تیزر تبلیغاتی Bioshock 2 در پایان Bioshock!

Lich King

Administrator
این خبر الان توسط کیانوش جان (Erebus) قرار بود ارسال بشه ولی به دلیل یکسری مشکلات من به جای ایشون تاپیک را ایجاد کردم.

------------------------------------------------------------

ظاهرا پس از اتمام نسخه PS3 بازی Bioshock، یک تیزر تبلیغاتی از نسخه دوم بازی Unlock میشه که میتونید عکسهاشو ببینید.

35hg5g6.jpg

wcbgq8.jpg

2vv25c9.jpg

f35rav.jpg

246qoi8.jpg

این موضوع ممکنه برای بعضیا زیاد خوشایند نباشه چون ثابت میکنه که نسخه دوم برای PS3 هم عرضه میشه، اونهم به احتمال فراوان به صورت همزمان با نسخه 360.

نظر شخصی : بیاد یا نیاد هیچ فرقی نمیکنه...چون BS کلا بازی شاخی نیست...داستانش هم جوری بوده که نمیشه ادامه درست حسابی واسش ساخت...

یه سری که کلا معلوم الحال تشریف دارند و به بقیه هم توهین میکنند
واقعا خسته نمیشید از این حرفا

تیزر Bioshock 2 رو تو نسخه PS3 گذاشتن پس معلومه که قراره Bioshock 2 برای PS3 هم ساخته بشه
ضمن اینکه IP این بازی برای 2K و ناشرش Take Two هستش
موقعی که شرکتها FF و Tekken رو از انحصار درمیارند شما انتظار دارید Bioshock که اصلا انحصاری نیست انحصاری بشه :)

آخرین ویرایش:
اگه ناشر بازی هنوز مایکروسافت باشه که احتمال میدم باشه امکان نداره همزمان با نسخه 360 برای ps3 باشه .
فقط زمانی این شانس وجود داره که ناشر دیگه مایکروسافت نباشه .

اگه قبلا خبرهایی بوده که مایکروسافت دیگه ناشر بازی نباشه من خبر ندارم .
اُهایو گُزائی ماس!! ( درود بامداد نیکو ).
ناشرش 2K بود و هست و خواهد بود و .... :دی.

احسان اتفاقا داشتم با یاشار در همین مورد چند لحظه پیش صحبت میکردم...:biggrin1:
کلا با توجه به عدم حضور ken levine و این که احتمالا ارتباط مستقیمی هم با شماره ی یکش نداره من اصلا فکر نمیکنم بتونه موفقیت و یا کیفیت یکشو تکرار کنه...
به عنوان یک شخص معلوم الحال کلا نباید زیاد جدی گرفت حرفاتونو ... ولی خوب میشه درک کرد چرا !!
(یکی همین طوری بیاد یه تاپیک خیلی پر محتوا بزنه , بعدم یه نتیجه گیری خیلی پر محتوا تر هم بکنه (ماجرای گرافیک خیلی شاخ تر بایوشوک (پیشبینی حیریت انگیز خودتون یعنی) یادتون نرفته که احتمالا ؟!)
..........
کلا من به این جوری بودن یا نبودن این موضوع کاری ندارم , ولی تلاش های فراوان بعضی ها از اگاه کردن بقیه ی خیلی جالبه !!
البته منم لازم نمیبینم جواب آدمی مثل تورو بدم، اگرم دارم جواب میدم برای اینه که دیگران حرفهای تورو نخونن و فکر کنن خبریه. (البته شایدم از روی دلسوزیه، چون خیلی حس ترحم کردنمو بر می انگیزی lol)
اون پیشبینی نبود، اون ترجمه خبری بود که EGM نوشته بود و بعد هم 1up منتشر کرده بود. اونا گفته بودن که نسخه PS3 پیشرفت گرافیکی خواهد داشت. هیچ کسی هم نگفت گرافیک خیلی شاخ تر. اگه گفتم حتما پستمو پیدا کن و نقل قول کن.

و اما من جدا به مدیران سایت توصیه میکنم یه کلاس سوادآموزی آنلاین بگذارن برای آدم های بیسوادی مثل این بابا، مطمئنا اجرشو خواهند دید (منم حاضرم معلم این کلاس بشم و به آدمهای بیسوادی مثل این بابا دیکته کلاس دوم - سوم دبستان بگم)

نوشته شده توسط koorosh:
اسباط - گزاشتم - نصبت - گزاشته
اثبات - گذاشتم - نسبت - گذاشته
فعلا تا کلاس ها شروع بشه چند بار از روی غلط هات بنویس تا ملکه ذهنت بشه!

ناشرش 2K بود و هست و خواهد بود و .... :دی.

درسته . اشتباه کردم .

موقعی که شرکتها FF و Tekken رو از انحصار درمیارند شما انتظار دارید Bioshock که اصلا انحصاری نیست انحصاری بشه :)

برای من فرقی نداره 2 bioshock روی ps3 بیاد یا نیاد .
ولی این دلیل نمیشه که وقتی بازی های انحصاری از دست ps3 در میرن از دست 360 هم در برن .
این ضعف سونی بوده که اجازه ی چنین کارایی را داده . و بازیسازها هم تا ببینن ازشون حمایت مالی نمیشه دست به هر کاری میزنن و اونم چیزی نیست جزء مولتی کردن بازی .
ولی خب اینم احتمالش زیاده که bioshock 2 روی ps3 هم بیاد , که میاد .

آخرین ویرایش:
من نمیفهمم آخه این بحث های مسخره تا کی میخواد ادامه پیدا کنه؟! شما میخواین بازی کنید و از بازی لذت ببرین دیگه؟ حالا براتون چه فرقی داره بازی X روی فلان کنسول هم بیاد تا 4 نفر دیگه هم بتونن بازی کنن لذت ببرن؟

البته منم لازم نمیبینم جواب آدمی مثل تورو بدم، اگرم دارم جواب میدم برای اینه که دیگران حرفهای تورو نخونن و فکر کنن خبریه. (البته شایدم از روی دلسوزیه، چون خیلی حس ترحم کردنمو بر می انگیزی lol)
اون پیشبینی نبود، اون ترجمه خبری بود که EGM نوشته بود و بعد هم 1up منتشر کرده بود. اونا گفته بودن که نسخه PS3 پیشرفت گرافیکی خواهد داشت. هیچ کسی هم نگفت گرافیک خیلی شاخ تر. اگه گفتم حتما پستمو پیدا کن و نقل قول کن.

و اما من جدا به مدیران سایت توصیه میکنم یه کلاس سوادآموزی آنلاین بگذارن برای آدم های بیسوادی مثل این بابا، مطمئنا اجرشو خواهند دید (منم حاضرم معلم این کلاس بشم و به آدمهای بیسوادی مثل این بابا دیکته کلاس دوم - سوم دبستان بگم)

اثبات - گذاشتم - نسبت - گذاشته
فعلا تا کلاس ها شروع بشه چند بار از روی غلط هات بنویس تا ملکه ذهنت بشه!

کیانوش یادته قدیما این آهنگ "نهضت ـه سواد آموزی..." :دی
MakeThumbnail.aspx

اون ترجمه خبری بود که EGM نوشته بود و بعد هم 1up منتشر کرده بود.
دقیقا میخواستم همینو بگی !!
بعضی ها که انگشت شمار هم هست تعدادشون یه چیزی دارن به نام عقل , قدرت تفکر و شعور !!
حالا کسی اگر خدایی نکرده این چیز های بالا رو داشته باشه میتونه بفهمه که وقتی یه عکس که مربوط به یه ورژن از بازیه فرقی با یه ورژن دیگه نداره لازم نیست عقل خودشو بده دست چهار نفره دیگه (مخصوصا اگه ادعاش گوش فلکو کر کنه و مثل جناب عالی فکر کنه خیلی بارشه) و حرف های اونا رو ترجمه کنه !!
البته خوب ممکنه یکی اون چیزیی که بالا گفتم رو نداشته باشه که در اون صورت انتظاری ازش نیست.
البته شایدم از روی دلسوزیه، چون خیلی حس ترحم کردنمو بر می انگیزی lol
جناب فارسی دان این نکته رو هم قبل از حضور در کلاس های درس در نظر داشته باش که ترحم نمیکنن !! یا احساس ترحم دست میده یا رحم میکنن !!;)
به هر حال از یه بچه که باید در سرکلاس های دوم و سوم دبستان حاضر بشه انتظاری نمیره ولی از یه نویسنده ی جهانی و یک ادم 30 ساله خوب انتظارات بیشتره !!

برای من فرقی نداره 2 bioshock روی ps3 بیاد یا نیاد .
ولی این دلیل نمیشه که وقتی بازی های انحصاری از دست ps3 در میرن از دست 360 هم در برن .
این ضعف سونی بوده که اجازه ی چنین کارایی را داده . و بازیسازها هم تا ببینن ازشون حمایت مالی نمیشه دست به هر کاری میزنن و اونم چیزی نیست جزء مولتی کردن بازی .
ولی خب اینم احتمالش زیاده که bioshock 2 روی ps3 هم بیاد , که میاد .
عزیزم کمپانیهای بازی سازی که برای رضای خدا بازی برای پلتفرمهای مختلف نمیسازند
روی این کلمه فکر کن سود

@koorosh
دقیقا میخواستم همینو بگی !!
بعضی ها که انگشت شمار هم هست تعدادشون یه چیزی دارن به نام عقل , قدرت تفکر و شعور !!
حالا کسی اگر خدایی نکرده این چیز های بالا رو داشته باشه میتونه بفهمه که وقتی یه عکس که مربوط به یه ورژن از بازیه فرقی با یه ورژن دیگه نداره لازم نیست عقل خودشو بده دست چهار نفره دیگه (مخصوصا اگه ادعاش گوش فلکو کر کنه و مثل جناب عالی فکر کنه خیلی بارشه) و حرف های اونا رو ترجمه کنه !!
البته خوب ممکنه یکی اون چیزیی که بالا گفتم رو نداشته باشه که در اون صورت انتظاری ازش نیست.
LOL THAT S U C K E D !
icl8gk.jpg

نگه داشتن یک‌سری اعضا به سایت ضربه می‌زنه...

اين كه رو ps3 هم مياد مسلمه و اصلا جاي بحث نداره.
فريدون يه چند وقتيه ميبينم به زبان هاي مختلف پست ميدي.:biggrin1:
در كل به چند زبون زنده ي دنيا مسلطي؟!:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or