تیم God of War این بار دو برابر

Behrooz

کاربر سایت
تیم Santa Monica(سازنده یGod of War) در حال حاضر به شدت بر روی پروژه ی بعدی خود با تیمی که نزدیک به دو برابر شده است(200)در حال کار کردن هست.به نظر می رسه جدیدترین عنوان آن ها بسیار بزرگ تر از قبل خواهد بود.
در حال حاضر این موضوع فاش شده بود که تیم Santa Monica در حال استخدام استعدادهای جدید هستند اما اندازه و تعداد این استخدام ها مشخص نبود.مدیر توسعه ی Santa Monica یعنی آقای John Hight در صحبت با GTTV درباره ی این موضوع را بیان و فاش کرد.

"در این دوره ی خاص از رشد ما,که در حال حاضر 105 کارمند تمام وقت در حال کار کردن هستند می خواهیم آن را در حدود 200 کارمند که هنوز هم بزرگ باشد برسانیم.منظورم اینه که ما در God f War II در حدود 60 نفر بودیم و در طی God of War III آن را بزرگ تر کردیم(105 نفر)".

پروژه ی بعدی آن ها می تواند هرچیزی از God Of War دیگر تا یک IP جدید باشد. باید شگفت انگیز باشد.
Playstationlifestyle

• Like
Reactions: Kasra-M
آقا من با این استدیو کلی حال می کنم یک مشت افراد خلاق و فوق استعداد ریخته همشون هم دارای تخیل فوق العاده ای هستند خدا کنه یک IP توپ رو کنند البته یکی از اون ها انحصاری 360 میتونه باشه با تریلری از توی E3 نشون دادند

چی میگی شما دوست عزیز SM مال سونی هستش چجوری میشه بازی انحصاری برای 360 نشون بده یا بسازه ؟:| حال شما خوبه ؟

به نظرم سانتا مونیکا استحقاق این رو داره که یک ip جدید و شگفت انگیزتر از gow رو خلق کنه چیزی که با ذات جدیدش بتونه با بایونتا رقابت کنه

کریتوس که هنوز نمرده ! در ضمن کلی هم خدا و الهه مونده ( مصر، بین النهرین ، مایاها ، ازتک ها ، اسکاندیناوی) بهش بگید بیاد اینا رو هم بکشه .:d

راجب ادامه داستان سری GOW عرض کنم که احتمالاً یادتون هست که یه دستگاه زمانی هم وجود داشت! فکر میکنم هنوزم راه برگشتی برای کریتوس وجود داره... :دی

خیلی دوست دارم یک Prequel باشه و بریم به زمانی که کریتوس در پی فرماندهی ارتش اسپارتان ها بود و ادامه پیدا کنه تا اون روز لعنتی ! ( جنگ با بربر ها )

کاش یک HS جدید SM میساخت که دل من یک نفر رو بهش خوش میکرد IP به این خوبی خلق شده اما کسی دست بهش نمیزنه نمیدونم چرا واقعا .
حرف دل منو زدی به جز سانتا مونیکا استدیوی دیگه ای نمیتونه این عنوان و دوباره زنده کنه(ip هم که مطعق به خود سونیه)

آخرین ویرایش:
من امیدوارم تا وقتی زنده هستم این بازی ساخته بشه:dگیم پلی این بازی انقدر خدا هست که کسل کننده و خز نشه.میتونن با هر بهانه ایی یه داستان سر هم کنن و بازی جدیدی بسازن.به قول امیر جان منم دوست دارم یه بازی بسازن که داستانش ماله قبل جنگ با بربرها باشه.

• Like
Reactions: hosein me
دوستان چرا همه جوگیر شدن میگن GoW جدید خوب نیست؟ اتفاقا خیلی هم خوبه!

به قول کیوان یه نمه تابلو هست دو تا بازی دارن میسازن که به شدت از یه GoW جدید و یک IP جدید، البته جفتش برای PS3 به شدت استقبال میکنیم!

من که با GoWIII اصلا حال نکردم،‌ امیدوارم SM یه GoW واقعی بده بیرون فکمون بیفته!:دی

ماکان اگر GOW در مورد گزشته ی کریتوس باشه خوبه! (البته یک چیزش بده! دیگه سلاح های BoC و BoA و BoE و اینجور چیزا رو نداریم :d ) ولی اگر بخواند GOW IV رو بسازند پس باید داستان کریتوس رو ادامه بدن! خود یونان که به فنا رفت! اگرم بخواند ببرنش کشورهای دیگه به شدت مسخره میشه! برای همین با مخالفیم :d

در هر صورت IP جدید بهتره :d (افسانه های مصر هم برای تنوع شدید حال میده :d )

دوستان چرا همه جوگیر شدن میگن GoW جدید خوب نیست؟ اتفاقا خیلی هم خوبه!
بیشتر به این خاطر میگن که دیگه خدایی نمونده ! :دی خودمم قدیم همین فکر رو میکردم ولی الآن میبینم نیازی نیست حتمآ خدایی باشه ! مثل هر سری فیلم یا بازی ای که ممکنه یه دشمن بمیره و یکی دیگه بیاد , توی سری GoW هم میتونن کلآ یه دشمن جدید طراحی کنن. دشمنی که حال و هوا و رنگ و روی این سری رو داشته باشه ولی الزامآ نیازی نیست حتمآ خدا باشه !

اگه گذشته باشه که PSP و NGP هست :دی. بعیدم میدونم گذشته خاصی مونده باشه :دی. ادامه هم که کاملا مسخره بازی میشه! مثلا بره سراغ Odin و Thor و ... :))! برن سراغ یه IP جدید خیلی خیلی منطقی تر و عقلانی تره. حتی از اسم GOWIV هم خندم میگیره :دی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or