تیزر تبلیغاتی Bioshock 2 در پایان Bioshock!

Lich King

Administrator
این خبر الان توسط کیانوش جان (Erebus) قرار بود ارسال بشه ولی به دلیل یکسری مشکلات من به جای ایشون تاپیک را ایجاد کردم.

------------------------------------------------------------

ظاهرا پس از اتمام نسخه PS3 بازی Bioshock، یک تیزر تبلیغاتی از نسخه دوم بازی Unlock میشه که میتونید عکسهاشو ببینید.

35hg5g6.jpg

wcbgq8.jpg

2vv25c9.jpg

f35rav.jpg

246qoi8.jpg

این موضوع ممکنه برای بعضیا زیاد خوشایند نباشه چون ثابت میکنه که نسخه دوم برای PS3 هم عرضه میشه، اونهم به احتمال فراوان به صورت همزمان با نسخه 360.

خواهر کوچولو ها خانوم های جوانی شدند:cheesygriبه به
یا مادران اون خواهران هستند(بازم به به)
کی میخوان خبری از BS2اعلام کنند
این موضوع ممکنه برای بعضیا زیاد خوشایند نباشه چون ثابت میکنه که نسخه دوم برای PS3 هم عرضه میشه، اونهم به احتمال فراوان به صورت همزمان با نسخه 360.
این نسل نسل خنجر از پشت بود
یکی ماکرو میزد -یکی سونی
و بازی ساز ها هم بخاطر نمردن بازی هاشون رو مالتی کردن
که نمونه ی بارزش CACOM(این دیگه با خنجر خودشو کشت)
نینتندو هم که فرار کرد و یکسری بازی محبوب رو با خودش برد
و الان رفته بالای برج تا کسی بهش خنجر نزنه

پ.ن:از افراد زیر 18 سال خواهش میشه پست منو نخونن
چون خیخ و خین ریزی توش زیاده:biggrin1:
پ.ن2:خودم 2 ماه تا 18 سالگی کم دارم:biggrin1::cheesygri:laughing:

شديدا تنفر ويژه اي نسبت به BioShock
میثم جون صداش رو در نیار مثل این که منم اره(مثل خودتم

آخرین ویرایش:
به امید Bioshock ای زیبا تر و کامل تر از قبل...
احسان اتفاقا داشتم با یاشار در همین مورد چند لحظه پیش صحبت میکردم...:biggrin1:
کلا با توجه به عدم حضور ken levine و این که احتمالا ارتباط مستقیمی هم با شماره ی یکش نداره من اصلا فکر نمیکنم بتونه موفقیت و یا کیفیت یکشو تکرار کنه...
به عنوان یک شخص معلوم الحال کلا نباید زیاد جدی گرفت حرفاتونو ... ولی خوب میشه درک کرد چرا !!
(یکی همین طوری بیاد یه تاپیک خیلی پر محتوا بزنه , بعدم یه نتیجه گیری خیلی پر محتوا تر هم بکنه (ماجرای گرافیک خیلی شاخ تر بایوشوک (پیشبینی حیریت انگیز خودتون یعنی) یادتون نرفته که احتمالا ؟!)
..........
کلا من به این جوری بودن یا نبودن این موضوع کاری ندارم , ولی تلاش های فراوان بعضی ها از اگاه کردن بقیه ی خیلی جالبه !!

آخرین ویرایش:
اگه قرار بود واسه PS3 هم بیاد آخر تیزر Logo
Ps3 + X360 رو میزدن
اینکه این تیزر رو نسخه PS3 گذاشتن دلیل نمیشه که این بازی برای PS3 تایید شد ( هنوز همچین خبری نیمده ! )
پ.ن : شاید می خواستن با این کار فضای باقی مونده از Blu Ray رو پر کنن :laughing: ( شوخی بود ! )
پ.ن : شديدا تنفر ويژه اي نسبت به BioShock دارم
منم همینطور :دی

اشكان از كجا معلوم كه بازي براي PS3 مياد؟ چون تيزش پخش شده؟ مطمئني ؟

پ.ن : شديدا تنفر ويژه اي نسبت به BioShock دارم و اصلا هم برام فرقي نميكنه كه بازي اصلا انحصاريPS3 باشه يا امثال اين حرفا ولي براي بالا رفتن سطح اطلاعاتيم دارم سوال ميكنم.

دوستان اینطور که معلومه BS2 چند سال بعد از بازی قبلی اتفاق خواهد افتاد.احتمال این هم هست که یه منطقه ای یا قسمتی دیگه از Repture رو ببینیم.
واقعا BS1 بازی خوبی بود.امیدوارم بخش Multiplayer رو هم ببینیم.
این که تیزر به صورت انحصاری رو دیسک های نسخه ps3 باشه نشون میده اول و آخر برای ps3 هم عرضه میشه.

آخرین ویرایش:
دوستان اینطور که معلومه BS2 چند سال بعد از بازی قبلی اتفاق خواهد افتاد.احتمال این هم هست که یه منطقه ای یا قسمتی دیگه از Repture رو ببینیم.
واقعا BS1 بازی خوبی بود.امیدوارم بخش Multiplayer رو هم ببینیم.
این که تیزر به صورت انحصاری رو دیسک های نسخه ps3 باشه نشون میده اول و آخر برای ps3 هم عرضه میشه.
نمیدونم
شاید من اشتباه شنیدم-فکر کنم ماجرا برای قبل از از شماره ی 1 هست:biggrin1:

@koorosh

r23mdv.gif

پست‌های شما قبل از خرید 360 :arrowd:
خيلی جالبه وقتی میشنوين که مسلن bioshockبا يه سال تاخير داره برايه ps3میياد میگيد این بازی تمم افتخارتش رو رويه x360داره و بعد از يک سل ديگه بازی به چشم نمیياد
و قديمی شده ولی وقتی بر اکس بشه از این جور هرف ها میزنيد:confused::mad::-"

یکی از ترس ناک ترین کنسول های تاریخ را میتوان x360 نامید
red ring حتی شجاع ترین گیمر هارا هم میترساند حال با این وضعیت یک گیمر خوشحال و احمق که از طرف دختران موج سوار به عنوان پررو تین گیمر سال انتخاب شد (شوخی) تصمیم به خاجلت زده کردن x360 گرفت این گیمر که در حال حاضر با نهمین دستگاه 360 خود سر میکند تا به حال 5 Premium را راهی سطل اشغال کرده است و به امید این که دیگر 360 سه چراغ نشود ششمین دستگاه خود راElite انتخاب کرد ولی این بار هم سه دستگاه را سوزاند تا ثابت کند تا سه نشه بازی نشه و در حال حاضر یکFalcon دارد که دو ماه از خرید ان میگزرد و هنوز اتفاقی برای ان نیفتاده است و کاملا هم از دستگاه خود راضی است
حال باید دید این دستگاه عمرش به این دنیا است یا خیر
در GDC 08 در غرفه ی مایکرو سافت یک اتفاق عجیب و همین طور خنده دار افتاد که مطمئنا بیش از پیش فشار ها رو بر روی مایکروسافت در مورد red ring یا همان سه چراغ خودمان بیشتر میکند در غرفه ی مایکروسافت یکی از x360 های بدون استفاده ناگهان و خود به خود سه چراغ میدهد
البته جای شک دارد که ایا این اتفاق با برنامه ی قبلی و از طرف دشمنان مایکرو سافت بوده است یا نه ولی به هر حال چیزی که بیش از همه جلب توجه میکند رفع نشدن مشکل سه چراغه به طور کامل در کنسول های جدید این شرکت است
در زمن میتونید فیلم این ماجرا رو هم این زیر ببینید
http://www.n4g.com/ClickOut.aspx?ObjID=112841
منبع:n4g
بعد از خرید 360 :arrowd:
به عنوان یک شخص معلوم الحال کلا نباید زیاد جدی گرفت حرفاتونو ... ولی خوب میشه درک کرد چرا !!
(یکی همین طوری بیاد یه تاپیک خیلی پر محتوا بزنه , بعدم یه نتیجه گیری خیلی پر محتوا تر هم بکنه (ماجرای گرافیک خیلی شاخ تر بایوشوک (پیشبینی حیریت انگیز خودتون یعنی) یادتون نرفته که احتمالا ؟!)
..........
کلا من به این جوری بودن یا نبودن این موضوع کاری ندارم , ولی تلاش های فراوان بعضی ها از اگاه کردن بقیه ی خیلی جالبه !!
با یه سرچ ناقابل معلوم میشه کی معلوم الحاله

پ.ن:واقعا خسته نمیشید از این همه trolling ؟
به همه دوستان troll هم تبریک میگم نونشون تو روغنه :)

پ.ن2: ببخشید که offtopic شد ولی نمیشه به هر کسی اجازه داد هر چرت و پرتی که دوست داره بگه و همه رو هم الاغ فرض کنه

الاغ فرض کنه
بله ... شما به خودت شک داری تقصیر شخص دیگه ای ننداز.
در مورد این نقل قول هایی هم که کردید من به هیچ وجه لازم نمیبینم که بخوام جواب بدم و جوابی هم که میدم فقط برای اینه که موضوع برای بقیه روشن بشه و به شخص شخیص شما هم ربطی نداره;)
همون طور که چند تا از بچه ها هم میدونن این ای دی در ابتدا برای من نبودش و برای یکی از دوستان من بود که خودش هم الان با یه ای دی دیگه تو سایت هستش ... و این که چرا من از همون اول برای خودم نساختم ای دی هم علت داره که نیاز به توضیح هم نمیبینم بهش در این جا !!
ولی چیزی که جالبه و همون موقع هم تو همون تاپیک مطرح شدش (دومی) فن بودن من هست که خیلی جالب بود و هست چون الان هم برای همون پست برای اسباط عکس اون موضوع استفاده میشه...:laughing:
و خیلی وقت ها هم شده من اخبار کاملا ضد 360 رو گزاشتم و همین چندوقته هم فن بوی رو خیلی ها (الته از نوع پلی 3ش) رو به من نصبت دادن و تو خیلی از صحبت ها هم شده که اگر فکر کردم تاپیکی درش داره حرف الکی زده میشه و یا پلی 3 سرتر هست تو موضوعی اعلام کردم
(که هم نمونه ی تاپیک هام و هم پست هام رو مثل همینا میتونی جناب پوارو پیدا کنی)
لذا اگر مشکلی هم شما داری به خودت مربوطه !!
(دوباره هم میگم که اگر پستی هم تو این زمینه دادم فقط برای روشن شدن بقیه ی بوده و به شما هیچ گونه ربطی هم نداشه و نداره این موضوع)
OWNAGE CONFIRMED!

Target's OWNED successfully! Congrats.
You're now Certificated Owning Machine
من همون مشکلی که قبلا باهاتون در میون گزاشته بودم رو دارم هنوز :laughing: لذا ترجمشم زیرش بنویس لطفا !!
(باز خداروشکر بعد از این همه مدت که تو دلت مونده بود خالی شدی حداقل:laughing:)

آخرین ویرایش:
@koorosh

r23mdv.gif

پست‌های شما قبل از خرید 360 :arrowd:

بعد از خرید 360 :arrowd:

با یه سرچ ناقابل معلوم میشه کی معلوم الحاله

پ.ن:واقعا خسته نمیشید از این همه trolling ؟
به همه دوستان troll هم تبریک میگم نونشون تو روغنه :)

پ.ن2: ببخشید که offtopic شد ولی نمیشه به هر کسی اجازه داد هر چرت و پرتی که دوست داره بگه و همه رو هم الاغ فرض کنه

OWNAGE CONFIRMED!

Target's OWNED successfully! Congrats.
You're now Certificated Owning Machine.

اگه ناشر بازی هنوز مایکروسافت باشه که احتمال میدم باشه امکان نداره همزمان با نسخه 360 برای ps3 باشه .
فقط زمانی این شانس وجود داره که ناشر دیگه مایکروسافت نباشه .

اگه قبلا خبرهایی بوده که مایکروسافت دیگه ناشر بازی نباشه من خبر ندارم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or