ثبت دو دامین Sony-Microsoft و Microsoft-Sony توسط ماکروسافت

Behrooz

کاربر سایت

20110715microsoft-280x80.jpg

ممکنه خبر بزرگی باشد یا اینکه موضوع مهمی نباشد و حتی ممکن است به دنیای گیم ربطی نداشته باشد ، اما در یک اقدام عجیب دو دامین Sony-Microsoft.com و Microsoft-Sony.com توسط ماکروسافت به ثبت رسیده اند.

Source

آخرین ویرایش:
نکته: هنگام خواندن این پست بهتر است آهنگ فیلم ماموریت غیر ممکن در حال پخش باشد.
==================================================================
آیا آنچارتدها را روی xbox360 خواهیم داشت؟ :d
آیا gowها را روی xbox360 خواهیم داشت؟ :d
یا killzoneها یا lbpها یا... و... و... :d
آیا geowها را روی ps3 خواهیم داشت؟ :d
آیا haloها را روی ps3 خواهیم داشت؟ :d
یا alane wake(ها) یا ... و... و... :d
یا شایدم(جتما)
آیا سرکار خواهیم بود؟! :d

Microsoft downplays Sony domain registrations

Mictosoft’s lead corporate communications officer Frank X. Shaw has said the company’s mysterious Sony-related domain registrations don’t mean anything much.

“Sony [is a] great Microsoft partner. No scoop here, this was just a defensive domain hold,” he tweeted.

Conspiracy theorists are free to continue the PlayBox4720StationX speculation, though.

Thanks, Kotaku.

Microsoft downplays Sony domain registrations

Mictosoft’s lead corporate communications officer Frank X. Shaw has said the company’s mysterious Sony-related domain registrations don’t mean anything much.

“Sony [is a] great Microsoft partner. No scoop here, this was just a defensive domain hold,” he tweeted.

Conspiracy theorists are free to continue the PlayBox4720StationX speculation, though.

Thanks, Kotaku.
:|:|:|:|:|:|:|
مسخره:| میگه سونی و مایکرو فقط همکارن بزرگ برای همدیگند:|:|

رقبای بزرگ همکار حال :dاز این مایکرو همه کار بر میاد فردا پس فردا یک دامین با نینتندو هم میزنه;)
راست میگی؟
همون ماسته رو میگم شما زیاد دوست داری به من گیر بدی :-/
نه من گیر ندادم.گفتم با شک و تردید صحبت نکن راجع به این 2 شرکت بزرگوار.Certain باش.بگو مرگ بر اپل،یا مایکروسون.

آخرین ویرایش:
ما هم داریم همکاری میکنم مثل اینا دیگه:d
همون ضرب المثله که تو یاهو الان بهم گفتی:|
----------------------------
ببینم مگه مایکرو نمیتونه سونی رو بخره؟ خوب اگه بخه که فایده نداره! مهم این نسلش بود که باید آ«چارتد مولتی میشد:|:دی
فکرشو بکنید گیرز با دسته PS3 :| بعد کلیفی بیاد از PS3 تعریف کنه و...:دی

ببینم مگه مایکرو نمیتونه سونی رو بخره؟ خوب اگه بخه که فایده نداره! مهم این نسلش بود که باید آ«چارتد مولتی میشد:|:دی
فکرشو بکنید گیرز با دسته PS3 :| بعد کلیفی بیاد از PS3 تعریف کنه و...:دی

مایکروسافت از نظر سرمایه و دارایی قابل قیاس نیست با سونی حتی فکر خریدن سونی رو هم نمیتونه بکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or