تیزر تریلر FIFA 15 نسل بعد نمایش داده شد !

• Thread starter Thread starter Romell
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Romell

عضو تحریریه
تیزر تریلر بازی FIFA 15 نسخه Xbox One . playstation 4 . PC نمایش داده شد !

http://www.mediafire.com/watch/dhoqcs3bjm6cx2z/FIFA_15_-_Trailer_am_9._Juni_-_YouTube.MP4

همچنین FIFA 15 نسل بعدی بر روی نسخه PC به صورت کامل پشتیبانی خواهد شد و از تمامی ویژه گی های موتور گرافیکی Ignite که بر روی کنسول های نسل بعد استفاده میشه نهایت بهره را خواهد برد ، همچنین در لینک زیر مشخصات سیستم مورد نیاز بازی هم اعلام شده .

در پایان اعلام شده تریلر کامل تیزر نمایش داده شده در تاریخ 9 June نمایش داده خواهد شد .

http://www.easports.com/fifa/news-updates-gameplay/article/fifa-15-features-info-pc

Recommended Specifications:

• CPU: Intel i5-2550K @ 3.4Ghz
  • RAM: 8GB
  • Hard Drive Space Required: 15.0 GB
  • Supported Video Cards: ATI Radeon HD 6870, NVIDIA GTX 460
  • DirectX: 11.0
Minimum Required Specifications:

• CPU: Intel Q6600 Core2 Quad @ 2.4Ghz
  • RAM: 4GB
  • Hard Drive Space Required: 15.0 GB
  • Minimum Supported Video Cards: ATI Radeon HD 5770, NVIDIA GTX 650
  • DirectX: 11.0

- - -ویرایش - - -
نظر شخصی : :d

آقا من تیزر تریلر رو دیدم فکر کنم در فیفا 15 نسل بعدی چمن بازی به صورت کاملا سه بعدی طراحی شده !!! چیزی که از فوتبال نسل بعدی انتظار میره .

بازیکن پا میذاره چمن فرو میره !!!:bighug:

آخرین ویرایش:
البته در نظر داشته باشین Fifa تو pc به احتمال زیاد نسل بعدی نیست ... پس باید به خاطر اینم که شده به فکر کنسول باشم !!
همچنین FIFA 15 نسل بعدی بر روی نسخه PC به صورت کامل پشتیبانی خواهد شد و از تمامی ویژگی های موتور گرافیکی Ignite که بر روی کنسول های نسل بعد استفاده میشه نهایت بهره را خواهد برد

تو تریلر دو چیز منو دو به شک کرد
1- اول که دیدم گفنم 90٪ ingame نیست
2- بار دوم دیدم اون بازیکن لیورپول که بقله بازیکن من سیتیه ( که فکر کنم بازیکن من سیتی داوید سیلواست) و اون یکی بازیکن سیاه پوست لیورپول موقع جابه جای یکم پاهاشون حالت نرمال نداره نسبت به تریلر های CG که همه چی طبیعیه و یکم دو به شک شدم که الان این INGAME یا نیست
یه بار اون دو بازیکن لیورپول و ببینید متوجه میشه
همیشه واسم سوال بوده چرا FIFA رو با CRY ENGINE نمیسازن؟

این تیزر به احتمال بسیار بسیار زیاد کاملا ریل تایم بوده و اصلا هم عجیب نیست چمن سه بعدی در بازی استفاده بشه نا سلامتی همه از فیفا 15 انتظار یه نسخه ای دارن که احساس نسل بعد بودن رو بشه حس کرد !

می دونم شور و جو خاصی گرفتید بخاطر معرفی FIFA جدید، ولی دلیل نمیشه که این تریلر رو InGame بدونید ..

آخرین ویرایش:
می دونم شور و جو خاصی گرفتید بخاطر معرفی FIFA جدید، ولی دلیل نمیشه که این تریلر رو InGame بدونید ..
اصلا فرض رو بر این بذاریم که این تیزر cg بوده ولی واقعا در این تیزر چه چیز خیلی عجیبی دیدیم که مثلا برامون باور نکردنی باشه !

مثلا فیفا 15 نسل بعد رو نشون دادن و همه منتظر اینن که ببینن فیفا 15 چه تغییراتی میکنه و این تیزری که نشون داده شد مخصوصا دوربین بازی چمن رو نشون میده که داره میگه چمن فیفا 15 نسل بعدی 3D هستش ! اگه واقعا دوستان انتظار دارن که چمن فیفا 15 سه بعدی نباشه و خلاصه فقط گرافیک بازی یه پیشرفت کمی کنه که واقعا خنده دار هستش !

با توجه به مشخصات سخت افزاری نسخه پی سی میشه حدس زد که از چمن 3D دارن استفاده میکنن !!! اگه در فیفا 15 شاهد تغییرات بزرگ گرافیک حد اقل در بعضی بخش ها نباشیم که باید فاتحه فوتبال نسل بعد رو بخونیم .........

من به شما پیشنهاد میکنم یه بار دیگه برین بازی یو اف سی رو یه نگاهی بهش بندازین تا ببینین موتور گرافیکی Ignite چقدر پتانسیل بالایی داره !!!

آخرین ویرایش:
من به شما پیشنهاد میکنم یه بار دیگه برین بازی یو اف سی رو یه نگاهی بهش بندازین تا ببینین موتور گرافیکی Ignite چقدر پتانسیل بالایی داره !!!

تمام حرف من این بود که 5 ثانیه تریلر اونم تریلری که مشخص نیست InGame بوده یا نه .. هنوز کمی زوده برای این همه تعریف و تمجید ازش و بزارید یه دموی درست و حسابی بیاد تا یه موقع این تعریف و تمجید هایی که فقط از روی یه پا و چمن ِ زیر سوال نره، این تریلرهای فقط برای هایپ کردن هواداران ِ و البته کار درستی ام هست.

2- بار دوم دیدم اون بازیکن لیورپول که بقله بازیکن من سیتیه ( که فکر کنم بازیکن من سیتی داوید سیلواست) و اون یکی بازیکن سیاه پوست لیورپول موقع جابه جای یکم پاهاشون حالت نرمال نداره نسبت به تریلر های CG که همه چی طبیعیه و یکم دو به شک شدم که الان این INGAME یا نیست

هیچی دیگه میخوای فوتبالم با 30 فریم رو کنسول بدن :دی حتما دوست داری فوتبال رو هم با فریم drop رو کنسول بازی کنی... همینجورش replay ها رو رو 30 فریم lock کردن ...

هیچی دیگه میخوای فوتبالم با 30 فریم رو کنسول بدن :دی حتما دوست داری فوتبال رو هم با فریم drop رو کنسول بازی کنی... همینجورش replay ها رو رو 30 فریم lock کردن ...

عذاب اور ترین دقیقه هایی که با فیفای نسخه ps3 داشتم و دارم همین موقع پخش replay بازی هستش....

عزیز من هر چیزی رو بهر کاری ساختن نمیشه که با هر موتوری هر بازیی رو ساخت که ...

ممنون از امین بابت اطلاع رسانی

بالاخره تیزری که منتظرش بودیم اومد ، فیفا با اون تریلری که واسه معرفی موتور جدیدش که e3 پارسال داده بود (همون بازی بارسا اتلتیکو ) باعث شد زیاد جدی نگیریم چون ingame نبود ، انیمیشنها و مخصوصا اون حالت طبیعی پیراهن بازیکنا به قدری زیبا بود که اصلا نمیشه احساسمو اون موقع بیان کنم بعدشم که فیفا 14 نسل جدید اومد که باعث نشد به نسل بعدی کوچ کنم ..

الانم خیلی جدی منتظرم ببینم تیم سازنده به مسائل گرافیکی چقدر بها دادن ، فیفا از نظر گیم پلی مشکلی نداره چندتا انیمیشن هر سال اضافه کنن ok ـه + بازی رو بالانس کنن و باگ ها رو برطرف کنن.
فعلا بازی از لحاظ presentation ، مدل سازی بازیکنا ، گرافیک ، انیمیشنهای بازیکنا خارج محدوده بازی مثل celebration های بعد از گل و بعد از گرفتن جام مشکل اساسی داره و اصلا در حد و اندازه های نسل بعد نیست.

این تیزر هم زیاد خفن نبود:d ، انیمیشن خود سوارز و اسکرتل و سیلوا خیلی هم واقعی نبود که بگیم ingame نیست.چمن بازی هم بایدم اینجوری میبود . خلاصه اینکه EA حواستو جمع کن که نظر منو جلب کنی :d

من تعجبم اینه شماها چرا اینقدر سر گرافیک این بازی بحث میکنید:d بابا فوتباله دیگه همتون میرین میخرینش چه چمن سه بعدی باشه چه یه چهار ضلعی سبز رنگ ، اینجور بازیها کیفیتشون مهم نیست، مهم اینه که مشتری دائمی دارن، وگرنه عنوان های COD هر سال پرفروش ترین بازیهای سال نمیشن با همین فیفا پشت سرشون(فیفا واقعا کیفیتش از رقیب PES بالاتره).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or