تیزر کوتاه کنسول PlayStation 4 منتشر شد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

کاربر سایت

Screen_Shot_2013-05-20_at_11.06.29_AM_large_verge_medium_landscape.png

درود.

دقایقی پیش سونی اولین تیزر کنسول جدیدش یعنی PlayStation 4 را منتشر نمود. این تیزر کوتاه که فقط 39 ثانیه می‌باشد جزئیات کاملی از این کنسول نشان نمی‌دهد و بیشتر به صورت عکس‌هایی می‌باشد که از برخی از قسمت ها این دستگاه گرفته شده است. چیز دقیقی از این کنسول سیله رنگ مشخص نیست ولی در آخر این تیزر سونی شما به تاریخ June 10th یعنی کنفرانس E3 هدایت می‌کند. یک روز مانده به کنفرانس ماکروسافت نشان دادن یک تیزر بسیار جالب است.

برای دانلود کلیک کنید

theverge

Last edited by a moderator:
کنسول حالت دو تیکه داره و به نظرم خیلی زیبا هست،
سیستم تهویه هم عالیه ، مخصوصا" اون عکسی که آریا گذاشت که احتمال میدم دقیقا" زیر apu فضای باز گذاشتن .
خوب به سونی نمیشه از لحاظ سخت افزاری ایراد گرفت:)
فکر کنم با این عکسها میشه تجسم کرد که کنسول چه شکلیه:

98698324140497060627_thumb.jpg

s.png

s1.png

s3.png

s4.png

s5.png

آخرین ویرایش:
من هرچی فکر میکنم به هیچ نتیجه ای نمیرسم! :d :-" صبر مینمایم برای همون E3 بهتره! مخم هنگید :d
ولی این سونی خیلی جلبه ها :-" تیزر کنسول و GT6 و بازی ژاپنی پسند و ... گذاشته چند روز قبل از کنفرانس MS :-"

عجب تیزر بی خودی بود..!

الان هدفشون از این کار چی بود..؟ سازمان ناسا هم از مریخ نوردش اینجوری تیزر تهیه نکرد که اینها از چهار تیکه پلاستیک تهیه کردن..!

دقت کنید دوستان چقدر خوشگله مثل تانک میمونه .:d اگه دوستان بدونن ID من از کجا امده میدونن شبیه چیه آخرین عکس .:d

نیاز به فکر کردن نداره VANDREAD نمیدونم کسی اینجا انیمش رو دیده یا نه . هرچند از یک جای دیگه امده که در اصل به معنی پیشرو قرمز میشه .:d

آخرین ویرایش:
اینکه زشته یا خوشگل 20 روز دیگه معلوم میشه برای ابراز احساسات زوده دوستان :)
باید ببینیم فردا ماکرو چی رو میکنه این مهم تره ! :دی

t9gcfu69p9jh7yb4l8dx.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or