ثبت دو دامین Sony-Microsoft و Microsoft-Sony توسط ماکروسافت

Behrooz

کاربر سایت

20110715microsoft-280x80.jpg

ممکنه خبر بزرگی باشد یا اینکه موضوع مهمی نباشد و حتی ممکن است به دنیای گیم ربطی نداشته باشد ، اما در یک اقدام عجیب دو دامین Sony-Microsoft.com و Microsoft-Sony.com توسط ماکروسافت به ثبت رسیده اند.

Source

آخرین ویرایش:
@امین.جـِـی : درعوض فروش هم دوبرابر میشه ! یعنی بجای 50 میلیون برای هریک ، میشه 100 میلیون کنسول . تازه اونوقت خوش بحل گیمر جماعت میشه شدید :دی ! گور بابای نینتندو :دی !

• Like
Reactions: Captain Mitchell
هر چی که هست احتمالاً دو تا محصوله از هر کدوم از شرکت ها که اون یکی توش همکاری داره :d
مثل street fighter X tekken و tekken X street fighter یکی با ویژگی های tekken ـه اون یکی هم همونه با ویژگی های street fighter :d

اگه و اگه به لپ تاپ مربوط نباشه و 100% به صنعت گیم مربوط باشه (که احتمالا نیست) معقولانه ترین فرضیه ای که تا حالا داده شده اینه که $M تصمیم کنسول دستی ساختن رو بیخیال شده و خیال داره برای ویتا یه سری از بازی هاشو رو عرضه کنه. حداقل این یکی مورد از کنسول مشترک مایکرو و سونی قابل هضم تره.
منم فکر میکنم به احتمال زیاد خبر خاصی نیست... یا حداقل برای ما گیمرا.

@امین.جـِـی : درعوض فروش هم دوبرابر میشه ! یعنی بجای 50 میلیون برای هریک ، میشه 100 میلیون کنسول . تازه اونوقت خوش بحل گیمر جماعت میشه شدید :دی ! گور بابای نینتندو :دی !
نمي دونم والا ولي اگه كنسول نسل بعد يكي باشه ، كه خيلي خوب مي شه ، يه صرفه جويي براي گيمر ها هم هست ، اين كل كل ها هم تموم مي شه :d

چقدر کارشناس داریم اینجا .
احتمالش کمه که به گیم ربطی داشته باشه . اگر هم ربط داشته باشه چیز خوبی نمی تونه باشه چون همیشه رقابت باعث پیشرفت میشه
من که فکر میکنم میتونه یک tablet باشه یا محصولا دیگه Sony سازگاریشون با Windows . یا کلا ربطی به دنیای دیجیتال نداره :دی

آخرین ویرایش:
به نظر من این اصلا ربطی به کار های سخت افزاری و گیمینگ نداره درسته که دوتا شرکت با هم رقیبا ولی بعضی اوقات هم میتونن معامله هایی بکنن!
که البته مسلما به ما هیچ ربطی نداره!
(همون دست های پشت پرده که میگن اینان البته اینا دستهای پشت Screen هستن :D)

چرا فکر میکنید این همکاری به Gaming ربط داره؟
100 درصد
همین چند وقت پیش سونی و ماکروسافت و چند تا شرکت به صورت مشترک یک سری حق اختراع یک شرکت کانادایی رو خریدند .............اکثر شون مربوط به مبایل بود....
ممکنه مربوط به همکاری در زمینه مبایل باشه

LOL بعضی دوستان فکر میکنند مثلا سونی و مایکروسافت بچه مدرسه ای هستند که بگند زنگ اخر وایسا یا پدر کشتگی دارند با هم ! نه اینها با هم رقیب هستند نه دشمن مثلا دشمن واقعی مایکروسافت سیب گازخورده هستش ولی نه سونی که توی بعضی گوشی هاش و لپ تاپ هاش از ویندوز مایکروسافت داره استفاده میکنه

LOL بعضی دوستان فکر میکنند مثلا سونی و مایکروسافت بچه مدرسه ای هستند که بگند زنگ اخر وایسا یا پدر کشتگی دارند با هم ! نه اینها با هم رقیب هستند نه دشمن مثلا دشمن واقعی مایکروسافت سیب گازخورده هستش ولی نه سونی که توی بعضی گوشی هاش و لپ تاپ هاش از ویندوز مایکروسافت داره استفاده میکنه
دشمن چیه؟ مگه جنگه؟
اینها همه با هم رقیب هستند مایکروسافت توی کنسول ها رقیبش سونی هست، تو سیستم عامل رقیبش اپل هست توی اینترنت و جستجو رقیبش گوگل هست و...

سونی یه کمپانی چند ملیتی هست که بخش های مختلفی داره اگر بخواد به خاطر رقابتش با مایکروسافت بیخیال ویندوز بشه کلاه خودش پس معرکس و این وسط به مایکروسافت هم ضربه میخوره، هردو در یه میدون رقابت می کنند در یه میدون حمایت ...

میگم یه سوال دارم ... اگه لپ‌تاب هاش رو ویندوز نذاره چی بذاره ؟؟؟ مک که مال همون سیب کرم خوردس و لینوکس هم راست کار Devها و Geekهاس ... گوشیهاش هم فکر نکنم WINCE باشن ( تا اونجایی که من میدونم ) ...

کلا هر کی که قصد داره تو دنیای نرم‌افزار ( و گاها سخت‌افزار ) پا بذاره یه جورایی دشمن مایکروسافت حساب میشه ( آخه تو همه جا پا گذاشته )... میگی نه : گوگل ، اپل ، سونی و ...

شاید این دامینها رو ثبت کرده که بعدا کسی ثبت نکنه و ... و صد تا شاید دیگه ...

خب دیگه این ضرب و المثل هست که میگه گذر پوست به دباب خونه میفته بنابراین هر کسی یه روزی به شرکتی مثل مایکروسافت محتاج میشه !

Miesam

مدارکش موجوده که واقعا سیب گاز خورده دشمن خونین مایکروسافت هستش ! نشون بدم ؟ بدم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or