تیر اندازی دو سازنده بازیهای MW3 و BF3 به یکدیگر در همایش Gamescom

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

thumb.php

همانطور که مطلع هستید از اغاز معرفی دو بازی MW3 و BF3 از سوی دو شرکت سازنده بازیها یعنی Activision و Electronic Arts ، سران دو شرکت همیشه به طعنه زدن به یکدیگر و کوچک شمردن هم پرداختند ؛ که تا همین دیروز نیز اشخاصی از این دو شرکت با سخنانی تند همدیگر را مورد لطف قرار دادند.

اگر فکر میکنید بار دیگر نیز دعوا و جنگ این دو بازی را برایتان نوشته ایم سخت در اشتباه هستید ، اینبار دوستی و رقابت دو نفر بازی ساز را در قالب دو گیمر به صورت بسیار دوستانه ، برایتان روایت میکنیم . در یک سو اقای Robert Bowling استراتژیست بازی MW3 از شرکت Activision و در دیگر سو نیز اقای Daniel Matros مدیر روابط عمومی شرکت EA قرار داند . این دو مرد بزرگ فارغ از هر تنش و درگیری در همایش Gamescom به بازی کردن بخش مولتی بازیهای یکدیگر دست زدند و همدیگر را در صفحه Twitter مورد لطف و تمجید قرار دادند . اقای Robert Bowling با نام کاربری fourzerotwo و اقای Daniel Matros با نام کاربری zh1nt0 در صفحات مخصوص خود نظر دادند که شرح این بازی و سخنان رد و بدل شده این دو سازنده و دست اندر کار بازیها را در زیر مشاهده میکنید .

fourzerotwo - Robert Bowling : همایش GamesCom تمام شد! و با دوستانمون از استودیو DICE تقریبا یک ساعت مولتی بازی BF3 را انجام دادیم که بسیار لذت بخش بود ؛ بازی بسیار عالی بود . همچنین بازی Batman: Arkham City نیز فوق العاده بود .

zh1nt0 -Daniel Matros : رابرت @fourzerotwo ، نشستومن با بازی BF3 بسیار عالی بود . تگ هاتم دست من هستش
icon_wink.gif
مواظب باش راب ! بازی COD به خاطر بودن تو خوش شانسه
icon_smile.gif
( این تصاویر در گفتگوی این دو گزاشته شده است )

fourzerotwo - Robert Bowling : بهت قول میدم @zh1nt0 ! هیچ وقت نمیتونی تگ های fourzerotwo رو بدست بیاری ! و من تو رو به یک مسابقه دعوت میکنم! بیا تا چند گلوله روی سر صورتت خالی کنم رفیق !

zh1nt0 : خواهیم دید
icon_biggrin.gif

و در اخر نیز اقای رابرت بولینگ در جواب به اقای Matros مینویسد .!

نکته خوبیه @zh1nt0 ؛ وقتی بازی عرضه شد ما سنگ هامون با هم باز میکنیم .

هانطور که دیدید هر دو این اشخاص سخنان خوب و در خور شانی را ارائه کردند . و میتوان گفت برای رقابت و فروش بالا حتما نباید دست به تخریب همدیگر بزنیم .

آخرین ویرایش:
خدا آخر عاقبت این دو تا رو بخیر کنه :)) این همه دارن جنگولک بازی در میارن اخر سر جفت بازی ها می شه همون نسخه های قبلی !!! چه خوب ملت رو سرگرم کردن اینا !!!

با حرف ماکان هم موافقم !
ازم ميگم من طرفدار هيچ كدوم از بازي ها نيستم اما اگه بودم هيچ كدوم رو نميخريدم جفتشون ضايع بشن!

كلا طرفداران اين دو بازي مرد باشيد جفتشون رو تحريم كنيد با مخ بخورن زمين تا ديگه اينجوري گيمرها رو با اين خاله بازي هاشون مسخره نكنن!

درسته همه اینجا ( نزدیک به 90% ) از نسخه های کپی بازی استفاده می کنن و فقط هی جو سازی و تنش ایجاد می کنن که هیچ سودی هم برای این دو شرکت ندارهـــــ ، Bf3 رو از این نظر که به هر دلیلی ( که قطعا تروریست خوندن ایرانی ها رو ) باید تحریم کرد !!! چون تو این بازی عملا ایرانی ها رو یک مشت وحشی تروریست خوندن که حتما تو چند تا سکانس هم 4 تا وحشی گری نشون می دن 4 تا بچه امریکایی رو هم می کشن و از اون طرف هم امریکایی ها خیلی محتد ایران رو به خون می کشنن !!!

این دو خط هم بزنین تنگ امضا هاون که کم نیارید ولی این حرفا رو خیلی وقت بود می خواستم بزنم !!!

یعنی انقدر از این اخبار خاله زنکی تو سایت گزاشتین که بار خبری سایت رسما با خاک یکسان شد.
اونا به هم چرت و پرت میگن اینور هم یه عده میشن کاسه داغ تر از آش.دیگه حالت تهوع گرفتیم به ابولهول.

بازم ميگم من طرفدار هيچ كدوم از بازي ها نيستم اما اگه بودم هيچ كدوم رو نميخريدم جفتشون ضايع بشن!

كلا طرفداران اين دو بازي مرد باشيد جفتشون رو تحريم كنيد با مخ بخورن زمين تا ديگه اينجوري گيمرها رو با اين خاله بازي هاشون مسخره نكنن!

:دی خریدن و نخریدن ما هیچ فرقی به حالشون نداره :دی

بازم ميگم من طرفدار هيچ كدوم از بازي ها نيستم اما اگه بودم هيچ كدوم رو نميخريدم جفتشون ضايع بشن!

احسنت !

تیراندازی کردن یا نکردن، فحش دادن یا ندادن، مصاحبه کردن یا نکردن، 100 میلیون خرج کردن یا نکردن،60 فریم بودن یا نبودن، کلاً بودن یا نبودن مسئله $$$ است و این وسط گیمر سر ِکار :d

واقعا دیوونه ی این عکس های Breaking Rules ام:d
در ضمن تحریم هر دو بازی فک نکنم زیاد جالب باشه!!!
یا این(bf3)،یا اون(mw3!)،یا هردو دیگه
دوستانی که وایستادن دور،سنگ پرت میکنند،معلومه کلا با بازی های fps مشکل دارند;)

---------- نوشته در 08:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:32 PM ارسال شده بود ----------

البته منظورم تحریم بازی توسط اورج بگیرها بود!
بقیه خواستن تحریم کنند،نخواستن هم نکنند:d

دستشون درد نکنه ... 2تا آدم با کلاس با فرهنگ به جاش هم از خودشون تعریف میکنن و به موقش وقتی پای بیزینس وسط باشه پدر همدیگرو در میارن!:d ..... به قولی گفتنی : Deal is Deal

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or