جانشین Xbox one و PS4 کنسول خواهند بود یا یک سرویس ؟

• Thread starter Thread starter 19Rodar
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

19Rodar

کاربر سایت
xbox-one_ps4.jpg

در حالی که نزدیک به دو سال از منتشر شدن PS4 و Xbox One می گذرد استفاده از بازیهای دیجیتالی به جای تهیه دیسک فیزیکی به شدت رو به افزایش است.سرعت اینترنت جهانی نیز بسیار بیشتر شده است.کمپانی سونی در حال حاضر با استفاده از سیستم PS Now بازیهای نسل قبلی خود را بر روی PS4 استریم می کند و مایکروسافت نیز با استفاده از سیستم cloud قدرت Xbox One را افزایش می دهد.به عبارت بهتر همه چیز کم کم به سمت دیجیتالی شدن پیش می رود و این یک سوال را به وجود می آورد... آیا برای نسل بعد PS5 و جایگزین Xbox One به صورت کنسول معرفی می شوند و یا اینکه بازیهای نسل بعدی به قدرتی فراتر از یک جعبه محدود نیازمند هستند؟!

در صحبتی که Julia Inzsol از استدیو Neocore Games با GamingBolt داشته است دلایل منطقی ارائه میدهد که در نسل بعد بازیهای کنسولی فقط به یک سخت افزار خوب منتهی نمی شود!
ما تازه وارد نسل جدید شدیم و هنوز خیلی زود است که در مورد اینکه چه اتفاقی برای آینده بازیهای کنسولی می افتد حرفی بزنیم.صنعت بازی نسبت به گذشته با سرعت خیلی بیشتر در حال رشد است و ما در تلاش هستیم خودمان را با آن وقف دهیم.آزمون و خطاها و تجارب جالبی در ادامه همراه این نسل خواهد بود و من فکر میکنم زمان زیادی لازم است تا قدرت عالی تکنولوژی این نسل را ببینیم.

تا چند سال پیش تحلیلگران صنعت بازی معتقد بودند PS4 و Xbox One آخرین کنسولهای ارائه شده خواهند بود اما معلوم شد هیچکدام از آن تحلیل ها درست نیست چونکه سازندگان کنسول های بازی از همین شروع نسل جدید به فکر طراحی ساختاری جدید برای آینده هستند.

Julia Inzsol اینطور ادامه میدهد که:
همه ما به خوبی به یاد داریم که تا همین چند مدت قبل چه تعداد از تحلیلگران از پایان عمرها کنسول ها حرف می زدند چیزی که نشان میداد ممکن است این نسل پایان کار باشد اما تحلیلگران فعلی به این تئوری باور ندارند .این تا حدودی به تجارب خود ما شباهت دارد.حدود 10 سال پیش از کاهش اجتناب ناپذیر PC gaming هشدار داده شد ولی هنوز به نظر می رسد بازی با PC برای ما جذاب است ، ما فکر می کنیم کاهش استفاده از کنسول بازی و PC gaming در حال حاضر بعید به نظر می رسد و این موضوع را گیمرها تعیین می کنند نه تحلیل گران! بنابراین ما اماده ساخت بازی بر روی پلتفرم ها هستیم و خودمان را برای هر نوع تغییری در ساخت بازی آماده می کنیم.

Julia Inzsol در ادامه همچنین می گوید:
اینکه در صنعت بازی سازی به این نقطه رسیده ایم که بازیها دیگر به سخت افزار محدود نیستند عالی است اما به نظر نمی رسد این اتفاق به زودی رخ دهد.عقل سلیم می گوید تا وقتی که سازندگان کنسول در تولید و انتشار کنسولهای خود بدین صورت با موفقیت رو به رو هستند هیچ چیز آنها را از ادامه همین روند برای نسل بعد متوقف نخواهد کرد.آنها تصمیم خود را بر اساس فروش و نمودار مالی خود خواهند گرفت و چیزی که ما از تعداد فروش کنسولها تا به حال دیده ایم این است که گیمرها عاشق خریدن کنسول هستند!

در حال حاضر بسیار سخت است که در مورد شکل و شمایل آینده کنسولها برای نسل بعد حدس بزنیم اما با نگاه به فروش عالی هر دو کنسول PS4 و Xbox one به نظر می رسد سونی و مایکروسافت به مانند این نسل برای نسل بعد نیز ایده کنسول های خود را در ذهن دارند.

شما چه فکر میکنید ؟ نظر خود را با ما در میان بذارید

gamingbolt

آخرین ویرایش:
به شخصه دوست ندارم که یک سری چیزها هیچ وقت منسوخ بشن...موتور های بنزینی...تلویزیون های 2بعدی....کنسول بازی...
دوستان میان خرید دیجیتال رو به اتمام عمر اون چیزی که ما کنسول میدونیم ربط میدن در صورتی که خرید دیجیتال چون اسون تره رواج پیدا گرده .... کلیک ... کلیک .... دانلود ( خیلی جاها عذاب اور / خیلی جاها 2 سوته) و اجرا تحت سیستم لوکال....یعنی بخش اصلی داستان ربطی به شبکه و پیچیدگی هاش و اما اگرهاش نداره...

به این فروش نمیگن بسیار موفق
به این فروش میگن خیلی بد

احسان علتش اینه که فقط استیم نیست که بازی‌های PC رو می‌فروشه، خیلی فروشگاه دیگه مثل GOG و ... هم هستن که بازی‌های PC رو می‎فروشن و فروش روی PC تقسیم می‌شه و طبیعیه که رو استیم بازی‌های زیادی نباشن که چند میلیون نسخه می‌فروشن.
یه سری شرکت مثل Blizzard هم هستن که بازیشون میلیون‎ها نسخه می‎‌فروشه و فقط روی پلتفرم خودشون عرضه می‎شن.
همین مساله برای بازی‎های EA هم وجود داره که بازی رو روی Origins عرضه می‎کنن.
همین طور یوبی‎سافت که بازی‎هاش روی UPlay عرضه می‌شن.
این که آمار استیم رو به تنهایی نشون بدیم که بگیم فروش دیجیتالی خیلی بده کاملاً اشتباهه.

یه نکته خیلی خیلی مهمه دیگه هم که بهش توجه نمی‌کنی اینه که بحثِ علاقه به نسخه دیجیتالی در مقایسه با نسخه فیزیکی مطرحه. شما کل فروش نسخه PC رو در نظر بگیر، چند درصدش فیزیکی هست و چند درصدش دیجیتالی؟
شما فروش نسخه‌های کنسولی رو هم نگاه کنی بخش اعظمیش دیجیتالی هست. حالا فروش دیجیتالی بازی‌ها رو مقایسه کن با نسل قبل. تقاضا برای عرضه دیجیتالی بازی‎‌ها نسبت به نسل قبل رُشد پیدا کرده یا کاهش؟

در کل الان فروش دیجیتالی و فیزیکی داره به هم نزدیک می‌شه، بالاخره دو نسل دیگه وقتی طرف از بچگی با دنیای دیجیتال آشنا شده و عادت کرده که یه بازی رو با یه کلیک تو کنسول خودش داشته باشه، این که پا شه بره فروشگاه و دیسک بخره براش مسخره به نظر میاد. همیشه یه سری افراد هستن که دوست دارن کالکشن بازی‌ها رو داشته باشن ولی اگه بالفرض دو نسل دیگه درصدشون خیلی خیلی کمتر از افرادی شه که خواهان نسخه دیجیتالی هستن، خود به خود عرضه فیزیکی بازی‌ها هم کمتر و کمتر می‌شه.

همونطور که ماکان گفت، این گیمرها و خریدارها هستن که تعیین می‌کنن چه سیستمی پیاده شه و رشد روز‌‌افزون خرید دیجیتالی بازی‎ها نشون می‎ده که گیمرها دارن به سمت خرید دیجتیالی کشیده می‌شن و بعید به نظر می‌رسه که این رُشد متوقف شه.

البته من بحثم صرفا سر فروش دیجیتالی و وابسته بودن بخشی از کنسول به سیستم‎های اینترنتی هست، این که یه دستگاه استریم خالی بشن رو من بعید می‎دونم حالاحالاها شدنی باشه. اونم بستگی به خیلی از فاکتورها داره که قابل پیش‌بینی نیستن.

چند وقت پیش دیسک bf3 ر داشتم نگاه میکردم تمام صحنه های بازی از جلو چشمام رد شد یه نیم ساعت هم بغض کردم:d Ps3 ر فروختم ولی دیسک Bf3 ر همیشه نگه میدارم واقعا فیزیکی یه چیز دیگس:((خدا نکنه از بین بره:((

اوایل دهۀ 90 فیلمها روی VHS نگاه میکردن اما الان یه Chromecast وصل میکنن به تلویزیون (بعضیا همینم وصل نمیکنن) و هر چیزی که میخوان با استفاده از اینترنت می‌بینن همین الانشم دیسکهای فیلم میاد اما منهای یه سری آثار خاص فروش دیجیتالی فیلمها از نسخۀ فیزیکی بیشتره. برای صنعت نشر و موسیقی هم همین اتفاق افتاده.
انقدر فقط خودتون رو نگاه نکنید و نگید خیلیا فیزیکی میخوان و سرعت اینترنت تا 5 سال دیگه اونقدر زیاد نمیشه. همون فیلم VHS رو هم اینجا باید تو شلوارتون جا به جا میکردین تا بازداشت نشین. کشورهایی مثل ایران اصلاً تو اینجور تصمیم گیریها دخیل نیستن.
نسل بعد نه اما نسل بعدترش (بیشتر از 10 سال دیگه میشه احتمالاً و مقصد ده سال بعد با این سرعت پیشرفت تکنولوژی اصلاً قابل تصور نیست) احتمالاً شرکتها چیزی مثل همین Chromecast رو برای بازی کردن ارائه بدن. مطمئناً سود بیشتری توی فروش دیجیتال هست تا تولید و ارسال و عرضۀ نسخه‌های فیزیکی. نسخه‌های فیزیکی هم اگه درخواست براشون به اندازه‌ای باشه که به صرفه، برای اونایی که تو خونه‌شون جا زیاد دارن عرضه میشه به همراه یه دیسک خوان با قیمت بیشتر.
ولی جداً شماها دوست ندارین هر چه زودتر مثل تبلیغ PS9 بازی کنین؟

ولی جداً شماها دوست ندارین هر چه زودتر مثل تبلیغ PS9 بازی کنین؟
نه :دی

به قول یکی از دوستام، که خودمم باهاش موافقم، کنترل های کلاسیک هیچ وقت نمیمیرن و هیچ وقت هم جایگزین نخواهند شد :دی هر چی هم کنترل حرکتی و موشن سنسور در اومده تا حالا محکوم به شکست شده بود در مقابلش :دی تبلیغ هم خوب نبود خدایی :دی

تحت هیچ شرایطی این شکلی نمیشه یک دلیل خیلی منطقی داره اون هم این که وقتی کل این مجموعه ( خود گیم دیجیتالی + کنسول هم که میشه چنتا سرور خارج از دسترس ) اون وقت یک وقت اون سرور مشکل بخوره ؟ خراب بشه ؟ :d
حمله های سایبری .... اون وقت دستت به کجا بنده ؟ باید سماق بمکیم !!!! هر شکلی در بیاد نمیتونن گیم رو 100% وابسطه به نت کنن این نظر منه . یه نگاه به فروش کنسول و تعداد کاربرای شبکه ها بندازید میلیون ها نفر هستن کنسول دارن یا pc دارن ولی همیشه وصل نیستن اون وقت
این دسته از گیمر ها چی میشن ؟ یه مشت احمق که نمیتونن خودشون رو با تکنولوژی وقف بدن ؟ :|

همونطور که ماکان گفت، این گیمرها و خریدارها هستن که تعیین می‌کنن چه سیستمی پیاده شه و رشد روز‌‌افزون خرید دیجیتالی بازی‎ها نشون می‎ده که گیمرها دارن به سمت خرید دیجتیالی کشیده می‌شن و بعید به نظر می‌رسه که این رُشد متوقف شه.

با حرفات موافقم و دقیقا در خود متن منبع نیز که ترجمه کردم Julia Inzsol به همین موضوع اشاره میکنه که همه چیز توسط گیمرها و سلیقه آنها تعیین میشه و در واقع بازی سازان و شرکتهایی مثل سونی و مایکروسافت که کنسول میسازن نگاهشون به عملکرد و جهش گیمر هست که هر طوری که گیمر بیشتر بپسنده عمل میکنن.

ما فکر می کنیم کاهش استفاده از کنسول بازی و PC gaming در حال حاضر بعید به نظر می رسد و این موضوع را گیمرها تعیین می کنند

شما فروش نسخه‌های کنسولی رو هم نگاه کنی بخش اعظمیش دیجیتالی هست. حالا فروش دیجیتالی بازی‌ها رو مقایسه کن با نسل قبل. تقاضا برای عرضه دیجیتالی بازی‎‌ها نسبت به نسل قبل رُشد پیدا کرده یا کاهش؟

در کل الان فروش دیجیتالی و فیزیکی داره به هم نزدیک می‌شه
افشین من فقط این 1 تیکه جواب میدم چون در این مورد بر طبق آمار اشتباه می کنی
بر روی نسخه های کنسولی بخش اعظم فروش فیزیکی هست نه دیجیتالی و فاصله بین شون هم چنان خیلی زیاد هست
مطمئن باش اگه فروش دیجیتالی زیاد بود(در مقایسه با نسخه فیزیکی) ناشرها چنان خبرش با صدای بلند اعلام می کردن که همه جا پر میشد مثل همون خبر فروش دیجیتالی Resident evil Remake که کپکام با صدا بلند فروش خوب و 1 میلیونی اش اعلام کرد
با وجود فروشگاه بزرگ و قدرتمندی مثل Gamestop و walmart و Amazon و غیره و تبلیغات گسترده ای که برای فروش بازی هاشون انجام میدن و از همه مهم تر علاقه خیلی بیشتر خود گیمرها به خرید فیزیکی بازی ها هم چنان در سال های آینده فروش فیزیکی بازی ها بر روی کنسول ها برتری خواهد اشت

افشین من فقط این 1 تیکه جواب میدم چون در این مورد بر طبق آمار اشتباه می کنی
بر روی نسخه های کنسولی بخش اعظم فروش فیزیکی هست نه دیجیتالی و فاصله بین شون هم چنان خیلی زیاد هست
مطمئن باش اگه فروش دیجیتالی زیاد بود(در مقایسه با نسخه فیزیکی) ناشرها چنان خبرش با صدای بلند اعلام می کردن که همه جا پر میشد مثل همون خبر فروش دیجیتالی Resident evil Remake که کپکام با صدا بلند فروش خوب و 1 میلیونی اش اعلام کرد
با وجود فروشگاه بزرگ و قدرتمندی مثل Gamestop و walmart و Amazon و غیره و تبلیغات گسترده ای که برای فروش بازی هاشون انجام میدن و از همه مهم تر علاقه خیلی بیشتر خود گیمرها به خرید فیزیکی بازی ها هم چنان در سال های آینده فروش فیزیکی بازی ها بر روی کنسول ها برتری خواهد اشت

شاید جمله بندیم یه مقدار بد بود، منظور من این نیست که بیشتر از 50%ـه فروش دیجیتالی شده، ولی می‌گم بخش قابل ملاحظه‌ای هست. وگرنه اصلاً چرا دیجیتالی عرضه می‌کنن؟!
حالا سوال من اینه، نسبت به نسل قبل، فروش دیجیتالی بازی‌ها پیشرفت داشته یا نه؟ چقدر پیشرفت داشته؟

شاید جمله بندیم یه مقدار بد بود، منظور من این نیست که بیشتر از 50%ـه فروش دیجیتالی شده، ولی می‌گم بخش قابل ملاحظه‌ای هست. وگرنه اصلاً چرا دیجیتالی عرضه می‌کنن؟!
حالا سوال من اینه، نسبت به نسل قبل، فروش دیجیتالی بازی‌ها پیشرفت داشته یا نه؟ چقدر پیشرفت داشته؟

حالا کار به بقیه بحث ندارم. ولی این فروش دیجیتالی یه بخش عظیمش برمیگرده به پابلیشرها که بدجور دلشون میخواد جاش بندازن. چون هزینه بسته بندی و تولید و پخشش براشون خیلی کمتر در میاد و سود بیشتری میکنن. از سمت دیگه بازار بازی دست دوم هم از بین میره و غیر مستقیم فروششون بالا میره. وگرنه فروش دیجیتالی بنظرم چندان به صرف خریدار نیست

حالا کار به بقیه بحث ندارم. ولی این فروش دیجیتالی یه بخش عظیمش برمیگرده به پابلیشرها که بدجور دلشون میخواد جاش بندازن. چون هزینه بسته بندی و تولید و پخشش براشون خیلی کمتر در میاد و سود بیشتری میکنن. از سمت دیگه بازار بازی دست دوم هم از بین میره و غیر مستقیم فروششون بالا میره. وگرنه فروش دیجیتالی بنظرم چندان به صرف خریدار نیست

درسته، اونم یه بخش مهمی از قضیست که تو پست قبلیم گفتم. چیزی که هست اینه که کاربرا دارن این مساله رو می‌پذیرن و فروش دیجیتالی خیلی بیشتر شده.

من به عنوان استاد و به عنوان کسی که واقعا در گیم صاحب نظر است باید عرض کنم که نباید با تکنولوژی مخالفت کرد یا زود قضاوت کرد. یک زمانی بود که ما میرفتیم دیسک بازی یا فیلم رو میخریدیم ولی من الان به هیچ عنوان دوباره حاظر به این کار نیستم هرچند اوایل خودم مخالف بودم ولی الان میبینم که واقعا دانلود کردن بهتره.
از عرضه دیجیتالی بازی ها و محدود شدن عرضه فیزیکی هم کاملا حمایت میکنم منتها بیاد چند تا شرط رعایت شه.اول اینکه با توجه به محدود بودن حافظه کنسولها شرکت ها باید سیستم های ابری رو گسترش بدن تا بتونیم به راحتی بازی هایی رو که نمی خایم اونجا ذخیره کنیم و بعدش فورا قابل دسترسی باشه و نیاز به هارد برای نگهداری دیتای بازی ها نباشه.موضوع بعد این است که باید قیمت بازی ها حد اقل 20 دلار کاهش پیدا کنه و همین طور بعد از 3 ماه بعد از عرضه قیمت ها به 3-4 دلار برسه تا هم این جوی کاهش قیمت بازی های دست دوم بعد از چند ماه حفظ شود و هم تعداد بیشتری بازی رو بخرند و به نفع ما ایرانی ها هم باشد.دقت کنید که تمام این ها وظیفه بازیسازانه و باید هزینه سرویس هاشونم کم کنن

من به عنوان استاد و به عنوان کسی که واقعا در گیم صاحب نظر است باید عرض کنم که نباید با تکنولوژی مخالفت کرد یا زود قضاوت کرد. یک زمانی بود که ما میرفتیم دیسک بازی یا فیلم رو میخریدیم ولی من الان به هیچ عنوان دوباره حاظر به این کار نیستم هرچند اوایل خودم مخالف بودم ولی الان میبینم که واقعا دانلود کردن بهتره.
از عرضه دیجیتالی بازی ها و محدود شدن عرضه فیزیکی هم کاملا حمایت میکنم منتها بیاد چند تا شرط رعایت شه.اول اینکه با توجه به محدود بودن حافظه کنسولها شرکت ها باید سیستم های ابری رو گسترش بدن تا بتونیم به راحتی بازی هایی رو که نمی خایم اونجا ذخیره کنیم و بعدش فورا قابل دسترسی باشه و نیاز به هارد برای نگهداری دیتای بازی ها نباشه.موضوع بعد این است که باید قیمت بازی ها حد اقل 20 دلار کاهش پیدا کنه و همین طور بعد از 3 ماه بعد از عرضه قیمت ها به 3-4 دلار برسه تا هم این جوی کاهش قیمت بازی های دست دوم بعد از چند ماه حفظ شود و هم تعداد بیشتری بازی رو بخرند و به نفع ما ایرانی ها هم باشد.دقت کنید که تمام این ها وظیفه بازیسازانه و باید هزینه سرویس هاشونم کم کنن
استاد من قانع شدم کلا :دی

درود به روح پر فتوحت استاد:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or