ir7lv
کاربر سایت
البته توافق کردیم اگه بازی برگشت لگ نداشت بازی رفت رو تکرار کنیممنو ir7lv هم یه بازی کردیم لگ زیاد شد یه بازی دیگه فک کنم بره فردا 2 2 مساوی شد میزبان ایشون بود
امشب ساعت 2 قرار شد بازی کنیم
البته توافق کردیم اگه بازی برگشت لگ نداشت بازی رفت رو تکرار کنیممنو ir7lv هم یه بازی کردیم لگ زیاد شد یه بازی دیگه فک کنم بره فردا 2 2 مساوی شد میزبان ایشون بود
اقا من با كي بازي دارم ديشب ساعت 9 آف شدم 10 اومدم كسي نبود
چقدر سختبا محمد (mamadbahal) بازی داری،هماهنگ کن!
دوست عزیزمون king76 هم به جای MH_MSV وارد بازیها میشه و بجای ایشون بازی میکنه،لطفا با حریف هات که اولیشون خودم هستم هماهنگ باش!
ا اقا شوما میخاین شرکت کنین؟عزيز من ،من دسترسي به اينترنت نداشتم،يني چي؟:-o
تا ٣٠ دقيقه ديگه ميخرمش
كلن ٢٤ ساعت وقت داديد برا خريد ،من نبودم
اگر مي شه برگردم!!!!
ا اقا شوما میخاین شرکت کنین؟
پس 5 ک به اقای محمد با حال بدین
ایشون به من قرض دادن قرار بود من به جای شما شرکت کنم حالا که خودتون اومدین...
عاغا من بازی رفت با mh msv بازی کردم
mh_msv 2 p3rsia7 striker 5
برگشت بعد
لطفا پست اول رو همیشه بخونید،چون دائما آپدیت میشه،برای آشنایی با نحوه انتقال حق ورودی به پست اول مراجعه کنید!
بازی همون روز رو زودتر میتونید انجام بدید اما نباید بازی های روز بعد رو زودتر انجام بدید،در غیر اینصورت هر 2 نفر حذف میشن!چون با اینکار بقیه حریفهاتون میدونن باید چه نتیجه ای بگیرن!
محسن جان،فعلا بزار این دوره رو بصورت آزمایشی برگزار کنیم،دوره بعدی انشالله ظرفیت لیگ رو افزایش میدیم!
اینقدر این 2 روزه کتابی تایپ کردم،حرف زدنم هم کتابی شده!:d
- - -ویرایش - - -
لطفا پست اول رو همیشه بخونید،چون دائما آپدیت میشه،برای آشنایی با نحوه انتقال حق ورودی به پست اول مراجعه کنید!
- - -ویرایش - - -
بازی همون روز رو زودتر میتونید انجام بدید اما نباید بازی های روز بعد رو زودتر انجام بدید،در غیر اینصورت هر 2 نفر حذف میشن!چون با اینکار بقیه حریفهاتون میدونن باید چه نتیجه ای بگیرن!
من عذر خواهي مي كنم،نميدونم چرااين قسمتو نخوندم
اثلاً بهتر شد اينجوري با اون يكي تيمم مي رم تلافي كنم:d
من نمیتونم امشب بازیم رو انجام بدم اگه میشه بندازینش برا 12 شب به بعد یا فردا
ممنون میشم