تک دمو ی Unreal Engine 4 توسط یک تک پردازنده قدرتمند گرافیکی انویدیا اجرا شد!

• Thread starter Thread starter hmd2009
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

hmd2009

کاربر سایت
52738250612513057708.jpg

درود

بالاخره پس از انتظاری طولانی Epic Games مهمترین و قابل پیش بینی ترین انجین خود یعنی Unreal Engine 4 را در Spike TV معرفی و نمایش داد. اکنون ما اطلاعات مختصری در مورد این انجین جدید برای شما داریم. بر طبق اظهارات Epic Games انریل انجین 4 شامل برخی از ابزارها و ویژگی ها برای تمامیه دستگاهها از ضعیف ترین تا پیشرفته ترین خواهد بود. علاوه بر این Epic اظهار داشت هر پلتفرمی از ایفون گرفته تا PC های فوق پیشرفته نسل بعدی انجین epic را پشتیبانی خواهند کرد
اما مهمترین سوال این است که آیا Wi iU هم از این انجین پشتیبانی خواهد کرد؟! با وجود نظریات اولیه مبنی بر عدم پشتیبانی Wii U از این انجین اما ما میدانیم که این پلتفرم از ایفون قویتر است بنارین واضح است که کنسول جدید نیننتندو میبایست این انجین را پشتیبانی کند ما حدس میزنیم که Wii U این انجین رو پشتیبانی خواهد کرد. در حقیقت UE4 برای بازی های آینده epic در نظر گرفته شده ار بازی های موبایل گرفته تا کنسول ها و PC ها و این عالیست به این معنی که ممکن است PS3 و Xbox360 در برگیرنده عناوینی باشند که با این انجین ساخته شده اند.
اگر چه تک دموی که نمایش داده شد بنظر خوب میاید اما به اندازه تک دموی Square Enix هیجان انگیز نبود واضح است که تک دموی Luminous در هر قسمتی از UE4 بهتر عمل کرده بود
از طرف دیگر Tim Sweeney تایید کرد که تک دموی ue4 بر روی یک تک پردازنده قدرتمند انویدیا اجر اشده بود و اجرای تک دمو روی یک تک پردازنده GTX680 واقعا تحسین بر انگیز بود .

این تک دموی کامل معرفی Unreal Engine 4 هست!

[video=youtube;OZmRt8gCsC0]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OZmRt8gCsC0[/video]

آخرین ویرایش:
البته اين اول نسل بعد هستش و كم كم كه قلقش اومد دستشون به همون اندازه هم تفاوت محسوس تر ميشه. ولي كلا كي از انريل انجين توقع گرافيك انچناني داشته؟:d

منتظر بازيهاي كرايتك و ناتي داگ و دايس و گوريلا گيمز باشين فقط!

خداییش اون تریلری که در مورد قابلیت های انجین توضیح میده کسی دید؟:d به نظرم یه سروگردن از CE3 بالاتره چه برسه به باقی انجین ها ! اون تیکه که در مورد افکت های نورپردازی GI و رفلکشن ها توضیح میده دیدین؟ الان تو بین تمام انجین ها فقط CE3 از تکنیک Global Illumination پشتیبانی میکنه ! اونم نه در این حد و کیفیت ، از لحاظ افکت ذرات و دینامیک بودنش که دیگه نیاز به توضیح نیست ، همین یه مورد بازی های نسل بعد رو دگرگون میکنه !
بعد دوستان من اصلاً متوجه نمیشم الان یه جوری حرف میزنید کسی ندونه فکر میکنه این چیزی که نشون دادن نهایت توان UE 4 ـه؟! اپیک فقط نشون داد با یه 680 میشه همچین چیزی خلق کرد + اینکه این نمایش فقط یه دمو تکنیکی بود ! دقیقاً مثل نمایشی که CE3 تو GDC داشت . اپیک نشون داد با یه 680 میتونه 1 میلیون افکت ذرات ایجاد کنه ، میتونه چنین dd ایجاد کنه !
اگه سخت افزار توانش رو داشته باشه که مشکلی نیست ! همون Star wars که با دیدنش کف خون قاطی کردین با UE 3 ساخته شده یا Samritan هم همینطور ! یعنی اگه سخت افزارش باشه با خود UE 3 میشه چنین چیزهایی خلق کرد:

در هر صورت بحث بی فایدست :d خیلی راحت منتظر میمونیم و در آینده ایی نچندان دور عملکرد UE4 مبینیم :d
تکسچر ها داغونن :| البته برای یه تک دمو منظورم هستش .
فرهود کجاش داغونه نشونم بده !؟
البته اين اول نسل بعد هستش و كم كم كه قلقش اومد دستشون به همون اندازه هم تفاوت محسوس تر ميشه. ولي كلا كي از انريل انجين توقع گرافيك انچناني داشته؟:d
منتظر بازيهاي كرايتك و ناتي داگ و دايس و گوريلا گيمز باشين فقط!
عجب ! مثله اینکه یادتون رفته اون موقع ایی که سونی یه CG در غالب killzone 2 به خورد ملت داد اپیک GEOW 1 ریل تام رو 360 اجرا کرد ! کلاً اولیل بازی که از لحاظ گرافیکی حس حال نسل بعد رو داشت گیرز 1 بود !
پ.ن : تورو خدا نگاه کار اپیک به کجا کشیده واسه دیدن گرافیک نسل بعد باید منتظر دایس ، گوريلا گيمز و امثالهم باشیم ! (البته منهای کرایتک )

Myup.ir | Free Image Hosting & Photo Sharing

یه نگا بنداز اینجا . به نظرم اصلا شایسته یه تک دمو نیست این تکسچرا . شاید از دور به نظر نیان ولی اگه بخوان یه بازی FPS بدن تو یه زوم تکسچر ها فرقشون با این نسل خیلی کم میشه . بخصوص تکسچر های روی شونه و شاخ خیلی داغونن برای یه تک دموی نسل بعد .

معلوم نيست قدرت در حد 680 هم تو كنسولهاي نسل بعد داشته باشيم. توان مصرفي يه ٦٨٠ به تنهايي ١٨٠ واته و استفاده ازش تو كنسولهاي نسل بعد تقريبا غير ممكنه. مگر اينكه بخوان كنسولارو اواخر سال ٢٠١٤ بدن بيرون.

در مورد قابليت هاي موتور هم بايد بگم همه اونا تو يه بازي قابل استفاده نيستن. اپيك با همين انريل ٣ كلي قابليت نشون داد كه هيچ كدوم تو هيچ بازي استفاده نشد.

به هر حال اين يه چيزيه كه همه ميدونن اين استوديوهايي كه نام بردم گرافيك بازيهاشون بهترين بوده تو اين نسل. البته گيرز او وار سه هم واقعا قشنگ بود ولي باز در مقابل بقيه ....:d

Myup.ir | Free Image Hosting & Photo Sharing

یه نگا بنداز اینجا . به نظرم اصلا شایسته یه تک دمو نیست این تکسچرا . شاید از دور به نظر نیان ولی اگه بخوان یه بازی FPS بدن تو یه زوم تکسچر ها فرقشون با این نسل خیلی کم میشه . بخصوص تکسچر های روی شونه و شاخ خیلی داغونن برای یه تک دموی نسل بعد .
رفتی رو چشو چال طرف زوم کردی رو مدل بعد میگی تکسچر بی کیفیته ! :d همچین گفتی تکسچر داغون فکر کردم اون تیکه هایی که تحت تاثیر DOF قرار گرفته رو میگی ! :d در ضمن فرهود جان خودتم میدونی بالاخره تکسچر هر چقدرم خوب باشه کیفیتش رو تا یه حدی در برابر زوم حفظ میکنه ، رزولوشن عکس 7680x4800 ! مسلماً نسخه ایی که قراره رو کنسول اجرا بشه رزولوشنش 720p یا نهایتاً 1080p هست دیگه ! :d

رفتی رو چشو چال طرف زوم کردی رو مدل بعد میگی تکسچر بی کیفیته ! :d همچین گفتی تکسچر داغون فکر کردم اون تیکه هایی که تحت تاثیر DOF قرار گرفته رو میگی ! :d در ضمن فرهود جان خودتم میدونی بالاخره تکسچر هر چقدرم خوب باشه کیفیتش رو تا یه حدی در برابر زوم حفظ میکنه ، رزولوشن عکس 7680x4800 ! مسلماً نسخه ایی که قراره رو کنسول اجرا بشه رزولوشنش 720p یا نهایتاً 1080p هست دیگه ! :d

بابا مصطفی قبول کن تکسچر ها اونجوری که باید باشن نیستن دیگه .

من نمیدونم چه اصراری هست هِی گرد و غبار نشون میده تو هوا !! دیگه تو این دمو از همه چی از یه سری ذرات ریز بلند میشه ! آخرش هم که لوگوی U4 رو نشون میده همچنین :d
که چی بشه مثلاً ؟!

باشه به هر حال خب تک دمو برای نمایش گذاشتن قدرته ، وقتی این اینطوریه یعنی بهترین بازی های نسل بعد هم به این نمی رسن یعنی تکسچرهای داغون تر مصطفی . من خودم از کلیت شو خوشم اومد ولی تکسچرها اصلا مناسب یه تک دمو نیستش !

دفاعت اصلا قابل قبول نیست.:d همین الان تک دمو فاینال فانتزی هست دیگه...
به نظرم مانور اینا رو چیز دیگه ای بود وگرنه اینقدر کم کاری اصلا قابل توجیه نیست. اینا داشتن رو Interface جدید موتورشو در کنار Lighting system و حجم particleها مانور میدادن که باید بگم تو این زمینه هم من رو تحت تاثیر قرار دادن !

من که اگر گرافیک های نسل بعد در حد همین تک دمو های آنریل 4 و اسکوئر انیکس و CE3 و حتی همون Watch Dogs هم باشه راضیم. تازه اینها برای اوایل نسله. مسلما خیلی جای پیشرفت دارن.
(کافیه گیرز 1 رو که ابتدای نسل اومد رو با TLOU مقایسه کنید و ببینید پیشرفت چند برابر شده)
پ.ن : تورو خدا نگاه کار اپیک به کجا کشیده واسه دیدن گرافیک نسل بعد باید منتظر دایس ، گوريلا گيمز و امثالهم باشیم ! (البته منهای کرایتک )
من نمیدونم چرا همه علاقه دارن یه تیکه ای به کیلزون و گوریلا گیمز و سونی بندازن :دی
مگه همون سال 2009 گرافیک کیلزون 2 ضعیف بود؟ کیلزون 3 مگه وقتی اومد کلی سایت بهش لغب Best Geraphic و Best looking ندادن؟ تا همون 2009 FPS با گرافیکی که به کیلزون 2 حتی نزدیک بشه رو کنسول وجود داشت اصلا ؟ همین الان تو سال 2012 کلا چند تا بازی هست که گرافیکش از کیلزون 2 بالاتر باشه؟

آخه این چه مقایسه ایی هست که میکنین ! این چیزی که اپیک نشون دادن یه مرحله بود ! با نورپردازی و سایه های دینامیک ، تخریب پذیری ، 1 میلیون افکت ذرات که همه اینها به صورت ریل تام رو 680 اجرا شدن و دینامیک بودن ! قرار نیست تو این دمو نهایت توان و ظرفیت UE4 ببینید که اگه قرار بود مسلماً مثل samaritan رو 3 تا VGA اجراش میکردن ! یعنی افکت هایی که دیدن صرفاً جنبه ظاهری نداره در لحظه اجرا میشده یعنی میتونستین توش تغییر ایجاد کنید ! اپیک میخواست نشون بده چه قابلیت های جدیدی به انجینش اضافه کرده ! شاید قید هر کردم از اینارو میزدن میشد حجم تکسچر هارو فرضاً 10 برابر کرد یا اگه رو سخت افزار قوی تری اجراش میکردن همینطور !
من زمانی حرف شما رو در مورد برتری تک دمو فاینال فانتزی قبول میکنم که مثل اپیک مثل کرایتک بیاد تو میدون قابلیت های انجینش رو نشون بده، بعد ببینیم چند مرده حلاجه نه با یه دمو از پیش رندر شده که معملوم نیست رو چه سخت افزاری اجراش کردن !

در مورد تکسچر من به اینا نمی تونم بگم ضعیف :

در کل گفتم بهترین کار اینکه منتظر عملکرد ue4 باشیم ، اون موقع از خجالت تک تکتون در میام :d

باشه به هر حال خب تک دمو برای نمایش گذاشتن قدرته ، وقتی این اینطوریه یعنی بهترین بازی های نسل بعد هم به این نمی رسن یعنی تکسچرهای داغون تر مصطفی . من خودم از کلیت شو خوشم اومد ولی تکسچرها اصلا مناسب یه تک دمو نیستش !

پاشو برو تک دمو UE 3 رو قبل عرضه Geow 1 ببین . ببین چی بود الان داره به کجا ها میرسه . این تک دمو هم بیشتر از اوونی که بخواد رو تکسچر مانور بده رو نمایش ذرات و اثرات برخورد پویا اوون با اجسام مانور میداد.

وقتی میشه UE 3 رو تا اونجا بالا برد که Samaritan و Star wars رو ببینیم پس ببین UE 4 دیگه تا کجا ها راه داره

این بحثه تکسچر خیلی جالبه :d تکسچر رو ما نمیخوایم وسط بازی 2000X زوم کنیم روش ببینیم چجوریه ! در حدی که از دید بازی و با رزولوشنی که اجرا میشه کاملا با کیفیت باشه و هیچ مشکلی نداشته باشه کافیه

این بحثه تکسچر خیلی جالبه :d تکسچر رو ما نمیخوایم وسط بازی 2000X زوم کنیم روش ببینیم چجوریه ! در حدی که از دید بازی و با رزولوشنی که اجرا میشه کاملا با کیفیت باشه و هیچ مشکلی نداشته باشه کافیه

1- این تک دموئه بازی نیست !
2- نکردن اقلا مثه کارمک کاری کنن انجینشون تکسچرهای تکراری نداشته باشه ! اقلا باید به این مهم می رسیدن ! اینطوری ضعف تکسچرها هم کمتر به چشم میادش .

1- این تک دموئه بازی نیست !
2- نکردن اقلا مثه کارمک کاری کنن انجینشون تکسچرهای تکراری نداشته باشه ! اقلا باید به این مهم می رسیدن ! اینطوری ضعف تکسچرها هم کمتر به چشم میادش .

تک دمو هم باشه ! از دید دوربینش 90% ش کاملا عالی بوده ! مشکلات تکسچرش اصلا در حدی نیست که نخواد حل شه
WT ـه تریلر هم وقتی نشون داد روی Shader ها و Lighting ش تمرکز داشت و حرف میزد. اینکه تو از یه انجین که حوضه کاریش زیاده انتظار داری با یه تک دمو بیاد همه چیز رو نشون بده، خب مشکل از توئه. حالا درسته کلا Crytek دمو هاش کلا بهتره ولی اینم روی چیزی که تمرکز داشت تو دموش، عالی عمل کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or