جام فیفا 13 : Ultimate Team

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
ا پر شد اینجا
من انصراف میدم انشالله دوره بعدی شرکت میکنم :((
دوست داشتم شرکت کنم ولی .......

خوب اين شد يه جام خوب
برا فوت بازا يكم سخته سيزن بزنن اما اينجا نه:bighug:
مرسي

پست اول آپدیت شد،دوستان برید اونجا حریفاتون و برنامتون رو ببینید!
لطفا اسپم پراکنده نکنید!:d

فک کنم ضعیفترین بازیکنتون من باشم :d با 9 ماه تجربه در فیفا الانم در اردو آماده سازی به سر میبریم
اقا اگه 12 نفر بشیم میشه 4 تا گروه 3 تایی بشیم نفر اول هر گروه مستقیم بره بالا نفر دوم هر گروه دوباره یه گروه 4 نفره تشکیل میدن دو تا تیم بیاد بالا

پ.ن آقا اگه توافق کنیم میشه بازی ها ساعت دیگه انجام بشه ؟ 9 شب یا 10 شب :d ای مصطفی که ولکون ما نیستی :d گروه ما سختره من با دو تا از بچه های گروه اول بازی کزدم ولی بازی در یک سطح بوود :d

فک کنم ضعیفترین بازیکنتون من باشم :d با 9 ماه تجربه در فیفا الانم در اردو آماده سازی به سر میبریم

اقا اگه 12 نفر بشیم میشه 4 تا گروه 3 تایی بشیم نفر اول هر گروه مستقیم بره بالا نفر دوم هر گروه دوباره یه گروه 4 نفره تشکیل میدن دو تا تیم بیاد بالا

محسن جان،فعلا بزار این دوره رو بصورت آزمایشی برگزار کنیم،دوره بعدی انشالله ظرفیت لیگ رو افزایش میدیم!
اینقدر این 2 روزه کتابی تایپ کردم،حرف زدنم هم کتابی شده!:d

- - -ویرایش - - -

لطفا پست اول رو همیشه بخونید،چون دائما آپدیت میشه،برای آشنایی با نحوه انتقال حق ورودی به پست اول مراجعه کنید!

- - -ویرایش - - -

پ.ن آقا اگه توافق کنیم میشه بازی ها ساعت دیگه انجام بشه ؟ 9 شب یا 10 شب :d ای مصطفی که ولکون ما نیستی :d گروه ما سختره من با دو تا از بچه های گروه اول بازی کزدم ولی بازی در یک سطح بوود :d

بازی همون روز رو زودتر میتونید انجام بدید اما نباید بازی های روز بعد رو زودتر انجام بدید،در غیر اینصورت هر 2 نفر حذف میشن!چون با اینکار بقیه حریفهاتون میدونن باید چه نتیجه ای بگیرن!

من هرچی داشتم دادم بازیکن لیگ امریکا خریدم
ولی تا فردا پرداخت میکنم داداشی;)

قلبم ضعیفه ها با من شوخی نکن :d
اره بابا eglas دیگه

حسن جون ٢ تا توپ فروخته شده،يكيش فسفريه كه محسن خريد،شما چه رنگى خريدى؟سعيد هم ميگه يكى خريده تو پيام خصوصى بگو.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or