تک دموی Crysis 3 فراتر از تصور!!!

hmd2009

کاربر سایت
all-glory-to-the-cryengine-3-hypnotoad_large_verge_medium_landscape.jpg

درود

حتما تا به حال تک دمو های بسیاری را در مورد متور های قوی بازیسازی شرکت های مختلف دیده اید به عنوان مثال تک دموی Luminous Engine فاینال فانتازی یا تک دموی Unreal Engine 4 که در E3 2012 رونمایی شد در حالی که هیچکدام از آنها نتوانست آنطور که باید و شاید گیمر ها را تحت تاثیر قرار دهد. اما امروز کرایتک یک تک دموی فوق العاده از قسمت سوم بازی sci-fi shooter خود که قرار است سال بعد منتشر شود یعنی Crysis 3 را با سطح دیوانه کننده ای از جزئیات منتشر کرد که باعث حیرت همگان شد! در این تک دمو شما شاهد جزئیات و افکت های غیر قابل باوری هستید که توسط متور قدرتمند CryEngine 3 خلق شده اند! بازی کرایسیس 3 قرار است در ماه فبریه 2013 برای Xbox 360 and PlayStation 3 و PC عرضه شود!

ویژگی های منحصر به فردی که در این تریلر قابل مشاهده هستند!

Real-time volumetric cloud shadows, pixel accurate displacement mapping, tessellated vegetation, composite 3D lense flares, procedural HDR flares and shapes, 3rd generation real-time global illumination, dynamic water volume caustics, real-time volumetric fog shadows, real-time area lights, unlimited particle FX lighting, integrated cloth & vegetation simulation, top secret tessellated toad tech.

[video=youtube;JWvgETOo5ek]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JWvgETOo5ek[/video]

CryEngine 3 Tech Demo Video Shows Off Maximum Toad in Crysis 3 - AusGamers.com

لینک دانلود تک دمو CryEngine 3 - Tech Trailer | Gametrailers

آخرین ویرایش:
در رابطه با هر انجین هر کدوم مزایا و معایب خودشون رو دارن. CE برای کنسول بهینه سازی نشده بود (در حد UE) که البته باید رفع بشه. ضمن این که تازه استودیوهای دیگه دارن از موتورش استفاده می کنن چون تا الان برای PC استفاده می شد فقط. از طرفی UE رو سازنده های زیادی ازش به خاطر سازگاری خوب حمایت می کنن و خب تا الان بیشتر برای کنسول بوده به همین خاطر هستش. از طرفی یه سری ویژگی های ریز ْدرشتی نداره که CE داره. بافت ها هم در حد اندازه ی CE نیستش. البته جای تعجبی هم نداره چرا که CE کلاً برای PC بوده و البته این هنر UE رو نشون می ده که عناوین کنسولی هم گرافیک خوبی رو دارن در مقایسه با PC. به همین دلیل نمی شه گفت که کدوم انجین برتری مطلق داره بر اون یکی. البته من که با ادیتور دوتاشون کار کردم با CE راحت تر بودم. :d

خب 1080p ش رو ام دیدم. فوق العاده ست ولی جا واسه جوگیر شدن نداره! :دی. باید درقالب یه بازی قدرتش رو ببینید و نظر بدید. مثلا Red Engine گرافیک فنی فوق العاده ی روی 360ـی بنمایش گذاشت که 6-7 سال از عمرش میگذره. valve ام هنوز چیزی از نسل جدید (یا بعد) Source Engine نشون نداره.
درکل انجین بسیار قدرتمندی هست که امیدوارم مورد توجه بازیسازها قرار بگیره.

خب 1080p ش رو ام دیدم. فوق العاده ست ولی جا واسه جوگیر شدن نداره! :دی. باید درقالب یه بازی قدرتش رو ببینید و نظر بدید. مثلا Red Engine گرافیک فنی فوق العاده ی روی 360ـی بنمایش گذاشت که 6-7 سال از عمرش میگذره. valve ام هنوز چیزی از نسل جدید (یا بعد) Source Engine نشون نداره.
درکل انجین بسیار قدرتمندی هست که امیدوارم مورد توجه بازیسازها قرار بگیره.
قبول دارم موتور خوبی هست ولی فقط سازنده های زیادی ازش مثل ue3 ازش استفاده نکنن
نصف بازی های این نسل با ue3 ساخته شدن و گرافیک همشون هم مثل همه:-&
دیگه چشم بسته هم می شه تشخیص داد که چه بازی از ue3 استفاده می کنه:d
البته به غیر از چند تا:d
امیدوارم این اتفاق برای کرای انجین رخ نده

همین که داری میگی ME و Batman که باهاش این بازی ساخته شده بسته . . .
به هر حال، نورپردازی HDR یا هرچیزی که استفاده بشه وقتی به درد این نسل نخوره، همون نباشه هیچ فرقی نداره :دی.
من نمیخوام بحث کنم . . .
ولی هنوز که هنوزه هیچی از ارزش های UE3 یا UE4 کم نشده. این تریلر خیلی خوب بود ولی هنوزم افکت هایی که Epic با UE4 نشون داد رو من توی این تریلر ندیدم :دی.
اون Samaritan . . .

بیا عزیزم
بیا اینجا دقیقا specify کن منظورت کدوم افکت بوده که این تو نی ؟

بیا عزیزم
بیا اینجا دقیقا specify کن منظورت کدوم افکت بوده که این تو نی ؟

مگه گرافیک فقط افکته ؟!
همین ue4 اون افکته ذرات به علاوه مدلسازیه وحشتناکی از محیطهاش نشون داد یک سومش تو این تریلر کرایتک نیست یعنی هر دونه از ابجکتها و سنگ ریزه ها تو تک دموش دیدی کاملا مدلسازیه 3d شدن ! دقیقا اپیک چیزهایی را نشون داده به معنیه واقعی برای نسل بعد از واجبات بود !

مگه گرافیک فقط افکته ؟!
همین ue4 اون افکته ذرات به علاوه مدلسازیه وحشتناکی از محیطهاش نشون داد یک سومش تو این تریلر کرایتک نیست یعنی هر دونه از ابجکتها و سنگ ریزه ها تو تک دموش دیدی کاملا مدلسازیه 3d شدن ! دقیقا اپیک چیزهایی را نشون داده به معنیه واقعی برای نسل بعد از واجبات بود !
فرخ جان عزیزم این چه مقایسه های هست میکنی !؟ اومدی یه تک دمو نسل بعد رو با بازی ایی که واسه این نسله مقایسه میکنی میگی مدل سازی های UE4 سره ؟:d باو این تریلر که دیدی از محیط کرایسیس 3 هست ! کرایسیس 3 واسه این نسل ـه نه نسل بعد ! اومدی UE4 ، انجین نسل بعد اپیک با کرایسیس 3 مقایسه میکنی؟:d تازه بازم کرایسیس چیزی کم نداره بنظرم ، فقط همون مدل سازی های UE4 سرتره که اونم کار شاقی نیست ! چون اپیک اومده رو یه 680 چنین مدل سازی نشونت داده در صورتی که کرایتک مدل سازی هاش با احتساب 360 و ps3 ساخته شده !

فرخ وقتی سخت افزار نا محدود باشه منم میتونم این عکس ها رو از CE برات ردیف کنم که درسته UE4 قورت بده !
صبر کن هر وقت کرایتک مثل اپیک یه تک دمو درست حسابی از نسل بعدش نمایش داد اون موقع در برتری های مدل سازی و افکت و . . . UE4 نظر بدیم .

فرخ جان عزیزم این چه مقایسه های هست میکنی !؟ اومدی یه تک دمو نسل بعد رو با بازی ایی که واسه این نسله مقایسه میکنی میگی مدل سازی های UE4 سره ؟:d باو این تریلر که دیدی از محیط کرایسیس 3 هست ! کرایسیس 3 واسه این نسل ـه نه نسل بعد ! اومدی UE4 ، انجین نسل بعد اپیک با کرایسیس 3 مقایسه میکنی؟:d تازه بازم کرایسیس چیزی کم نداره بنظرم ، فقط همون مدل سازی های UE4 سرتره که اونم کار شاقی نیست ! چون اپیک اومده رو یه 680 چنین مدل سازی نشونت داده در صورتی که کرایتک مدل سازی هاش با احتساب 360 و ps3 ساخته شده !

فرخ وقتی سخت افزار نا محدود باشه منم میتونم این عکس ها رو از CE برات ردیف کنم که درسته UE4 قورت بده !
صبر کن هر وقت کرایتک مثل اپیک یه تک دمو درست حسابی از نسل بعدش نمایش داد اون موقع در برتری های مدل سازی و افکت و . . . UE4 نظر بدیم .

مدلسازی چیزی شاقی نیست ؟! ولمون کن بابا :دی یک تسلاشن ببین چه بلایی سر کارکرد سخت افزار میاره حالا کاری که اپیک کرده خیلی فراتر از این حرفهاست نه تنها کلا همه چیز به صورت بسیار بالایی پلیگان خوردند همه چیز که تو محیط میبینی حتی اون سنگ ریزه ها کاملا به صورت جدا جدا مدل سازی شدند یعنی یک بار بسایا بسیار سنگینی روی سخت افزار میاره حالا تو وقتی میبینی روی یک 680 اجرا میشه کاملا طبیعی هست ! چون باید سخت افزاری وجود داشته باشه که بتونه از پسش بربیاد و بتونه چنین میزان پلگان را کشش داشته باشه .
حالا این در حد یک تک دموست مشخصا انجین هنوز خیلی کار داره و کارهای بهینه سازی انجام نشده .

اون عکسهایی که گذاشتی واسه خود کرایتک نیستند و معلوم نیست در چه شرایطی و در چه فریمی دارند اجرا میشند ؟! من چیزی که برام مهمه تک دموی کاملا ریل تایم هست و من تا اینجای کار چیزی که از تک دموی ue4 دیدم برام خیلی جذابتر و سنگینتر بوده !

فرخ میگم چطوره یه مقایسه ای هم با Rage بزنی این Cryengine رو =))
---------

ختم کلام : فعلا بهترین بازی از نظر گرافیک و افکت مربوط به Cryengine هست
دیگه فکر نکنم بحثی بمونه!

^^^ تو ولمون کن بابا !یه چیزی بگو به مرغ بگی دزدگیرش روووشن نشه (مرغا الآن دزد گیر دارن) .همین مونده این تک دمو رو با اون تک دمو درب و داغون اپیک که در حد بازی خوبای همین نسلی بود مقایسه کنی .:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or