ثبت دو دامین Sony-Microsoft و Microsoft-Sony توسط ماکروسافت

Behrooz

کاربر سایت

20110715microsoft-280x80.jpg

ممکنه خبر بزرگی باشد یا اینکه موضوع مهمی نباشد و حتی ممکن است به دنیای گیم ربطی نداشته باشد ، اما در یک اقدام عجیب دو دامین Sony-Microsoft.com و Microsoft-Sony.com توسط ماکروسافت به ثبت رسیده اند.

Source

آخرین ویرایش:
اگه نسل بعد با هم ادغام میشدن که فوق العاده میشد ولی نمیشه ! :دی
فکر نکنید این دو کمپانی مثل فن بویهاشون با هم جنگ دارن اتفاقا خیلی هم دوستن
وقتی psn هک شد ms میتونست سونی رو له کنه ولی خیلی جنتلمنگ رفتار کرد :دی از اون موقع دوسش دارم :دی

اصلا فكر كنسول مشترك رو نكنيد !!
سري كه درد نميكنه برا چي دستمال ببندن؟
جفتشون تواناييشو دارن
جفتشون هم فروش بالا دارن
جفتشون هم طرفداران خودشون رو دارن !!
مرض دارن ريكس كنن سره اين ؟؟ /:)
ريسك:d

اینکه مایکرو بیاد سونی رو بخره یا سونی بخواد یکی از زیر مجموعه هاش باشه کمی دور از ذهن به نظر میرسه اما ممکن هستش در یک زمینه هایی در آینده سونی و مایکروسافت باهم مشترک باشند ممکن در زمینه بازی های انحصاری این اشتراک باشه شاید هم در مورد لوازم جانبی کنسول ها باشه :d

فکر میکنم راجبه استفاده ویندوز در Home Theater یا Smart TV هاست ( کلا محصولات مثل همین ها ) البته خودم جواب خودم رو میدم :دی چرا سراق Samsung نرفته

مایکروسافت تنها مشکلی که داره بازی های انحصاریش به لعنت خدا نمی ارزه! کاشکی تو این زمینه مثله سونی بود.....:d
(به فن بوی های 360 : خودم ایکس باکس دارم ترورم نکنید!:d)

یکی از بروبچ مایکروسافت همه چیز رو روشن کرده و گفته که این موضوع هیچ ربطی به همکاری و اینا نداره ! فقط برای این ثبت شده که یه شرکت دیگه نیاد ثبتش کنه و ازش سوءاستفاده کنه ! :دی
http://www.gamersmint.com/microsoft-responds-to-microsoft-sony-domain-registrations
LOL
یکی نیس بگه آقا زودتر بگو تا اینهمه تو BC کارشناسا نظریه ندن:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or