تیم های FIFA 11 Demo اعلام شد

• Thread starter Thread starter Fëanor
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Fëanor

Spirit of Fire
کاربر سایت
NEW_LOGO.jpg

درود

چندی پیش در سایت رسمی EA اسامی تیم هایی قابل بازی در نسخه دموی FIFA 11 از سوی مسئولین این شرکت اعلام شد که به شرح زیر است.

FC Barcelona

Real Madrid

Bayer 04 Leverkusen

Chelsea FC

Olympique Lyon

Juventus Turin

همچنین به گفته مسئولین این شرکت دمو در تاریخ 15 سپتامبر در دسترس افراد عضو شده در شبکه Plus خواهد بود و در تاریخ 16 سپتامبر نیز در اختیار دارندگان Xbox360 و PC و اعضای معمولی PS3 خواهد بود.

آخرین ویرایش:
کمتر از 55 ساعت تا دمو فیفا 11 برای عموم
امیدوارم همه ایرادها برطرف شده باشه
مخصوصا ایراد بزرگش که دفاع چهار نفره بود
توی فیفا 10 نمیتونستی دفاع چهار نفره بازی کنی چون با یه پاس فرار همه جا میموندن
حتما باید سه دفاعه بازی میکردی ، امیدوارم این ورژن درست شده باشه
باتشکر
اخه فیفا نیازی به تغییر نداره فقط رفع باگ لازم هست

توی فیفا 10 نمیتونستی دفاع چهار نفره بازی کنی چون با یه پاس فرار همه جا میموندن
دیگه اینجوریم نبودا . درسته یه کوچولو مشکل داشت ولی نه دیگه انقدر . این ساعتی که زدی منو کشته . 55 ساعت ؟! من نمیتونم انقدر بصبرم :دی

دیگه اینجوریم نبودا . درسته یه کوچولو مشکل داشت ولی نه دیگه انقدر . این ساعتی که زدی منو کشته . 55 ساعت ؟! من نمیتونم انقدر بصبرم :دی
البته این رو بگم ممکنه یکم بیشتر از این ساعت طول بکشه:d اگر مثل سال پیش بیاد که باید طرف ظهر بیادش. سال پیش یادمه برای live ظهر اومد و PSN فرداش اومد که البته امسال به لطف plus برای ما هم با live یکی میاد:d خلاصه ممکنه 60-65 ساعت دیگه برای افراد غیر plus مونده باشه تا بیاد و ممکنه هم 48 ساعت دیگه همه این موقع در حال دانلود و بازی باشیم:d

دوستان لطف کنن سطح توقعاتشون رو قبل از ریلیز شدن دمو بیارن در حد معقول ومعمول...!
بازی قرار هست که همون فیفای سال پیش باشه و قول دادن نقاط ضعفش رو برطرف کنن ونهایتا چنتا انیمیشن جدید بهش اضافه کنن....بعد از ریلیز شدن دمو نیاین بریزید شروع کنید به کوبیدن!!!

آقا کم لطفی میکنیا ... !

خود قسمت Be a Keeper یه تحول عظیمیه تو بازی های فوتبال !
11ivs 11 هم که دیگه نور علی نور هست !

خیلی سخته توی بازی کامل انتظار تحول داشت... ولی FiFA 11 این کار رو کرده !

نه اصلا ، من خیلی تلاش کردم با سیستم 4 دفاعه بازی کنم ولی یکهو کل دفاعت با یه پاس فرار جا میموندن و مهاجم حریف تک به تک میشد
البته وردکاپ که بازی کردم این ایراد خیلی کم شده بود
باتشکر

نه اصلا ، من خیلی تلاش کردم با سیستم 4 دفاعه بازی کنم ولی یکهو کل دفاعت با یه پاس فرار جا میموندن و مهاجم حریف تک به تک میشد
البته وردکاپ که بازی کردم این ایراد خیلی کم شده بود
باتشکر
توی کاستم تاکتیک اگه Offside Trap رو به Cover تغییر بدی همچین مشکلی پیش نمیاد !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or