تیم های FIFA 11 Demo اعلام شد

• Thread starter Thread starter Fëanor
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Fëanor

Spirit of Fire
کاربر سایت
NEW_LOGO.jpg

درود

چندی پیش در سایت رسمی EA اسامی تیم هایی قابل بازی در نسخه دموی FIFA 11 از سوی مسئولین این شرکت اعلام شد که به شرح زیر است.

FC Barcelona

Real Madrid

Bayer 04 Leverkusen

Chelsea FC

Olympique Lyon

Juventus Turin

همچنین به گفته مسئولین این شرکت دمو در تاریخ 15 سپتامبر در دسترس افراد عضو شده در شبکه Plus خواهد بود و در تاریخ 16 سپتامبر نیز در اختیار دارندگان Xbox360 و PC و اعضای معمولی PS3 خواهد بود.

آخرین ویرایش:
بله خوب!!
از موقعی که تمامی غول های فوتبال جهان رو به زانو در آورد باید هم منفور باشه!!
بارسا و چلسی که عددی بودن له شدن
یووو که عددی نیست میلان هم که نیاز به توضیح نیست
تیمی که تمام جام ها رو درو میکنه میشه منفور
خداییش آخرشین شماها=))

خب مجبور میکنن آدمو:d
حداقل واقعیت رو قبول کنید:d
حالا به چلسی توهین نکنا امسال می بینی:d:p
حالا نمیشد به جا ی لورکوزن یا لیون منچسترو میذاشتن که با چلسی هی ببرمش؟:x

لورکوزن یحتمل به خاطر بالاک گزاشتن ولی واقعا چطور
روشون شد منچستر یونایتد=(( نذارن (اها فکر کنم به خاطر گندیه که رونی زده:d) دمو تحریم شد:d

لورکوزن یحتمل به خاطر بالاک گزاشتن ولی واقعا چطور
روشون شد منچستر یونایتد=(( نذارن (اها فکر کنم به خاطر گندیه که رونی زده:d) دمو تحریم شد:d
اقا برهان شرمنده بحث فوتبالی میکنم
بابا حالا یتیمم از المان باشه چی میشه مگه؟منچستر میزاشتن بعد یه باشگاه از المان نزارن گرچه دوست دارم بایرن مونیخ میبود اما باز این مدیرا خصیص ما یه فصل خوب نتیجه گرفتن هیچ بازیکنی نگرفتن
اما خب این همش یه دمویه احتمالا 2min باشه مثله قبلیا من فقط یه دمو گرفتم اگر یادم باشه برا fifa09 بود که به خاطر زمان کمش تا میامدم گرم بازی شم سوت میزد بازی تمام.
میرفت رو عصاب که باعث شد dvd بشکونم دیگه قول دادم که دمو بازی نکنم:(
حالا دیگه حرص تیمامونو نخوریم که چی هست چی نیست

توی نسخه دمو سعی میشه پر طرفدارترین تیم ها گذاشته بشه
لیون که نماینده فوتبال فرانسه و پر طرفدارترین تیم فرانسه
بارسا و رئال هم که یعنی لیگ اسپانیا و پر طرفدارترین تیم هاش هستن
لیگ ایتالیا که مسلما یوونتوس پر طرفدارترین تیم ایتالیا است
فقط میمونه چلسی و بایرلورکوزن که یحتمل بایرلورکوزن رو بخاطر بالاک گذاشتن و چلسی رو هم چون قویترین تیم فیفا 2010 بود ، حالا میخوان نشون بدن که یکم واقعی ترش کردن :d

ضمنا از هواداران اینتر میخوام جنبه داشته باشن ، به قول الکان اینتر اون وقتی که میباخت جنبه باخت نداشت ، حالا هم که میبره جنبه برد نداره ، یکم سعی کنید جنبه داشته باشید :d
باتشکر

من نمیدونم شماها فرض نمیکنین که اگه همه تیم های معروف رو بزارن که دیگه کسی که میخواد فقط همینجوری بازی کنه و دنبال مود هاش نیس که دیگه نمیره بازی کامل رو بخره! با یه دمو 1 گیگ ـی 60 دولار کاسب میشه!

آقایون من دیگه صبر ندارم! به قول بچه ها گفتنی،عجیب تو کفم! نمیتونم تا 5شنبه ی هفته ی بعد تحمل کنمممممممممممممممممممممممممم
یکی یه چیزی بگه من آروم شم :(

دوستان دقت کنید بیشتر سعی کردن تیم هایی که ستاره زیاد دارن یا طرفدارای زیادی دارن رو بزارن.
اما نمیدونم چرا بایرن رو نذاشتن

آقایون من دیگه صبر ندارم! به قول بچه ها گفتنی،عجیب تو کفم! نمیتونم تا 5شنبه ی هفته ی بعد تحمل کنمممممممممممممممممممممممممم
یکی یه چیزی بگه من آروم شم :(
بروplus شو زودتر گیرت باید دمو هه :d حالا آروم شدی ؟:d
ما که plus ایم و داریم حالشو میبریم :d جدا سیستمه خیلی خوبیه هرکی نگیره از دستش رفته :d
من موندم چرا لورکوزن جا بایرن گذاشتن ؟ :|:-/

دوستان لطف کنن سطح توقعاتشون رو قبل از ریلیز شدن دمو بیارن در حد معقول ومعمول...!
بازی قرار هست که همون فیفای سال پیش باشه و قول دادن نقاط ضعفش رو برطرف کنن ونهایتا چنتا انیمیشن جدید بهش اضافه کنن....بعد از ریلیز شدن دمو نیاین بریزید شروع کنید به کوبیدن!!!

کمتر از 55 ساعت تا دمو فیفا 11 برای عموم
امیدوارم همه ایرادها برطرف شده باشه
مخصوصا ایراد بزرگش که دفاع چهار نفره بود
توی فیفا 10 نمیتونستی دفاع چهار نفره بازی کنی چون با یه پاس فرار همه جا میموندن
حتما باید سه دفاعه بازی میکردی ، امیدوارم این ورژن درست شده باشه
باتشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or