تیم God of War این بار دو برابر

Behrooz

کاربر سایت
تیم Santa Monica(سازنده یGod of War) در حال حاضر به شدت بر روی پروژه ی بعدی خود با تیمی که نزدیک به دو برابر شده است(200)در حال کار کردن هست.به نظر می رسه جدیدترین عنوان آن ها بسیار بزرگ تر از قبل خواهد بود.
در حال حاضر این موضوع فاش شده بود که تیم Santa Monica در حال استخدام استعدادهای جدید هستند اما اندازه و تعداد این استخدام ها مشخص نبود.مدیر توسعه ی Santa Monica یعنی آقای John Hight در صحبت با GTTV درباره ی این موضوع را بیان و فاش کرد.

"در این دوره ی خاص از رشد ما,که در حال حاضر 105 کارمند تمام وقت در حال کار کردن هستند می خواهیم آن را در حدود 200 کارمند که هنوز هم بزرگ باشد برسانیم.منظورم اینه که ما در God f War II در حدود 60 نفر بودیم و در طی God of War III آن را بزرگ تر کردیم(105 نفر)".

پروژه ی بعدی آن ها می تواند هرچیزی از God Of War دیگر تا یک IP جدید باشد. باید شگفت انگیز باشد.
Playstationlifestyle

• Like
Reactions: Kasra-M
اگر نسخه ی بعدی GOW در راه باشه اصلآ جالب نیست ! داستان GOW توی نسخه ی سومش خیلی با شکوه تموم شد و اگر قرار باشه ادامه پیدا کنه، زیر سوال میره !

خدا نکنه GOW باشه!!! :d
به امید IP جدید توی همین سبک!!! :d :x
و اینطور که کیوان میگه اگر 2 تا بازی در کار باشه یکیش یک GOW برای NGP هستش :d

جالبه مدتی پیش یکی از موسئولان این استودیو گفته بود که ممکنه بازی بعدیشان یک MMO باشه،(که البته خیلی بعیده)
GoW 3 از لحاظ تجاری خیلی موفق بود، احتمال اینکه سونی این سری رو هم ادامه بده کم نیست.
خودم هم حدس میزنم مثل پروژه جدید کوجیما یک بازی مشترک برای دو پلتفرم PS3 و NGP باشه.

از سری GOW که نمیتونه باشه, مگه داستان این فرانچایز چقدر کشش داره که بخوان قسمت جدید هم واسش بسازن؟! امیدوارم بازی ای که در حال ساخته یک عنوان Epic در حد GOW باشه.

احتمالاً یکی از پروژه هاشون یک عنوان برای NGP هست.

خدا نکنه GOW باشه!!! :دی
فکر کنم تعداد دفعات این درخواستت سربه فلک کشیده :دی بخاطر توام که شده داستان گاو رو ادامه نمیدن خیالت تخت :دی

امیدورام یه شاهکار جدید ازشون ببینم...

حتما که نباید ادامه 3 باشه؟
هرچند که داستان رو کامل نبستن و
کریتوس نمرد
به نظر من چیزایی که میخواستن رو گفتن اگه بخوان ادامه بدن یه جورایی میشه مثل Assassins creed brotherhood که جنبه محتوایی و داستانیش تحت الشعاع قرار میگیره
البته قبلا یه اشاره ای به خدایان اسکاندیناوی کرده بودن فکر کنم

آقا من با این استدیو کلی حال می کنم یک مشت افراد خلاق و فوق استعداد ریخته همشون هم دارای تخیل فوق العاده ای هستند خدا کنه یک IP توپ رو کنند البته یکی از اون ها انحصاری 360 میتونه باشه با تریلری از توی E3 نشون دادند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or