تیزر تبلیغاتی Bioshock 2 در پایان Bioshock!

Lich King

Administrator
این خبر الان توسط کیانوش جان (Erebus) قرار بود ارسال بشه ولی به دلیل یکسری مشکلات من به جای ایشون تاپیک را ایجاد کردم.

------------------------------------------------------------

ظاهرا پس از اتمام نسخه PS3 بازی Bioshock، یک تیزر تبلیغاتی از نسخه دوم بازی Unlock میشه که میتونید عکسهاشو ببینید.

35hg5g6.jpg

wcbgq8.jpg

2vv25c9.jpg

f35rav.jpg

246qoi8.jpg

این موضوع ممکنه برای بعضیا زیاد خوشایند نباشه چون ثابت میکنه که نسخه دوم برای PS3 هم عرضه میشه، اونهم به احتمال فراوان به صورت همزمان با نسخه 360.

کیانوش یادته قدیما این آهنگ "نهضت ـه سواد آموزی..." :دی
MakeThumbnail.aspx
آره خیلی خوب یادمه :)
چه آهنگ باحالیم بودا، شاید بشه پیداش کرد، ممکنه در آینده به درد کلاس هامون بخوره. :laughing:

نوشته شده توسط koorosh:
دقیقا میخواستم همینو بگی !!
بعضی ها که انگشت شمار هم هست تعدادشون یه چیزی دارن به نام عقل , قدرت تفکر و شعور !!
حالا کسی اگر خدایی نکرده این چیز های بالا رو داشته باشه میتونه بفهمه که وقتی یه عکس که مربوط به یه ورژن از بازیه فرقی با یه ورژن دیگه نداره لازم نیست عقل خودشو بده دست چهار نفره دیگه (مخصوصا اگه ادعاش گوش فلکو کر کنه و مثل جناب عالی فکر کنه خیلی بارشه) و حرف های اونا رو ترجمه کنه !!
البته خوب ممکنه یکی اون چیزیی که بالا گفتم رو نداشته باشه که در اون صورت انتظاری ازش نیست.
زدن این حرفها از آدمی مثل تو بعید نیست، یعنی اگه بیشتر از این میفهمیدی باید شک میکردم. به هرحال، این آخرین جوابیه که در این رابطه دارم میدم چون دیگه واقعا بیشتر از این ارزش نداری (هرچند همین قدرم 2 زار و 10 شاهی بیشتر از ارزشت بوده lol)
خبر رو تفسیر نمیکنن، خبر رو منتقل میکنن. این اولین اصله، اگه قرار باشه تفسیری هم بشه از خبر، بعد از نقل کردن اصل خبر خواهد بود.
در ضمن اون زمان که این خبر منتشر شد، حتی یک دونه عکس هم از بازی ندیده بودم. فقط کسانی که مشترک EGM بودن و جدید ترین نسخه اش به دستشون رسیده بود توی فروم های مختلف خبرشو گذاشته بودن.
در انتها، حتی اگه 4797973474893274875 تا عکس هم از بازی منتشر شده بود، باز نمیشد در مورد گرافیک بازی قضاوت کرد چون همه چیز گرافیک فقط IQ نیست، ممکن بود از نظر performance بهتر شده باشه که توی عکس مسلما مشخص نمیشه.

نوشته شده توسط koorosh:
ناب فارسی دان این نکته رو هم قبل از حضور در کلاس های درس در نظر داشته باش که ترحم نمیکنن !! یا احساس ترحم دست میده یا رحم میکنن !!;)
به هر حال از یه بچه که باید در سرکلاس های دوم و سوم دبستان حاضر بشه انتظاری نمیره ولی از یه نویسنده ی جهانی و یک ادم 30 ساله خوب انتظارات بیشتره !!
یکی از روزنامه های پر تیراژ:
https://www.hamshahrionline.ir/News/?id=21072
ترحم کردن رو سرچ کن توی اون مقاله که برای روزنامه همشهریه.
یا اینکه توی گوگل ترحم کردن رو سرچ کن ببین چند تا نتیجه میگیری!
(هر چند من اعتراف میکنم از عربی هیچی سر در نمیارم، شایدم غلط باشه واقعا)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or