تیزر تریلر PES 2016 منتشر شد !

• Thread starter Thread starter Romell
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Romell

عضو تحریریه
در بیستمین سالگرد تولد سری Pro Evolution Soccer تیزر تریلر بازی PES 2016 منتشر شد و همین طور اخبار جامع تر بازی در تاریخ 12 June منتشر خواهد شد .

منبع : http://winningelevenblog.com/blog/pes-2016-teased-with-stunning-trailer/

دانلود تیزر تریلر بازی با کیفیت 1080p (حجم فایل 12 مگابایت )

Simple File Sharing and Storage.

همین طور عکس های بیشتر بازی رو میتونین در این سایت ببینین !

http://winningelevenblog.com/blog/pes-2016-teaser-trailer-analysis/

نکته : عکس های بازی از داخل تیزر بازی استخراج شده . :arrowd:
ar5_pes_2016_teaser_trailer_[e3_2015].mp4_snapshot_00.06_[2015.06.11_01.31.08].jpg

k6ij_pes2016teaserneymarfinal.png

آخرین ویرایش:
نمیدونم چرا ولی حس خیلی خوبی نسبت بهه این عکسها دارم !
امیدوارم کاری کنن که مثل قبل لایسنس تیمها اصلا واسم مهم نباشه .
PES دوباره اوج بگیره فیفا هم مجبور میشه یه تکونی به خودش بده اینجوری هم PES بازها سود میکنن هم فیفا بازها.

1.تصاویر رو به صورت بند انگشتی قرار بدید
2.لینک خبری فراموش شده اونم زحمتشو بکشید

چیزی که باعث شده همیشه از سری PES خوشم بیاد توجه به انیمیشن شخصیتهای مطرح فوتبال هست و چیزی که هیچ وقت سری FIFA بهش دست پیدا نکرده

در واقع هر دو نسبت به یکدیگر ضعف هایی دارن PES برخی نقاط گیم پلی و هوش مصنوعی و FIFA انیمیشن بازیکنان

یکی دو نمونه:

michael-carrick-one-of-the-best-pes-2014-faces-640x401.jpg
35aprhj.jpg

البته تیم سازنده با نسخه 2015 نشون داد بخواد میتونه بهتر باشه فقط کمی تلاش بیشتر لازم هست

گرافیک و بافتهای صورت نیمار هم نسبت به نسخه 2015 پیشرفت خوبی داشته فقط این عرق صورتش یکمی بیش از اندازه براقش کرده انگار جنسش متالیک یا کرومه:d

سلفی Totti هم جالبه و گویا یک مورد تازه هست در این سری

بازم نه... فوتبالی که fifa با همه باگاش داره به مراتب از این بهتره چه از لحاظ گرافیک چه گیمپلی و لایسنس ها.. کونامی اگه چیزی مثل fifa street بده من مشتریشم.. تخیل ژاپنی ها تو این چیزا خوبه :دی

بازم نه... فوتبالی که fifa با همه باگاش داره به مراتب از این بهتره چه از لحاظ گرافیک چه گیمپلی و لایسنس ها.. کونامی اگه چیزی مثل fifa street بده من مشتریشم.. تخیل ژاپنی ها تو این چیزا خوبه :دی

دقیقن یه مدرک برای این بخش نوشته هات رو کن ببینیم

تصاویر بالا که من از مقایسه جزییات نیمار در FIFA 15 و PES 2015 گذاشتم طوری تفاوت داره که انگار FIFA 15 دو نسل عقب تره و انگار رو PS2 منتشر شده

فن هم هستید فنی باشید که با منطق یه چیزی پست میکنه نه از رو تعصب

دقیقن یه مدرک برای این بخش نوشته هات رو کن ببینیم

تصاویر بالا که من از مقایسه جزییات نیمار در FIFA 15 و PES 2015 گذاشتم طوری تفاوت داره که انگار FIFA 15 دو نسل عقب تره و انگار رو PS2 منتشر شده

فن هم هستید فنی باشید که با منطق یه چیزی پست میکنه نه از رو تعصب

"فن هم هستید فنی باشید که با منطق یه چیزی پست میکنه نه از رو تعصب"

پوزِ نیمار تو عکس اول وقتی دیدم فکر کردم با یک بازیکن آفریقایی ناشناس رو به روییم !!! ماشالا زامبی بازی تو تمامی نسخه های PES داره میدرخشه ... عرقم که چنان از سر و روشون میریزه انگار شیشه روغن گرفتن رو کله شون ...

نوچ ... این بازی آرکید شد رفت دیگه نمیشه بهش شبیه ساز فوتبال گفت

یکسری بازیکن شاخص کلا تو pes خیلی طراحی خوبی دارن بقیه نه !
از لحاظ گیم پلی هم که از نسخه 2015 یک تکونی دادن و خوب شده و میتونن پیشرفت بازی ادامه بدن امیدوار کردن فقط ضعف همون لایسنس هست که من نمیتونم کنار بیام .

بازی ۲۰۱۵ پس شروع فوق العاده ای بود. بعد از چهار سال دوباره شروع به بازی پس کردم . PES داره کاملا برمیگرده و از لحاظ گیم پلی فیفا ب گرد پاش هم نمیرسه واقعا. فقط مشکل لایسنس هستش ک اگه اونم درست کنن دیگه میشه تنها گیم فوتبال قابل انتخاب برای بازی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or