تیزر تریلر FIFA 15 نسل بعد نمایش داده شد !

• Thread starter Thread starter Romell
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Romell

عضو تحریریه
تیزر تریلر بازی FIFA 15 نسخه Xbox One . playstation 4 . PC نمایش داده شد !

http://www.mediafire.com/watch/dhoqcs3bjm6cx2z/FIFA_15_-_Trailer_am_9._Juni_-_YouTube.MP4

همچنین FIFA 15 نسل بعدی بر روی نسخه PC به صورت کامل پشتیبانی خواهد شد و از تمامی ویژه گی های موتور گرافیکی Ignite که بر روی کنسول های نسل بعد استفاده میشه نهایت بهره را خواهد برد ، همچنین در لینک زیر مشخصات سیستم مورد نیاز بازی هم اعلام شده .

در پایان اعلام شده تریلر کامل تیزر نمایش داده شده در تاریخ 9 June نمایش داده خواهد شد .

http://www.easports.com/fifa/news-updates-gameplay/article/fifa-15-features-info-pc

Recommended Specifications:

• CPU: Intel i5-2550K @ 3.4Ghz
  • RAM: 8GB
  • Hard Drive Space Required: 15.0 GB
  • Supported Video Cards: ATI Radeon HD 6870, NVIDIA GTX 460
  • DirectX: 11.0
Minimum Required Specifications:

• CPU: Intel Q6600 Core2 Quad @ 2.4Ghz
  • RAM: 4GB
  • Hard Drive Space Required: 15.0 GB
  • Minimum Supported Video Cards: ATI Radeon HD 5770, NVIDIA GTX 650
  • DirectX: 11.0

- - -ویرایش - - -
نظر شخصی : :d

آقا من تیزر تریلر رو دیدم فکر کنم در فیفا 15 نسل بعدی چمن بازی به صورت کاملا سه بعدی طراحی شده !!! چیزی که از فوتبال نسل بعدی انتظار میره .

بازیکن پا میذاره چمن فرو میره !!!:bighug:

آخرین ویرایش:
من تعجبم اینه شماها چرا اینقدر سر گرافیک این بازی بحث میکنید:d بابا فوتباله دیگه همتون میرین میخرینش چه چمن سه بعدی باشه چه یه چهار ضلعی سبز رنگ ، اینجور بازیها کیفیتشون مهم نیست، مهم اینه که مشتری دائمی دارن، وگرنه عنوان های COD هر سال پرفروش ترین بازیهای سال نمیشن با همین فیفا پشت سرشون(فیفا واقعا کیفیتش از رقیب PES بالاتره).
اصلا انتقاد نکن الان میان پست تو پاک میکنن.

آخرین ویرایش:
من تعجبم اینه شماها چرا اینقدر سر گرافیک این بازی بحث میکنید:d بابا فوتباله دیگه همتون میرین میخرینش چه چمن سه بعدی باشه چه یه چهار ضلعی سبز رنگ ، اینجور بازیها کیفیتشون مهم نیست، مهم اینه که مشتری دائمی دارن، وگرنه عنوان های COD هر سال پرفروش ترین بازیهای سال نمیشن با همین فیفا پشت سرشون(فیفا واقعا کیفیتش از رقیب PES بالاتره).

اگه شما هم عشق شبیه سازی فوتبال بودید و از بازی کردن هیچ بازی ایی به غیر از فوتبال لذت نمیبردید و تنها دلیل شما برای کوچ کردن به نسل بعدی PES و FIFA بود هیچ وقت این حرفو نمیزدید :d

اگه شما هم عشق شبیه سازی فوتبال بودید و از بازی کردن هیچ بازی ایی به غیر از فوتبال لذت نمیبردید و تنها دلیل شما برای کوچ کردن به نسل بعدی PES و FIFA بود هیچ وقت این حرفو نمیزدید :d

خب اصلا این مسئله ای که گفتی برای من بسیار عجیب هستش! من همیشه یه دونه فیفا دارم برای کنسول هام ولی واسه وقتی هستش که بچه ها میریزن و چون توی Mortal Kombat شانسی در برابرم ندارن میگن فیفا بازی کنیم. خودم به یاد ندارم تا به حال تنهایی بازی کرده باشم فوتبال رو....

خب اصلا این مسئله ای که گفتی برای من بسیار عجیب هستش! من همیشه یه دونه فیفا دارم برای کنسول هام ولی واسه وقتی هستش که بچه ها میریزن و چون توی Mortal Kombat شانسی در برابرم ندارن میگن فیفا بازی کنیم. خودم به یاد ندارم تا به حال تنهایی بازی کرده باشم فوتبال رو....
دقیقا موضوع سر همینه !!!

کلا ماهایی که دیوانه بازی های سبک فوتبال هستیم (البته فرقی نمیکنه طرفدار های بسکتبال یا کلا هر ورزش دیگه ای هم همین طورن ) و برامون خیلی مهم هستش و بخش بزرگی از بازیمون حالت آفلاین هستش ( بخش آنلاین بازی جای خود داره ) و میشینیم ساعت ها و روز ها کریر مود رو بازی میکنیم دوست داریم بازی از هر لحاظ بیش از پیش به فوتبال واقعی شباهت داشته باشه از هوش مصنوعی بگیر تا صدا گذاری و گیم پلی و حاشیه و صحنه های آهسته و گرافیک بازی و خلاصه خیلی از بخش های دیگه که دوست داریم تا جایی که امکان داره بازی هر سال در خیلی از بخش ها پیشرفت چشمیگری بکنه و ما هم لذتش رو ببریم !!! :d

آخرین ویرایش:
به فوتبال واقعی شباهت داشته باشه از هوش مصنوعی بگیر
آی گفتی هوش مصنووعی
این هوش مصنوعی fifa اصلآ منطق نداره فقط کافیه درجه سختی و بذاری رو لجندری و یا ورد کلاس هر حمله ی نه گله / بازیکنای تیم حریف دریغ از یه اشتباه تو شوت و پاس دادن و....... امیدوارم تو fifa 15 حل شه

گرافیک Fifa 14 نسل بعد، ناامیدکننده‌ترین نکته نسل بعد برای من بود. به شدت بد بود برای یه بازی نسل بعد. رسماً همون نسخه نسل قبل بود + تماشاگرهای بهتر + IQـه بهتر.
اصلاً و ابداً اون جهش گرافیکی انقلابی رو شاهدش نبودیم. امیدوارم نسل 15 یه جهش اساسی داشته باشه.

از این چند ثانیه نمیشه چیزی متوجه شد به اون صورت...امیدوارم تغییرات بازی هم تو بخش گرافیک هم گیمپلی چشمگیر باشه این بخش تمرین که تو نسخه World Cup خیلی جالبه اگر تو نسخه بعدی باشه البته ایراداتی داره که باید رفع بشه.

در خیلی موارد بهم ثابت شده، هر چقدر حواشی و جزئیات در بازی بیشتر می شه، جذابیت کمتر می شه و بازی خسته ت می کنه! نمی دونم دلیلیش چیه!
امیدوارم در فیفا به این شکل نباشه.

این چه سیستم مورد نیاز شخمی تخیلیه که گذاشته؟ :| رسمیه؟ :|
Minimum graphic: GTX 650
بعد Recomended graphic: 6870 :|
کدوم اسکلی اینو از خودش در آورده؟ :دی 650 تو خیلی از بازی ها بهتر از 6870 فریم میده بعد اینجا ... :دی بعد باز 460 از 650 قوی تره :)) کلا طرف یک چیزی زده اومده سیستم مورد نیاز داده بیرون :p

بعد باز مسئله اینجاست مینیمومش همچین کارت گرافیکی میخواد :p در صورتی که فیفا های قبلی با کارت 256 ذغالی هم اجرا میشدن و در برخی موارد میشد روی درجات مختلف فریم خوبی هم گرفت :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or