تیزر کوتاه کنسول PlayStation 4 منتشر شد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

کاربر سایت

Screen_Shot_2013-05-20_at_11.06.29_AM_large_verge_medium_landscape.png

درود.

دقایقی پیش سونی اولین تیزر کنسول جدیدش یعنی PlayStation 4 را منتشر نمود. این تیزر کوتاه که فقط 39 ثانیه می‌باشد جزئیات کاملی از این کنسول نشان نمی‌دهد و بیشتر به صورت عکس‌هایی می‌باشد که از برخی از قسمت ها این دستگاه گرفته شده است. چیز دقیقی از این کنسول سیله رنگ مشخص نیست ولی در آخر این تیزر سونی شما به تاریخ June 10th یعنی کنفرانس E3 هدایت می‌کند. یک روز مانده به کنفرانس ماکروسافت نشان دادن یک تیزر بسیار جالب است.

برای دانلود کلیک کنید

theverge

Last edited by a moderator:
به نظر باید یک شباهتی بین ps4 و mac mini باشه ..

------------------------------------------------------------------------
آخه سونی این چه کاری بود تو کردی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تورو به خدایی که میپرستی از عکس تار سونی چی میفهمی و معلومه اصلا که میگی شبیه مک مینی ـیه ! :| انصافا خودن خندت نمیگیره یه عکس تار از 3 کیلو متری ، خوبه از بقیه ویدیو میشه فهمید که کلی اضلاع و ضلع با زاویه تند داره !! نمیدونم تا حالا مک مینی دیدی یا نه ولی مک مینی مثل تمام محصولات اپل طراحی صاف و با کمترین زاویه تند رو داره !به تها چیزی که هیچ گونه شباهتی نداره مک مینی هست

Last edited by a moderator:
دوستان میتونن نظرشون رو در مورد خبر بدن. چه نظر مثبت ، چه منفی (مثل همین الآن که از هر دو نوع نظر توی تاپیک وجود داره) ولی نمک نظرات در حدی نباشه که مجبور بشم پاکشون کنم.
با توهین به هر صورت و استفاده از کلماتی مثل فشار ، یخ ، سوزش و ... هم برخورد میشه.
یه نکته کنکوری هم در این پست مطرح میکنم. وقتی یکی یه نظری میده که احیاناً فکر میکنین قصد خاصی داره ، اگه خیلی راحت از اون نظر بگذرین و کاری باهاش نداشته باشین خیلی بهتر هست و بعد از چند تا پست جدید ، اون پست اتوماتیک میره اون پایینا و کسی کاریش نداره. ولی اگه چند نفر اون پست رو نقل قول کنن و با توهین و تمسخر جواب بدن ، هم مجبور میشم نظرات رو پاک کنم و هم کسی که پستش نقل قول شده ، به هدفش میرسه.

یه نکته کنکوری هم در این پست مطرح میکنم. وقتی یکی یه نظری میده که احیاناً فکر میکنین قصد خاصی داره ، اگه خیلی راحت از اون نظر بگذرین و کاری باهاش نداشته باشین خیلی بهتر هست و بعد از چند تا پست جدید ، اون پست اتوماتیک میره اون پایینا و کسی کاریش نداره. ولی اگه چند نفر اون پست رو نقل قول کنن و با توهین و تمسخر جواب بدن ، هم مجبور میشم نظرات رو پاک کنم و هم کسی که پستش نقل قول شده ، به هدفش میرسه.

یه نکته ای تو این نکته هست اونم اینه که اگه کسی جواب طرف رو نده 1- طرف فکر میکنه خبریه و حرفش درست بوده 2- دوباره میاد پستایی مشابه همون رو میده که بالاخره منجرب به واکنش چند نفر میشه
مخصوصا اگه اون شخص شناخته شده باشه ...

یه نکته ای تو این نکته هست اونم اینه که اگه کسی جواب طرف رو نده 1- طرف فکر میکنه خبریه و حرفش درست بوده 2- دوباره میاد پستایی مشابه همون رو میده که بالاخره منجرب به واکنش چند نفر میشه
مخصوصا اگه اون شخص شناخته شده باشه ...
خب کسی که فکر میکنه حرفش درسته کلاً قضیه ـش جداست و همچین کسی احتمالاً قصد بدی نداره. ولی توی این همه سال که توی انواع فروم ها (از بازیدات و بازیسنتر بگیر تا پرشین تولز و پی سی ورلد و ...) عضو هستم کاملاً بهم ثابت شده که وقتی کسی قصد خاصی داره ، اگه پستش رو نقل قول کنی و جواب بدی ، خیلی شاد و خوشحال میشه و به هدفش میرسه. در این صورت تو هر کاری کنی یه بازنده هستی و جلوی همچین فردی به جایی نمیرسی و در نهایت عصبانی میشی و یه چیزی میگی که به ضرر خودت هست ! :دی این یه fact هست و نمیشه ردش کرد !
منم نگفتم که نقل قول کردن پست ها ممنوع هست ! :دی میتونین هر پستی رو که میخواین نقل قول کنین و جواب بدین ولی اگه با توهین و تمسخر همراه باشه ، پاک میشه.
این بحث لطفاً دیگه تموم بشه و اگه پستی در مورد خبر دارین ، ارسال کنین.
ممنون

با توجه به همون تیکه ای که تو پست اول عکسش هست و نوشته 4 جنس بدنه اش مثه اسلیم هست و دیگه مثله فت، براق نیست
حداقل بخش اعظمیش براق نیست و مثه اسلیمه

این کانسپتی بر اساس ویدیو
RaWUvmQ-600x428.jpg
واقعا اگر این باشه جذاب و زیباست و به نوعی مانند PS3 مدل FAT اوباهت خاصی داره
البته این رو یادمه که منتقدین زمانی که PS3 به دید همگان گذاشته شد همش مسخرش می کردند که سونی توستری به نام PS3 ساخته اما بعدها فهمیدن این توستر یک کنسول جادویی هست که قدرت بسیاری درونش نهفته شده،البته این رو هم نباید انکار کرد که وقتی حالت خوابیده کنسول رو می دیدیم و یا ایستادش یاد توستر و یخچال می اوفتادیم ولی چون سونی از رنگ مشکی با سطحی براغ و قسمتی نقره ای با لوگویی سفید رنگ که از فونت جذاب سری فیلمهای SPIDER MAN استفاده کرده بود در مدل FAT به همین خاطر زیبایی خاصی بهش داده بود

اما اینطور که مشخصه سونی این بار با چهره ای نظامی (تانک مانند) که به نظر میاد به PS4 داده برای هر گونه حمله احتمالی از طرف ماکرو آمادست تا به بهترین شکل ممکن در این نسل توسط تانک قدرتمندش آتش گشوده کنه:d

آخه کدوم طراحی انقدر ورودی هوا جلوی کنسول قرار میده؟ اون زمان که PS3 90 نانومتری بود انقدر فضا نگذاشته بودن:)
بعد شما اگر تو تیزر دقت کنید کنسول عمودی وایستاده و تو عکسها میشه فهمید درایو کنسول سمت راسته مثل PS3 بعد اون فن گرد چرا باید اونجا باشه؟:)
ورودی و خروجی های هوا در عقب کنسول جاسازی شده و احتمال میدم هیت سینک هم مثل PS3 اسلیم بالا هست و به خاطر همین کنسول حالت دو تیکه شده
من احتمال میدم اون فن گرد نمایی از زیر یا داخل کنسول یا رو هیت سینک باشه
بعد تو عکس زیر اگر دقت کنید تو قسمت شماره 1 فضای خالی میبینید
شماره 2 فکر کنم خروجی هوا باشه و شماره 3 ورودی هوا البته همه پشت کنسول

s4.png

مثلا" یه همچین چیزی که من کشیدم:
P.png

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or