیرِ بازی کردن بودم مثل خیلی از دوستانی که سنشون یالاتره)
ولی نکته ای هست ، من فکر میکنم پیشرفت سریع و ناگهانی تو گرافیک و خصوصا تو این نسل بازی ساز هارو بیشتر درگیر رقابتِ گرافیکی کرد تا رقابت برای سرگرم کردن. نمودِش رو هم تو بچه های نسل جدید میبینیم که حتی نمیدونن AA و Frame ,... دقیقا چی هست ولی پای ثابتِ مقایسه های گرافیکی هستن. (امیدوارم برنخوره ولی خب واقعیته ) فکر میکنم با جا افتادنِ امکاناتِ گرافیکیِ و شناخت بازیسازها و فراهم شدنِ ابزار لازم ، تازه باید منتظرِ شاهکار های سرگرمی و نه شاهکار های گرافیکی باشیم. بیخود نیست که کسی مثل کارمک اولین بازیه کاملِ این نسلش رو الان داره میده ( وقطعا نه تنها Rage خوب خواهد بود بلکه من اوجِ کارش رو تو Doom میبینم که بعد از این خواهد اومد)
برداشتِ من از صحبتش اینه که حالا دیگه میشه رفت و از امکاناتِ گرافیکیِ خوبِ این نسل برای ساختِ سرگرمیِ بهتر استفاده کرد.
هدفِ اصلی این صنعت سرگرمیِ تعاملی و Interactive Entertainment و گیم پلی هست وگرنه اگر هدفش گرافیک بود انیمیشن با کیفیت خیلی بالاتر سالهاست داره توسط دیسنی و پیکسار و ... ساخته میشه.
نظرِ شخصیه ولی ترجیح میدم یه بازی با گرافیک پائینتر ولی سرگرم کننده رو انجام بدم تا اینکه میخکوب بشینم پایِ فلان گرافیکِ خفن که رو سیستمِ من مثلا 5 فریم بیشتر میده ولی نه داستان و نه گیمپلی و نه سرگرمی رو برام فراهم نمیکنه.
(الان وحید شاکی میشه :) نه منظورم این نیست که 5 فریم بیشتر مهم نیست ، هست ولی اصلا و اصلا از نظرِ من اولویت اول و دوم و شایدم سوم نیست نیست )

نه ببین منظور من این نیست
منم بازی مثل world of goo یا مثلا zombie vs planet رو به صد تا farcry2 که گرافیک خوبی داره نمیدم

اما حرف من اینه اگه کنسول ها قویتر بودن میتونستیم بازی مثل red dead رو با گرافیکی مثل crysis بازی کنیم و اون وقت لذتش 10 برابر میشد

من فکر کنم بیشتر به دلیل گیم پلی منحصر به فردش هست که این همه طرفدار داره

نرود میخ اهنگ و سنگ
منظور منو نمیگیرن چه کنیم؟:)

• Like
Reactions: mehdihoo
به نظر من نسل بعد فقط به ضرر ما میشه اگه زود بیاد.
چون همین الانش 95% بازی ها رو فقط رو بخش گرافیکیشون کار کردند و از داستان به درد بخور و گیم پلی خوب برخوردار نیستن و تیم های سازنده بیشتر انرژیشون رو صرف همین گرافیک و نکات فنی می کنند .
بعد حالا اگر نسل بعد که دیگه هیچی رسما باید قید داستان و ... زد و سازنده ها باید با هزینه ی خیلی بیشتری و تیم بیشتری فقط بشینن رو گرافیک بازی کار کنن تا مثلا بتونند که یه صحنه با 100 تا دشمن و 200 تا آبجکت و ... درست کنند.

هر يک از اين چيزهايي که بالا ذکر شد ميتونه خوب باشه ولي به نظر من اينا دلايل قانع کننده و کافي نيست که مردم بخوان به اين زودي ها به طرف نسل جديد کنسولها جهش کنند
احسنت ...
من هم میگم تفاوت نسل بعد خیلی باید بیشتر از این ها باشه این ها خوبه ولی کافی نیست باید تفاوت و پیشرفت چشم گیر باشه

بیاین کارمک بزرگم حرف منو میزنه.....وقتی گفتم حالا حالا ها این نسل ادامه داره و پتانسیل داره همه ریختن روم ایشونم همینو میگه....

این چیه؟؟؟؟

همون سرعت فریمه؟؟؟؟

یعنی یه روزی میرسه همه بازیا به این حد از پیشرفت برسن.......:(

AA یک تکنیک برای از بین بردن دندونه های اضافی هست که پیکسلهای اطراف Objectـها یا هر شیئ که روی تصویر هست رو شناسایی میکنه و با کم کردن آلفا یا مقدار تراکم پیکسلها در لبه های شیئ اونهارو تقریبا هم رنگ پس زمینه میکنه تا با این طرفند اون لبه هارو نا واضحتر جلوه بدن.
در کنسولهای نسل حاضر از بلور هم به علاوه تغییر آلفا در پیکسلها به عنوان طرفندی برای از بین بردن این لبه ها استفاده میشه.
Frame buffer به مقدار حافظه ای میگن که به عنوان حائل کل یک فریم رندر شده رو تا خروجی تصویر ذخیره میکنه مثلا وقتی شما رزولوشن 1280x720 در عمق رنگ 32 بیت دارید فریم بافر به اندازه 1280x720x32=29491200 بیت حجم داره که تقسیم بر 8 میشه 3686400 بایت که به عبارتی حدودا 3.6 مگابایت حجم هر فریم هست البته آلفا و موشن بلور هم به حجم این فریم بافر اضافه میکنن که اینجا جاش نیست راجبش بحث بشه وقتی یک بازی 60 فریم بر ثانیه رندر میشه بدون اون افکتها که گفتم 60x3.6=216 مگابایت بر ثانیه داده رو از طریق فریم بافر انتقال میده که به نوعی نماینده توان قدرت پردازش گرافیکی هست.

ببینیم کدوم شرکت برای صحبت های این بزگوار تره خورد میکنه.
الان کل سازندگان و مسئولان شرکت های بزرگ مونده بودند ایشون بیاد بگه آقا بقچه هاتونو بردارید بریم نسل بعد یا نه هنوز جا واسه پیشرفت هست!
فعلاً که در زمینه ی گرافیک غولی به اسم کرایتک انتظار کنسول نسل بعد مایکرو و سونی رو میکشه ( اگر شایعه نبوده باشه ) اونا بازیشونو بسازن کارمک خان هم واسه این نسل پیشرفت کنه :)

الان تنها چیزی که باعث شده battelfied طرفدار هاش زیاد بشن فقط گرافیک خیلی عالیشه
تا الان فکر میکردم که برای تکنیکال شوتینگ بودن و غیر خطی بودن(حدی هم سند باکس) بودنشه،حالا شما گرافیک مد نظرته وحید جان - جریان چیز دیگه ایه، اما نه جمعیت حال حاضر

oh بله...
برو اتاری دستی بگیر و خونه سازی بازی کن ...

کسی که گرافیک نمیخواد نمیره ps3 بخره میره wii میگیره و از بازی هاش لذت میبره

اگه bioshock گرافیک نداشت مطمئنم یک نفر هم سمتش نمیرفت
در کنار یک بازی خوب گرافیک هم جزو واجباته
کلا مهدی قشنگ توضیح داد دیگه من چی بگم؟
واقعیت این که این نسل با گرافیک گند زد به همه چیز و این بدترین اتفاق برای این صنعته. نیگا الان سازنده ها فقط دنبال گرافیک برتر هستند همین که هر سال داریم یه COD میبینیم با جزئیات بیشتر یا Gears Of War یا Uncharted یا ده میلیون مدل دیگه. ولی همین نسل قبل سازنده ها زور میزدن گیم پلی قشنگ تری نشون بدن هر نسخه بازیشون از لحاظ گیم پلی دچار تحول میشد، داستان بازی جون بیشتر میگرفت. یه نگاه بین بازی های نسل قبل بنداز و نسل حال حاضر کاملا واضحه برتری با کدومه.

با احترام به شما، گیمر ها خیلی هاشون گرافیک نمیخوان داستان میخوان، نوآوری میخوان، گیم پلی میخوان، الان هنوز که هنوز بازی های قدیمی داره بازی میشه به خاطر گیم پلیشون نه گرافیکشون ...
منی که هنوزه MP2 رو دستگام نصبه میتونم برم بشینم Crysis 2 بزنم ولی به واقعا هیچ وقت حالی که با یه بازی مثل MP2 کردم با C2 نکردم و...
RDR هم همین طور بدون شک اگر گرافیکش میرفت بالاتر اینی نمیشد که باید میشد. وگرنه مگه GTA IV از GTA SA بالاتر نبود؟ چرا خیلی از طرفدار های این سری با GTA SA بیشتر حال کردن؟

دقیقا، موافقم.

اینا نمفهمین منظور ما رو چه کنیم؟

اخه این چه جمله ایه !
RDR هم همین طور بدون شک اگر گرافیکش میرفت بالاتر اینی نمیشد که باید میشد

یعنی اگه rdr با همون گیم پلی با همون داستان و با همون جو
گرافیک crysis رو داشت عالی نمیشد؟)x

یا اگه مثلا call of duty با یه موتور گرافیکی مثل battelfied ساخته میشد لذتش 2 برابر میشد!

این نظر سنجی رو ببین شما همه چی واضحه!
i408030_cod.jpg

منی که هنوزه MP2 رو دستگام نصبه میتونم برم بشینم Crysis 2 بزنم ولی به واقعا هیچ وقت حالی که با یه بازی مثل MP2 کردم با C2 نکردم و...
.
گرافیک maxpayne زمان خودش خدا بود
یکی از بهترین گرافیک ها رو داشت !
----------

حرف من اینه اگه کنسول ها قوی بودن یا اصلا وجود نداشتن
الان میتونستیم بازیهایی مثل doom داشته باشیم

گیم پلی عالی + داستان در کنار گرافیک خیره کننده
مطمئنا همین جانکارمک نمیتونست rage رو روی ps2 بسازه! چرا چون قدرتش رو نداشت
اگه کنسول ها قوی بودن این بنده خدا لازم نبود 4-5 سال خودشو پاره کنه تا بتونه بازیش رو 60 فریم ثابت نگه داره

اینا نمفهمین منظور ما رو چه کنیم؟

اخه این چه جمله ایه !

یعنی اگه rdr با همون گیم پلی با همون داستان و با همون جو
گرافیک crysis رو داشت عالی نمیشد؟)x

یا اگه مثلا call of duty با یه موتور گرافیکی مثل battelfied ساخته میشد لذتش 2 برابر میشد!

این نظر سنجی رو ببین شما همه چی واضحه!
i408030_cod.jpg

گرافیک maxpayne زمان خودش خدا بود
یکی از بهترین گرافیک ها رو داشت !
----------

حرف من اینه اگه کنسول ها قوی بودن یا اصلا وجود نداشتن
الان میتونستیم بازیهایی مثل doom داشته باشیم

گیم پلی عالی + داستان در کنار گرافیک خیره کننده
مطمئنا همین جانکارمک نمیتونست rage رو روی ps2 بسازه! چرا چون قدرتش رو نداشت
اگه کنسول ها قوی بودن این بنده خدا لازم نبود 4-5 سال خودشو پاره کنه تا بتونه بازیش رو 60 فریم ثابت نگه داره
شما الان برو بشین diablo بازی کن ... خدایی جدابیتی که اون بازی داره من یه جز Dragon age origins (تازه بازم به پای دیابلو نمیرسه) توی هیچ کدوم از بازی های این نسل ندیدم...
تازه گرافیک این بازی کاملا 2 بعدیه ....

شما الان برو بشین diablo بازی کن ... خدایی جدابیتی که اون بازی داره من یه جز Dragon age origins (تازه بازم به پای دیابلو نمیرسه) توی هیچ کدوم از بازی های این نسل ندیدم...
تازه گرافیک این بازی کاملا 2 بعدیه ....

یا خدا
اینا چرا اینجورین!

خب پسر جان اگه همون دیابلو 2 اون موقع گرافیکش مثل دیابلو 3 بود لذتش دو برابر میشد
وصسلام

یا خدا
اینا چرا اینجورین!

خب پسر جان اگه همون دیابلو 2 اون موقع گرافیکش مثل دیابلو 3 بود لذتش دو برابر میشد
وصسلام
خوب آخه قضیه این نیست ... الان در حال حاضر اولویت اول بیشتر شرکت های بازی سازی بزرگ شده گرافیک ... این باعث شده از چیز های دیگه دور باشن ... از داستان ... از گیم پلی انقلابی ... آره اینی که شما میگی درسته اما اگه واقعا رو قسمت های دیگه بازی مثل داستان و اینا هم کار بشه ...نه فقط گرافیک ... گرافیک همه چیز نیست ... اما جدیدا بعضیا همه چیزو گرافیک میینن ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or