ساعت بازی رو وقتی که حریف تو قرعه کشی مشخص شد باید باهاش هماهنگ کنی و البته واسه هر بازی چند روز بیشتر مهلت نمیزاریم و هرکس تو چند روزی که مهلت داره حاضر به بازی نشه بازنده میشه تا هم بازی ها سرد نشن هم اینکه به موقع تموم بشن. چند روزی هم که به بازی ها میتونیم مهلت بدیم به تعداد تیم ها بستگی داره. فقط لطفا دوستانی که از وقت و اینترنت و این جور چیزا تا حد زیادی مطمئن هستن شرکت کنن
نسبت به نظر اکثریت دوستان تصمیم میگیریم در نهایت . فقط لطفا id و اسم تیم رو بگو که اگر محدودیت تک تیمی داشتیم اولویت با اولین نفری هست که تیم انتخاب کرده . البته تا زمان قرعه کشی میتونی تیمتو عوض کنی
با کسب اجازه از دوستان و بزرگان به نظر من هم بهتره ممنوعیت تیم نذاریم ممنوعیت تکرار تیم باشه یعنی اولین نفری که رئال یا بارسا رو یا هر تیم دیگه ای رو گرفت کس دیگه ای نتونه این تیمها رو بگیره.
چه اشکالی داره چند نفر یک تیم رو بردارند اینجوری عادلانه تره.هرکس فکر میکنه با هر تیمی خوب بازی میکنه همون رو برداره . خداروشکر توی ps4 باگ هم کمتره و رءال اونجوریا هم خیلی اختلاف نداره با بقیه تیم ها.مهم هیجان بازی و تکنیک 2 طرفه.کسی که بازیش خوب باشه باید با تیم های پایین تر هم بتونه جلو رءال وایسه.
به نظر من هر کس با هر تیمی دوست داره بازی کنه
2 تا مورد هست هیچوقت رعایت نمیشه
1- به تیم حریف کاری نداشته باشید
2- به سبک بازیش هم همینطور
من خودم بارها پیش اومده واسم با مشت برم تو TV چون حریفم تو دفاع پاسکاری میکرده ... بعدا نشستم فک کردم دیدم این یه سبکه که حتی بایرن مونیخ داره ازش استفاده میکنه
یا دفاعی بازی کردن یه تیم همینطور ... اینکه چند تا تیم رو ممنوع کنید کار بچه گونه ایه به نظرم
کل لذت بازی به اینه که با یه تیم ضعیف تر اونجور تیمارو ببری