جانکارمک : هنوز از حداکثر قدرت این نسل استفاده نشده .

Gartall

کاربر سایت
RAGE به راحتي در ميان بازي که اخيرا عرضه شدند بهترين گرافيک را داراست و ان به صورت بسيار نرم در 60 فريم در ثانيه اجرا ميشه - ولي همچنان ميشه قدرت بيشتري از دو کنسول 360 و PS3 بيرون کشيد .
در يک مصاحبه اي که در E3 انجام شد کارمک گفت که نه id و نه کسي ديگري نتونسته که حداکثر قدرت کنسول ها را تا الان استفاده کنه - اين نسل از کنسولها تجربه بزرگي براي سازندگان بوده و با اينکه 5 تا 6 سال ميگذره ولي هنوز هيچکسي نتونسته از قدرت نهايي کنسولها استفاده کنه .

هنوز چيزهاي ابتکاري زيادي وجود داره که بشه در اين نسل انجام داد و ما سالي که پيشرو داريم بازيهاي بهتري در حاله اومدن هستند و ما بزودي بعد از اتمام rage کاملا روي doom4 متمرکز خواهيم شد .
من معتقد هستم وقتي نسل اينده مياد بازيساز به تشخيص زماني سختي با بازي هاي خود در اين نسل داشته باشند .

وقتي نسل بعد شروع ميشه فاکتورها يا عوامل جديدي پيش رو داريد و در يک طرف قضيه , الان بازي ها خيلي خوب به نظر ميان . به همين خاطر شما بايد تلاش زيادي کنيد که يه چيزي متفاوت و عالي بوجود بياريد که مردم دوباره بخوان يه 300 دلار ديگه براي خريد يه کنسول جديد بدند.

وقتي شما 10 برابر سخت افزار قويتر داريد بازي ها از 30 فريم به 60 فريم جهش پيدا ميکنن anti-aliasing بيشتري داريد و بازي ها ميتونند در 1080p به جاي 720p اجرا بشن و همچينين frame buffer بيشتري در اختيار داشته باشيد و............ اين ها چيزهاي بدهي هستند که اگر يه سخت افزار 8 تا 10 برابر قويتر را در اختيار برنامه نويسان گرافيکي قرار دهيد اتفاق خواهد افتاد .

هر يک از اين چيزهايي که بالا ذکر شد ميتونه خوب باشه ولي به نظر من اينا دلايل قانع کننده و کافي نيست که مردم بخوان به اين زودي ها به طرف نسل جديد کنسولها جهش کنند .

http://www.thatvideogameblog.com/20...-raw-power-in-next-gen-not-compelling-enough/

آخرین ویرایش:
ولی با این تیکش موافقم که تا زمانیکه نتونن یه جهش درست و درمون تو افکتهاشون به وجود بیارن بالا بردن رزولوشن و AA و چند ضلعیها تو رزولوشنهای HD و full hd زیاد دردی دوا نمیکنه مگر تو صحنه های close up

انصافا هم که بهترین گرافیک رو داره، اونوقت جالبه که 1up تو لیستش RAGE رو قرار نداده. وقتی کارمک میگه از تمام قدرت کنسول ها استفاده نشده ما هم صد در صد حرفش رو قبول میکنیم ولی فکر میکنم RAGE تا حدود زیادی بتونه از بیشتر قدرت کنسول ها استفاده کنه ولی خودش گفته که ID هم نتونسته از تمام قدرت کنسول استفاده کنه. پس میشه هنوز به پیشرفت گرافیکی روی کنسول های فعلی و همین نسل فکر کرد.

اگر پیشرفتی هم رخ بده همین استدیو های غربی انجام میدن . این ژاپنی ها رو که باید یه ماله گل بگیرن در موتوراشون و بازیاشون .

کلا ایراد اصلی هم نینتندو و کارای عجیبش هست گند زده تو دنیای گیم . وگرنه این نسل میتونست ادامه داشته باشه .
( کلا نینتندو رو از دنیای گیم وتو کنن به نفع همه هست ):d

حالا یکی نیست به کارمک بگه استدیو های دیگه مثل id خر مایه نیستن که 6 سال بازی درست کنن تا از نهایت قدرت کنسول استفاده کنن!

اتفاقا با حرفاش دقیقا موافقم و حرفاش کاملا درسته.
گرافیک بیشتر یا AA بیشتر یا رزولیشن بیشتر دردی رو دوا نمیکنه این نسل اکثر بازیهاش جوری بود که بدون گرافیک هیچ ارزشی نداشتن اکثر بازی های تاپ امسال یا پارسال یا کلا این نسل رو اگر گرافیک رو ازشون بگیری تقریبا میشن هیچ ...

الان کاملا واضحه سازنده ها دارن بازی های قدیمی رو همین طور بازسازی می کنند چون خودشونم فهمیدن خیلی از گیمر ها چیزی فراتر از گرافیک میخوان ...

فرخ تو فکر نیستی به عنوان نماینده انحصاری جان کارمک تو ایران فعالیت کنی؟ یه دفتر هم بزن؟ :d.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mehdihoo
بیاین کارمک بزرگم حرف منو میزنه.....وقتی گفتم حالا حالا ها این نسل ادامه داره و پتانسیل داره همه ریختن روم ایشونم همینو میگه....
anti-aliasing
این چیه؟؟؟؟
frame buffer
همون سرعت فریمه؟؟؟؟
وقتي شما 10 برابر سخت افزار قويتر داريد بازي ها از 30 فريم به 60 فريم جهش پيدا ميکنن
بازي ها ميتونند در 1080p به جاي 720p اجرا بشن
یعنی یه روزی میرسه همه بازیا به این حد از پیشرفت برسن.......:(

اتفاقا با حرفاش دقیقا موافقم و حرفاش کاملا درسته.
گرافیک بیشتر یا AA بیشتر یا رزولیشن بیشتر دردی رو دوا نمیکنه این نسل اکثر بازیهاش جوری بود که بدون گرافیک هیچ ارزشی نداشتن اکثر بازی های تاپ امسال یا پارسال یا کلا این نسل رو اگر گرافیک رو ازشون بگیری تقریبا میشن هیچ ...

الان کاملا واضحه سازنده ها دارن بازی های قدیمی رو همین طور بازسازی می کنند چون خودشونم فهمیدن خیلی از گیمر ها چیزی فراتر از گرافیک میخوان ...

oh بله...
برو اتاری دستی بگیر و خونه سازی بازی کن ...

کسی که گرافیک نمیخواد نمیره ps3 بخره میره wii میگیره و از بازی هاش لذت میبره
الان تنها چیزی که باعث شده battelfied طرفدار هاش زیاد بشن فقط گرافیک خیلی عالیشه

اگه bioshock گرافیک نداشت مطمئنم یک نفر هم سمتش نمیرفت
در کنار یک بازی خوب گرافیک هم جزو واجباته

anti-aliasing

یه تکنیک برای نرم کردن لبه ها و گوشه های آبجکت ها هست

frame buffer

اینو نمیدونم ولی فکر کنم فریمی هست که ساخته شده و در بافر ذخیره شده تا رو صفحه نمایش بیاد
البته فکر کنم من زیاد وارد نیستم!

یعنی یه روزی میرسه همه بازیا به این حد از پیشرفت برسن.......:( _
داداش فکر کنم بازی های pc رزولیشنشون از این هم بیشتر باشه _________________

اگه bioshock گرافیک نداشت مطمئنم یک نفر هم سمتش نمیرفت
در کنار یک بازی خوب گرافیک هم جزو واجباته
من فکر کنم بیشتر به دلیل گیم پلی منحصر به فردش هست که این همه طرفدار داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or