تک دمو ی Unreal Engine 4 توسط یک تک پردازنده قدرتمند گرافیکی انویدیا اجرا شد!

• Thread starter Thread starter hmd2009
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

hmd2009

کاربر سایت
52738250612513057708.jpg

درود

بالاخره پس از انتظاری طولانی Epic Games مهمترین و قابل پیش بینی ترین انجین خود یعنی Unreal Engine 4 را در Spike TV معرفی و نمایش داد. اکنون ما اطلاعات مختصری در مورد این انجین جدید برای شما داریم. بر طبق اظهارات Epic Games انریل انجین 4 شامل برخی از ابزارها و ویژگی ها برای تمامیه دستگاهها از ضعیف ترین تا پیشرفته ترین خواهد بود. علاوه بر این Epic اظهار داشت هر پلتفرمی از ایفون گرفته تا PC های فوق پیشرفته نسل بعدی انجین epic را پشتیبانی خواهند کرد
اما مهمترین سوال این است که آیا Wi iU هم از این انجین پشتیبانی خواهد کرد؟! با وجود نظریات اولیه مبنی بر عدم پشتیبانی Wii U از این انجین اما ما میدانیم که این پلتفرم از ایفون قویتر است بنارین واضح است که کنسول جدید نیننتندو میبایست این انجین را پشتیبانی کند ما حدس میزنیم که Wii U این انجین رو پشتیبانی خواهد کرد. در حقیقت UE4 برای بازی های آینده epic در نظر گرفته شده ار بازی های موبایل گرفته تا کنسول ها و PC ها و این عالیست به این معنی که ممکن است PS3 و Xbox360 در برگیرنده عناوینی باشند که با این انجین ساخته شده اند.
اگر چه تک دموی که نمایش داده شد بنظر خوب میاید اما به اندازه تک دموی Square Enix هیجان انگیز نبود واضح است که تک دموی Luminous در هر قسمتی از UE4 بهتر عمل کرده بود
از طرف دیگر Tim Sweeney تایید کرد که تک دموی ue4 بر روی یک تک پردازنده قدرتمند انویدیا اجر اشده بود و اجرای تک دمو روی یک تک پردازنده GTX680 واقعا تحسین بر انگیز بود .

این تک دموی کامل معرفی Unreal Engine 4 هست!

[video=youtube;OZmRt8gCsC0]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OZmRt8gCsC0[/video]

آخرین ویرایش:
Luminous Engine اندر جهته خلق و توسعه بازیهای در ژانر RPG و Action RPG ساخته شده و کلا رسالتش با UE4 فرق داره. ممکنه یه روزی برای TPS و FPS بهینه بشه ولی فعلا نیست.

بیخیال فری از اون حرفا بودها :دی مگه انجین رو برا یه سبک خاصی مینویسن ؟ برای هر بازی که ساخته میشه یه سری تغییرات تو انجین میدن ولی ربطی به نگارش انجین برای یه ژانر خاص نداره .

با UE3 هم بازی RPG ساخته شده هم TPS هم FPS هم فایتینگ 2D ! هم RTS !

حالا میفهمم که چرا اپیک از قوی نبودن کنسولهای نسل بعدی مینالید. به احتمال 99 درصد همین میشه گرافیک نسل بعدیه کنسولها. حالم بدجوری گرفته شد یعنی باید این گرافیکو 8 سال دیگه تحمل کنیم. حالا هی بیاید بگید وای خدایا این CG هست یا ریل تایم.

بیخیال فری از اون حرفا بودها :دی مگه انجین رو برا یه سبک خاصی مینویسن ؟ برای هر بازی که ساخته میشه یه سری تغییرات تو انجین میدن ولی ربطی به نگارش انجین برای یه ژانر خاص نداره .

با UE3 هم بازی RPG ساخته شده هم TPS هم FPS هم فایتینگ 2D ! هم RTS !
Square Enix’s Luminous designed for RPGs and action RPGs

There’s no mistake that Luminous Studio is an engine made with the view of producing RPGs like the past Final Fantasy games. But not just that – it has a broad reach, from games with high action to games without high action

Yoichi Wada Discusses Square Enix's Next Generation Engine Luminous -- Andriasang.com

پ.ن. هر انجینی برای سبک خاصی طراحی و بهینه شده ست. نمیشه با انجین Polyphony Digital یه Uncharted ساخت با انجین Media Molecule ام نمیشه StarHawk تولید کرد. Luminous Engine ـه Square Enix مخصوص بازیهای RPG تو مایه های FF هست یا RPG های با Action کم. مثلا SKYRIM.

آخرین ویرایش:
Fratos@

فعلا که دیدی میشه با انجینی مثل UE همه مدل بازی ساخت :دی کلا انجین هر جور که سازنده بخواد میتونی توش دست ببره ! یویچی وادا هم حرف مفت زده اگه اینو گفته .

سلام دوستان.
يك سوال حالا بين ue4 و ce3 كدوم قويتره هست؟
و موتور گرافيكى uncharted 3 و the last of us چيه؟ممنون

CE4 ولی هنور نیومده نسل بعد ایشالا ;) شوخی کردم والا من گرافیک CE رو تو خلق ویدئو های Real منظورم نوع ساخت نیست منظورم ویدئو هایی که طبیعت و جهان واقعی خودمونو نشون میدن دیدم اما UE بیشتر ویئو هاش و تک دموهاش فانتزی هستن و من نمیتونم مقایسه کنم و دقیقا بگم کدوم قویتر کدوم ضعیف در حدی نیستم که بخوام دقیقا بگم اما من شخصا CE رو خیلی قبول دارم هر چند فن کرایسیس نیستم چون بازی ش از تخیل هم یه چیزی فراتره اما کلا با دموهای تکنیکی و دموهایی که تو GDC نشون داد ثابت کرد میتونه یه چیزایی در حد فیلم سینمایی بسازه با نگاهی به این تصویر منظور منو بیشتر درک میکنی.
96907899961891247497.jpg

آخرین ویرایش:
من که با این دمو خیلی ارضا نشدم . به شخصی ازونجایی که این نسل برام بازیهایی مثل killzone و uncharted داشت . این دمو باعث نشد بگم wow .

CE4 ولی هنور نیومده نسل بعد ایشالا ;) شوخی کردم والا من گرافیک CE رو تو خلق ویدئو های Real منظورم نوع ساخت نیست منظورم ویدئو هایی که طبیعت و جهان واقعی خودمونو نشون میدن دیدم اما UE بیشتر ویئو هاش و تک دموهاش فانتزی هستن و من نمیتونم مقایسه کنم و دقیقا بگم کدوم قویتر کدوم ضعیف در حدی نیستم که بخوام دقیقا بگم اما من شخصا CE رو خیلی قبول دارم هر چند فن کرایسیس نیستم چون بازی ش از تخیل هم یه چیزی فراتره اما کلا با دموهای تکنیکی و دموهایی که تو GDC نشون داد ثابت کرد میتونه یه چیزایی در حد فیلم سینمایی بسازه با نگاهی به این تصویر منظور منو بیشتر درک میکنی.
خوبه RE رو بازی نکردی,اون که فرا تخیلیه;))
;))

HL2-GF @
دوست عزیز به همین سادگی ها که فکر میکنی نیست! شما هیچ وقت نمی تونی فرضاً با انجین Forza بازی مثل uncharted بسازی و بلعکس ، نه اینکه نمیشه نکته اینجاست که با اون کیفیت قابل اجرا نیست . مثلاً انجینی که واسه یه بازی ریسینگ نوشته شده نمی تونه افکت انفجاری در حد Crysis 2 داشته باشه ! و اگه چنین بازدهی بخوای یا باید از اول بازنویسی کنی .
ولی اینکه گفتی پس چطور با ue 3 دارن همه نوع سبک بازی میسازن دلیلش اینکه UE3 قدرت و انعطاف پذیری فوق العاده بالایی داره و به همین دلیل ـه که اینقدر محبوب هست و مورد استقبال قرار میگره ، یعنی شما انجینی داری که باهاش هر سبکی بخوای میسازی و مهمتر از اون یه انجین مولتی پلتفرمه و رو تمام کنسول ها کیفیت یکسانی داره عرضه میکنه ! (کلاً از رو همین موارد میشه تشخیص داد انجین ساز هایی چون id ، crytek و epic نسبت به بقیه در چه جایگاهی قرار دارن !)
خیلی عالی بود ولی من دهنم به اندازه اولین باری که Watch Dogs و Star Wars 1313 رو دیدم باز نشد ! :دی
آریا این دمو قرار نیست یه تریلر با سکانس های اسکریپت شده باشه :d حتی یادمه گفته بودن یه مرحله ـست که قابل بازی ـه + اینکه فکر کردی تصاویر Weird که قبل از E3 کنار هر شات نشون دادن واسه چی بود؟ مثلاً اون تیکه که کوهستان و افکت های ذرات و draw distance باورنکردنیش رو نشون میده تمام اجزاش ریل تامه ! یعنی قرار نیست مثل Luminous یه dd ببینی و چندتا افکت عالی که حتی دینامیک بودن یا نبودنش هم قابل تشخیص نباشه ! اگه دقت میکردی قشنگ مشخص بود خیلی جاها اپیک داره خصوصات و قابلیت های تکنیکی جدید انجینش رو به رخ میشکه مثلاً همون ابتدای تریلر وقتی نور به پارچه های قرمز رنگ برخورد میکنه به شکل خیلی زیبایی اجسامی که پشتش قرار گرفتن رو تحت تاثیر قرار میده طوری که رو سایه ها تاثیر میذاره و دیوار رو با هاله ایی از رنگ قرمز میبینی ! یا سکانسی که مواد مذاب سرازیر میشه بنظرم فیزیک مایعاتش با واقعیتی که ما میشناسیم تفاوتی نداشت ! به شکل خیلی جالبی راهشو از بین شیار ها باز میکنه و . . .! یا تخریب پذیری که نشون دادن بی نظیر بود تیکه های سنگ و آجر میافتادن رو زمین و باز هر کدوم به قسمت های کوچکتر تبدیل میشدن . افکت ذارتش هم که دیگه نیاز به تعریف نداره ! حتی مواقعی که گرد خاک از جلوی آتیش رد میشه یسری سایه های خیلی ظریف رو دیوار شکل میگرفت !

از همه مهمتر اینکه فقط رو یه 680 اجرا میشد که نهایت optimize بودنش رو داره نشون میده !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or