تک دمو ی Unreal Engine 4 توسط یک تک پردازنده قدرتمند گرافیکی انویدیا اجرا شد!

• Thread starter Thread starter hmd2009
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

hmd2009

کاربر سایت
52738250612513057708.jpg

درود

بالاخره پس از انتظاری طولانی Epic Games مهمترین و قابل پیش بینی ترین انجین خود یعنی Unreal Engine 4 را در Spike TV معرفی و نمایش داد. اکنون ما اطلاعات مختصری در مورد این انجین جدید برای شما داریم. بر طبق اظهارات Epic Games انریل انجین 4 شامل برخی از ابزارها و ویژگی ها برای تمامیه دستگاهها از ضعیف ترین تا پیشرفته ترین خواهد بود. علاوه بر این Epic اظهار داشت هر پلتفرمی از ایفون گرفته تا PC های فوق پیشرفته نسل بعدی انجین epic را پشتیبانی خواهند کرد
اما مهمترین سوال این است که آیا Wi iU هم از این انجین پشتیبانی خواهد کرد؟! با وجود نظریات اولیه مبنی بر عدم پشتیبانی Wii U از این انجین اما ما میدانیم که این پلتفرم از ایفون قویتر است بنارین واضح است که کنسول جدید نیننتندو میبایست این انجین را پشتیبانی کند ما حدس میزنیم که Wii U این انجین رو پشتیبانی خواهد کرد. در حقیقت UE4 برای بازی های آینده epic در نظر گرفته شده ار بازی های موبایل گرفته تا کنسول ها و PC ها و این عالیست به این معنی که ممکن است PS3 و Xbox360 در برگیرنده عناوینی باشند که با این انجین ساخته شده اند.
اگر چه تک دموی که نمایش داده شد بنظر خوب میاید اما به اندازه تک دموی Square Enix هیجان انگیز نبود واضح است که تک دموی Luminous در هر قسمتی از UE4 بهتر عمل کرده بود
از طرف دیگر Tim Sweeney تایید کرد که تک دموی ue4 بر روی یک تک پردازنده قدرتمند انویدیا اجر اشده بود و اجرای تک دمو روی یک تک پردازنده GTX680 واقعا تحسین بر انگیز بود .

این تک دموی کامل معرفی Unreal Engine 4 هست!

[video=youtube;OZmRt8gCsC0]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OZmRt8gCsC0[/video]

آخرین ویرایش:
Fratos@

فعلا که دیدی میشه با انجینی مثل UE همه مدل بازی ساخت :دی کلا انجین هر جور که سازنده بخواد میتونی توش دست ببره ! یویچی وادا هم حرف مفت زده اگه اینو گفته .
i7538_yeah-but-y-u-mad.jpg

حرفی نداری برای گفتن اسمون ریسمون نباف. الان تو بیشتر وادا در مورد Luminous میدونی دیگه؟ و جالبه برام بعد از 7-8 سال هنوز متوجه نشدی UE 3 ِیه انجین مالتی پلتفروم هست و برای عرضه در بازار تهیه و تولید شده و مرتب درحال بروزرسانی هست. اون ور قضیه (که چشمت رو بستی با متوجه نمیشه به دلایلی) Luminous قرار داره که یه انجین خانگی هست برای Square Enix و همونطور که اشاره کردن قصد فروشش رو ندارن. درواقع برای اهداف خودشون طراحی کردن. اهدافشون: بازیهای RPG به سبک FF یا RPG های با اکشن کم مثل SKYRIM و The Witcher.

آخرین ویرایش:
HL2-GF @

آریا این دمو قرار نیست یه تریلر با سکانس های اسکریپت شده باشه :d حتی یادمه گفته بودن یه مرحله ـست که قابل بازی ـه + اینکه فکر کردی تصاویر Weird که قبل از E3 کنار هر شات نشون دادن واسه چی بود؟ مثلاً اون تیکه که کوهستان و افکت های ذرات و draw distance باورنکردنیش رو نشون میده تمام اجزاش ریل تامه ! یعنی قرار نیست مثل Luminous یه dd ببینی و چندتا افکت عالی که حتی دینامیک بودن یا نبودنش هم قابل تشخیص نباشه ! اگه دقت میکردی قشنگ مشخص بود خیلی جاها اپیک داره خصوصات و قابلیت های تکنیکی جدید انجینش رو به رخ میشکه مثلاً همون ابتدای تریلر وقتی نور به پارچه های قرمز رنگ برخورد میکنه به شکل خیلی زیبایی اجسامی که پشتش قرار گرفتن رو تحت تاثیر قرار میده طوری که رو سایه ها تاثیر میذاره و دیوار رو با هاله ایی از رنگ قرمز میبینی ! یا سکانسی که مواد مذاب سرازیر میشه بنظرم فیزیک مایعاتش با واقعیتی که ما میشناسیم تفاوتی نداشت ! به شکل خیلی جالبی راهشو از بین شیار ها باز میکنه و . . .! یا تخریب پذیری که نشون دادن بی نظیر بود تیکه های سنگ و آجر میافتادن رو زمین و باز هر کدوم به قسمت های کوچکتر تبدیل میشدن . افکت ذارتش هم که دیگه نیاز به تعریف نداره ! حتی مواقعی که گرد خاک از جلوی آتیش رد میشه یسری سایه های خیلی ظریف رو دیوار شکل میگرفت !

از همه مهمتر اینکه فقط رو یه 680 اجرا میشد که نهایت optimize بودنش رو داره نشون میده !

نمیدونم دیدین یا نه ولی این به نظرم مفید باشه
عالیه حتما ببینین

ﺧﻮﺏ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﯿﺘﻮﻧﻦ ﺑﮕﯿﻦ ﺑﺮﺗﺮﯾﻦ ﻣﻮﺗﻮﺭﻫﺎﯼ ﮔﺮﺍﻓﯿﮑﯽ ﭼﻪ ﻣﻮﺗﻮﺭﻫﺎﯾﯽ ﻫﺴﺘﻦ.ﻟﻄﻔﺎ ﺑﻪ ﺗﺮﺗﯿﺐ ﺑﻨﻮﯾﺴﯿﺪ.
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﻮﺗﻮﺭ ﮔﺮﺍﻓﯿﮑﯽ uncharted 3 ﻭ the last of us ﭼﯽ ﻫﺴﺖ؟

من RE رو بازی نکردم ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! حتما داری شوخی میکنی با من دیگه نه ؟:)) فکر نکنم کسی تو این تاپیک باشه که ندونه من فن چند آتیشه رزیدنت اویل هستم!
تیکه بود دادا:دی
این که دیگه تابلوه شما خوره ی RE ای.فقط دیدم از تخیلی بودن بازی ها بدت میاد خواستم بت یاد اوری کنم بازی مورد علاقه ت هم تخیلی ه;)

ﺧﻮﺏ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﯿﺘﻮﻧﻦ ﺑﮕﯿﻦ ﺑﺮﺗﺮﯾﻦ ﻣﻮﺗﻮﺭﻫﺎﯼ ﮔﺮﺍﻓﯿﮑﯽ ﭼﻪ ﻣﻮﺗﻮﺭﻫﺎﯾﯽ ﻫﺴﺘﻦ.ﻟﻄﻔﺎ ﺑﻪ ﺗﺮﺗﯿﺐ ﺑﻨﻮﯾﺴﯿﺪ.
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﻮﺗﻮﺭ ﮔﺮﺍﻓﯿﮑﯽ uncharted 3 ﻭ the last of us ﭼﯽ ﻫﺴﺖ؟
Naughty Dog Engine, انحصاری خود استدیو هست .

تیکه بود دادا:دی
این که دیگه تابلوه شما خوره ی RE ای.فقط دیدم از تخیلی بودن بازی ها بدت میاد خواستم بت یاد اوری کنم بازی مورد علاقه ت هم تخیلی ه;)

تخیلیش اول نزدیک به واقعیت بود و رابطه تنگاتنکی با علم ژنتیک داشت من با رزیدنت اویل بزرگ شدم. خرابش کردن و همه چیزو فدای بزن بزن و بکش بکش کردن ....

تریلری که دارک گرل گذاشت رو فردا دانلود میکنم فرق میکنه با تک دموی اصلی یا تک دموی 2 هست ؟! :d

خیلی عالی بود ولی من دهنم به اندازه اولین باری که Watch Dogs و Star Wars 1313 رو دیدم باز نشد ! :دی
دقیقا آریا. منم اصلا شکه نشدم با این تک دمو. فقط و فقط میخواستن particle ها رو نشون بدن. به غیر از پارتیکل ها هیچ چیز خفن و قابل توجهی ندیدم. خیلی شبیه اینفینیتی بلید آیفون بود :دی اگر به طراحی اون یارو هم دقت کنی تا دلت بخواد پولیگون شکسته داشت که من خودم حداقل با توجه به بازی های امروزی انتظار ندارم تو نسل بعد حتی یه پولیگون شکسته هم ببینم. بعد اینکه اگه دقت کنی، وقتی زاویه دوربین میره پشت شونه هاش، نوری که روی شاخش افتاده، رسما pop-up میزنه و بعدا ظاهر میشه. اصلا دوست ندارم این چنین چیزایی رو ببینم. در کل بگم اگر نسل بعد میخواد این باشه همون بهتر که نباشه.

آخرین ویرایش:
به نظرم فوق العاده بود ولی جوری نبود که بتونه تا 5 سال 6 سال دووم بیاره البته این فقط نظر منه !
خب تک دمو UE3 رو هم با پیشرفتی که الان کرده نمیشه مقایسه کرد دوست من ، یا حتی Gears 1 که فک کنم اولین بازیی بود که قدرت UE3 رو نشون داد با اخرین ساخته های این انجین که مثلا Gears 3 هست نمیشه مقایسه کرد .

شخصاً درک نمی کنم از نسل بعد چه انتظاری دارین ! فقط امیدوارم کنسول های بعدی مایکرو و سونی توان اجرای این چیزی که نشون دادن رو داشته باشه !
تصاویر direct feed :

جالب اینجاست این فقط یه Tech demo هست و مسلماً وسواس و دقتی که واسه طراحی مراحل یه بازی کامل بکار میره رو نداره ! وقتی تو این نسل با ue3 یه همچین چیزی ساختن :
91535104107176974703.jpg
47419378158321215298.jpg
خدا بداد گیرز نسل بعد برسه .:d
پ.ن : فردین اینو حتماً ببین

قبل اینکه ترول شم :d اینو بگم تو یکی دو پست اخیرم اشاره کردم که خیلی ذوق دیدن UE4 رو دارم و به نظرم خیلی خوب بو د ولی خداییییییییی هایپم نکرد=((

یعنی اون تاثیری رو که wd و starwars و مخصوصا انجین اسکوار (که هنوزم برام قابل هضم نیست وبالای 5 بار دیدمش و فکر میکنم یه جاهایی اغراق شده) واقعا این تک دمو رو من نگذاشت یعنی مثل اینا تو خماری نسل بعد منو نبرد

به شخصه انتظار داشتم یه چیزی در حد دموی قبلیشون همون طرف که سیگار دهنش بود (اسمش یادم رفت) ببینم واقعا اون تاثیر گذار بود و منو میبرد به نسل بعد

البته شاید دوستان درست میگن که این دمو چون مستقیم از گیم پلی نبود تاثیر نداشت که البته دموی اسکوار هم اینطور نبود ولی تاثیر میذاشت حالا این دومیو رو مبینم شاید نظرم عوض شد

منم زیاد راضی کننده نبود برام دموی 3.9 که قبلا نشون داده بودن بهتر بود
اگر این دموبا یه 680 اجرا شده و با توجه به اینکه اپیک از سازنده های کنسول های نسل بعد خواسته بود تا قدرت سخت افزارشون رو ببرن بالاتر پس باید انتظار زیادی از قدرت گرافیکی نسل بعد نداشته باشیم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or