بازی اول من یادم نمیاد تیرک خورده باشم،فک کنم موقعیتامون برابر بود منم کم تک به تک خراب نکردم:\بازی من و امین انجام شد 1-0 به نفع امین .
شانستو ... :d
لامصب از 5 سانتی دروازه میشوتیدم یعنی هر کاری میشد میکردم یا تیرک یا بیرون
در کل از نظرم امین خیلی شایسته تر از من بود برای بالا رفتن از اول بازی هم بهتر شروع کرد هم بهتر تموم کردبازی اول من یادم نمیاد تیرک خورده باشم،فک کنم موقعیتامون برابر بود منم کم تک به تک خراب نکردم:\
خلاصه کنتور که نمیندازه راحت باش
محمد رضا )))) مشتاق دیدارت بودیم تو نیمه نهایی )
باو من صدتا تک به تک خراب کردم،نمیدونم چرا یهو استرسی میشم!! وگرنه من باید میبردم چون حامد چشم به ضدحملات دوخته بود:d
درسته موقعیت های تو بیشتر از من بود ولی یادت نره که یه گل مفت زدی به خاطر اشتباه دفاعم که اگه توپه ول میکرد دروازبان راحت گرفته بودش و یه پنالتی که اصلا معلوم نبود چ شد که داور پنالتی گرفت..بازم در هر صورت بازی تو بهتر از من بودباو من صدتا تک به تک خراب کردم،نمیدونم چرا یهو استرسی میشم!! وگرنه من باید میبردم چون حامد چشم به ضدحملات دوخته بود:d
خخخخخ....آقا جر نکن دعوا میشه
____
Rorke جان، تعریف از خودم نیست واقعیته! من توپ دستم بیاد موقعیتامم خوب باشه همینطور دریبل میدم ! ( ولی دم دروازه خراب می کنم )
مثلا من کسایی مثل محمد رضا ( ) همین آرش عزیز که ده ها بار با هم بازی کردیم و آیم د لجند ... ( ) ، چمیدونم امیر و اینا حداقل یک بار از من دریبل خوردن نخوردن بیان بگن آقا ضایع شیم
راستشو بگم ، جان تو من توت مهارت خاصی اصلا ندیدم شاید دوستان دیده باشن ولی من ندیدم... ولی این بازیا " دوستانه " هست و هیچ منفعتی توش نیست مگر پول باشه ...
ولی بازیت خوبه ، اما اصلا اصلا تو یه آدم 10 سال فیفا باز نبودی ! حاضرم شرط ببندم !
درکل همه کنار هم دوستیم خوش میگذرونیم ...
خخخخخ....
با یه چیزت خیلی حال میکنم.....هیچ وقت از رو نمیری.....عزیزم دریبل بدون گل به درده هیچ کس نمیخوره......
آدمه 10 سال فیفا باز شاخو دم نداره.....فیفا همیشه به خاطره واقع گرایانه بودنش محبوب بوده...این که یه نفر بیاد همه رو دریبل بده ماله PES هستش.....
راستی اینو بگم واقعا به نظره من World cup هیچ شباهتی به خوده فیفا نداره.....تو فیفا پاس کاری خیلی راحت تره....
خدا کنه جام بدی بخورم به تو با آرش....این دفعه آلمانو میارم ببینم دنیا دست کیه.....
:d:dآدم قوی باس با هر تیمی قوی باشه! مثل محمد رضا که ایرانو میاره با خلعتبری عین بنز میدوئه
10 که نه ولی احتمال زیاد 12 اینطورا بتونم بیامامین داداش امشب هستی ساعت10 که بازی مان انجام بدیم؟
اگه الان میتانی تا 10 دقیقه دیگه آنلاین شو تا بازی انجام بدیم10 که نه ولی احتمال زیاد 12 اینطورا بتونم بیام