همانطور که مطلع هستید از اغاز معرفی دو بازی MW3 و BF3 از سوی دو شرکت سازنده بازیها یعنی Activision و Electronic Arts ، سران دو شرکت همیشه به طعنه زدن به یکدیگر و کوچک شمردن هم پرداختند ؛ که تا همین دیروز نیز اشخاصی از این دو شرکت با سخنانی تند همدیگر را مورد لطف قرار دادند.
اگر فکر میکنید بار دیگر نیز دعوا و جنگ این دو بازی را برایتان نوشته ایم سخت در اشتباه هستید ، اینبار دوستی و رقابت دو نفر بازی ساز را در قالب دو گیمر به صورت بسیار دوستانه ، برایتان روایت میکنیم . در یک سو اقای Robert Bowling استراتژیست بازی MW3 از شرکت Activision و در دیگر سو نیز اقای Daniel Matros مدیر روابط عمومی شرکت EA قرار داند . این دو مرد بزرگ فارغ از هر تنش و درگیری در همایش Gamescom به بازی کردن بخش مولتی بازیهای یکدیگر دست زدند و همدیگر را در صفحه Twitter مورد لطف و تمجید قرار دادند . اقای Robert Bowling با نام کاربری fourzerotwo و اقای Daniel Matros با نام کاربری zh1nt0 در صفحات مخصوص خود نظر دادند که شرح این بازی و سخنان رد و بدل شده این دو سازنده و دست اندر کار بازیها را در زیر مشاهده میکنید .
fourzerotwo - Robert Bowling : همایش GamesCom تمام شد! و با دوستانمون از استودیو DICE تقریبا یک ساعت مولتی بازی BF3 را انجام دادیم که بسیار لذت بخش بود ؛ بازی بسیار عالی بود . همچنین بازی Batman: Arkham City نیز فوق العاده بود .
zh1nt0 -Daniel Matros : رابرت @fourzerotwo ، نشستومن با بازی BF3 بسیار عالی بود . تگ هاتم دست من هستش
fourzerotwo - Robert Bowling : بهت قول میدم @zh1nt0 ! هیچ وقت نمیتونی تگ های fourzerotwo رو بدست بیاری ! و من تو رو به یک مسابقه دعوت میکنم! بیا تا چند گلوله روی سر صورتت خالی کنم رفیق !
zh1nt0 : خواهیم دید
و در اخر نیز اقای رابرت بولینگ در جواب به اقای Matros مینویسد .!
نکته خوبیه @zh1nt0 ؛ وقتی بازی عرضه شد ما سنگ هامون با هم باز میکنیم .
هانطور که دیدید هر دو این اشخاص سخنان خوب و در خور شانی را ارائه کردند . و میتوان گفت برای رقابت و فروش بالا حتما نباید دست به تخریب همدیگر بزنیم .
آخرین ویرایش:

این همه دارن جنگولک بازی در میارن اخر سر جفت بازی ها می شه همون نسخه های قبلی !!! چه خوب ملت رو سرگرم کردن اینا !!!