جالب ترین سخت ترین و خاطره انگیز ترین معماهای بازی

• Thread starter Thread starter mppm
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من یکی با معما های ریدلر تو Batman AC خیلی حال کرم ! به اندازه یک بازی کامل معما داشت (جدا 440 تا معما کم نیستد!) مخصوصا اون دایره ها ی سبز رنگ که رو در و دیوار شهر بود و باید رو اونا قدم میزاشتی !
جدا بعضی معما هاش خیلی زجر آور بودند ! الآن که فکر میکنم 2 ماه از عمرم رو پای حل کردن معما های اون گذاشتم ، میبینم اصلا پشیمون نیستم ! خیلی با حال بود !
مخصوصا اون تیکه که میگفت ! Riddle me this
با نظر یکی از دوستان هم موافقم لیمبو هم معما های سختی داشت !

ولی معما های تامب رایدر یه چیز دیگه بودن...
من که Underworld رو دانلود کردم
حالم بد شد

همش از در و دیوار برو بالا
کل معما هاش همین بود

من که پشیمون بودم از دانلودش

البته این نسخه جدیدی که میخواد بیاد طبق تیرلراش عاشقش شدم
خیلی تمیز بود

جالب تزین معما برای من کارت پسورد متال گیر یک بود

وقتی از دوستان فهمیدم که باید یکبار توی سرما برم و یکبار هم توی گرما تا تغییر کنه اینجوری شدم:-o

و همین طور منفجر کردن دیواری که رنگ و صداش متفاوت بود برای رفتن به اتاقی که کارت ورودش رو نداشتی

شاید الان که این ها رو می خونید براتون جالب نباشه ولی توی اون زمان (تقریبا 14 سال پیش) واقعا عجیب بود

جالب تزین معما برای من کارت پسورد متال گیر یک بود

وقتی از دوستان فهمیدم که باید یکبار توی سرما برم و یکبار هم توی گرما تا تغییر کنه اینجوری شدم:-o

و همین طور منفجر کردن دیواری که رنگ و صداش متفاوت بود برای رفتن به اتاقی که کارت ورودش رو نداشتی

شاید الان که این ها رو می خونید براتون جالب نباشه ولی توی اون زمان (تقریبا 14 سال پیش) واقعا عجیب بود

بابا علی رضا . والا الانم جالبتر از خیلی بازی هاست
واسه همین من به متال یک رای دادم
همین معماها که گفتی یا وقتی تو زندان لختت کردن و باید فرار کنی

من که Underworld رو دانلود کردم
حالم بد شد

همش از در و دیوار برو بالا
کل معما هاش همین بود

من که پشیمون بودم از دانلودش

البته این نسخه جدیدی که میخواد بیاد طبق تیرلراش عاشقش شدم
خیلی تمیز بود

منظورم معماهای قدیمیش بود بیشتر...

معماهای Portal 2 به نظر من که خیلی خوب بودن
یک مرحله داشت که از اسانسور بالا میرفتی و دیگه به جایی راه نداشتی اونجاش رو من هنوز هم نمیدونم چطوری رد کنم.چند روز روش فکر کردم نشد.

معماهای Portal 2 به نظر من که خیلی خوب بودن
یک مرحله داشت که از اسانسور بالا میرفتی و دیگه به جایی راه نداشتی اونجاش رو من هنوز هم نمیدونم چطوری رد کنم.چند روز روش فکر کردم نشد.

portal کلا معماهای جالب و متفاوتی داشت

یک معما سایلنت هیل 2 فکر کنم بود دقیقا یادم نیست در مورد شخصیت های یک کتاب بود.تو درجه سختی بالا بدون دونستن انگلیسی و هوش بالا غیر ممکن بود بتونی حلش کنی

آرکام سیتی
شاهزاده ایرانی نسخه اول جایی که باید فارا پیدا کنی و اون هم از طریق گوش دادن به صدای آب که فارا داره شنا میکنه!!!(احتمالا اگه کسی ناشنوا باشه نمیتونه این بازی رو تموم کنه)
رزیدنت اویل 3

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or