تک دموی Crysis 3 فراتر از تصور!!!

hmd2009

کاربر سایت
all-glory-to-the-cryengine-3-hypnotoad_large_verge_medium_landscape.jpg

درود

حتما تا به حال تک دمو های بسیاری را در مورد متور های قوی بازیسازی شرکت های مختلف دیده اید به عنوان مثال تک دموی Luminous Engine فاینال فانتازی یا تک دموی Unreal Engine 4 که در E3 2012 رونمایی شد در حالی که هیچکدام از آنها نتوانست آنطور که باید و شاید گیمر ها را تحت تاثیر قرار دهد. اما امروز کرایتک یک تک دموی فوق العاده از قسمت سوم بازی sci-fi shooter خود که قرار است سال بعد منتشر شود یعنی Crysis 3 را با سطح دیوانه کننده ای از جزئیات منتشر کرد که باعث حیرت همگان شد! در این تک دمو شما شاهد جزئیات و افکت های غیر قابل باوری هستید که توسط متور قدرتمند CryEngine 3 خلق شده اند! بازی کرایسیس 3 قرار است در ماه فبریه 2013 برای Xbox 360 and PlayStation 3 و PC عرضه شود!

ویژگی های منحصر به فردی که در این تریلر قابل مشاهده هستند!

Real-time volumetric cloud shadows, pixel accurate displacement mapping, tessellated vegetation, composite 3D lense flares, procedural HDR flares and shapes, 3rd generation real-time global illumination, dynamic water volume caustics, real-time volumetric fog shadows, real-time area lights, unlimited particle FX lighting, integrated cloth & vegetation simulation, top secret tessellated toad tech.

[video=youtube;JWvgETOo5ek]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JWvgETOo5ek[/video]

CryEngine 3 Tech Demo Video Shows Off Maximum Toad in Crysis 3 - AusGamers.com

لینک دانلود تک دمو CryEngine 3 - Tech Trailer | Gametrailers

آخرین ویرایش:
به احتمال خیلی زیاد، همینطور که میگی هست و این سطح رو توی Crysis 3ـه PC میبینیم. ولی خُب یه چیزایی هم شاید مثل تک دموی E3 07 با نسخه اصلی Crysis فرق داشته باشه که طبیعی هم هست. بالاخره تو طول پروژه ممکنه یه چیزی رو تشخیص بدن وجودش ضرورتی نداره تا از اون ور روی یه چیزی که ضروری تره کار کنن.
در کل با حرفت موافقم.
f
میتونیم اینطوری هم به قضیه نگاه کنیم که قبل رلیز کرایسیس 2 هرچی تریلر ازش نشون دادن یک دهم که چه عرض کنم یک صدم گرافیک نهایی بازی با تنظیمات DX11 رو پی سی نبود :d در هر صورت همون طوری که گفتم به نظرم تفاوت خاصی با نمایش E3 و عکس هایی که قبلاً از بازی منتشر کرده بودن نداره . الان تصاویر محیط بازی :

تنها موردی که تو این تک دمو خیلی تو چشم بود یکی طراحی وزغ بود یکی هم تکنیک های برجسته سازی که رو تنه درخت ها بکار برده بودن که این مورادم جزو محالات نیست که بگیم تو این نسل غیر قابل اجرا شدنه ، تو خود کرایسیس 2 هم از این دست موارد خیره کننده کم نداشتم مثل این :

با این تفاوت که اونجا تکنیک هایی مثل POM ، tesselation ، DM رو در دیوار و آجر ها بکار گرفته بودن اینجا رو تنه درخت و . . .:d

تریلر کاملا مال Crysis 3 بود و تو بازی نهایی همین کیفیت رو می بینیم! دلیل اینکه تو بعضی از صحنه ها یه خورده با تریلر E3 فرق میکرد بخاطر این بود که Bulid تریلر E3 خیلی قدیمی بود.

مکانها یکیه تقریبا ولی جزئیات گرافیک خیلی با هم فرق داره. امیدوارم گرافیک بازی مثل تریلر جدید باشه.

ترول كننده ها بيان ترول كنن!!! اي بابا اين آنريل انجين چي داره خدايييش اينهمه سنگشو به سينه ميزنيد! فقط gears of war, bat man ,mass effect رو با اين انجين خوب ساختن كه اونم كلي انجينو آپتيمايز كردن كه تونستن همچين كيفيتي بگيرن وگرنه آنريل انجين فقط رنگ هايه مات و سرد وكدر همين.
اونموقعي كه تو كرايسيس 1 از نورپردازي hdr استفاده شد آنريل انجين هنوز نميدونست نور پردازي hdr يعني چي.
ولي در عوضش كراي انجين هميشه يكي از بهترين افكت ها و جزئيات و رنگ بندي هارو در موتورش دارا بوده و در بيشتر موارد حرف اولرو زده.

متاسفانه خیلی ها گیر دادن به انجین ! کلا کار ما بازی هست بازی هم طبق اون دمو خیلی قشنگ کار شده بسیار زیبا هست.
لطفا اصلا بحث انجین رو وسط نکشید هر انجینی نمیتونه زیاد دووم بیاره و چیزی جدید و بهتری به کار میاد چه Uneral Engine باشه چه Cryengine

در حال حاظر هم بهترین نمایش گرافیکی رو تویه ان دمو دیدم که فوق العاده بود

آخرین ویرایش:
ترول كننده ها بيان ترول كنن!!! اي بابا اين آنريل انجين چي داره خدايييش اينهمه سنگشو به سينه ميزنيد! فقط gears of war, bat man ,mass effect رو با اين انجين خوب ساختن كه اونم كلي انجينو آپتيمايز كردن كه تونستن همچين كيفيتي بگيرن وگرنه آنريل انجين فقط رنگ هايه مات و سرد وكدر همين.
اونموقعي كه تو كرايسيس 1 از نورپردازي hdr استفاده شد آنريل انجين هنوز نميدونست نور پردازي hdr يعني چي.
ولي در عوضش كراي انجين هميشه يكي از بهترين افكت ها و جزئيات و رنگ بندي هارو در موتورش دارا بوده و در بيشتر موارد حرف اولرو زده.
همین که داری میگی ME و Batman که باهاش این بازی ساخته شده بسته . . .
به هر حال، نورپردازی HDR یا هرچیزی که استفاده بشه وقتی به درد این نسل نخوره، همون نباشه هیچ فرقی نداره :دی.
من نمیخوام بحث کنم . . .
ولی هنوز که هنوزه هیچی از ارزش های UE3 یا UE4 کم نشده. این تریلر خیلی خوب بود ولی هنوزم افکت هایی که Epic با UE4 نشون داد رو من توی این تریلر ندیدم :دی.
اون Samaritan . . .

همین که داری میگی ME و Batman که باهاش این بازی ساخته شده بسته . . .
به هر حال، نورپردازی HDR یا هرچیزی که استفاده بشه وقتی به درد این نسل نخوره، همون نباشه هیچ فرقی نداره :دی.
من نمیخوام بحث کنم . . .
ولی هنوز که هنوزه هیچی از ارزش های UE3 یا UE4 کم نشده. این تریلر خیلی خوب بود ولی هنوزم افکت هایی که Epic با UE4 نشون داد رو من توی این تریلر ندیدم :دی.
اون Samaritan . . .
WTF؟؟؟؟
میشه بگی چه افکتی دیدی که تو این تک دمو نبود؟ اون Samaritan که جلوی نمایش جدید خود UE4 هیچی نبود چه برسه به این تک دمو
تک دمو UE4 هم به پارتیکل افکت مینازید که تو این تک دمو نسخه پارتیکل افکت و پارتیکل لایتینگ هم پیچیده شد براش

اي بابا اين آنريل انجين چي داره خدايييش اينهمه سنگشو به سينه ميزنيد! فقط gears of war, bat man ,mass effect رو با اين انجين خوب ساختن كه اونم كلي انجينو آپتيمايز كردن كه تونستن همچين كيفيتي
ریز و درشت کلا بازی خوب زیاد ساخته شده با این انجین
خیلی زیاد
شَدو آو دِ دَمند
اِنسلیود
بولت استورم
بایوشاک 1 و 2
برادرز این ارمز ها همگی
استاروارز ها عموما
تمام کوست ریکان ها
تمام rainbow 6 ها
تمام اسپلینتر سل ها
بوردر لند
فیبل ها
لاست پلنت ها
مورتال کامبت ها ...
روی تبلت ها و گوشی های iOS ازش زیاد استفاده میشه
Sh: downpour
سینگولاریتی ...
اوووووووووووووووف، اینا دُرُشتا و خوباش بود
وگرنه بیشتر از ایناست :d
======================
در کل تا همین امروز همه ی گذشته رو بذاری کنار این تک دموی کرایتک هم از نظر بصری هم افکتای تکنیکی توش سرتر از انریل 4 هست
انریل فیزیک وحشتناکی هم داره هنور کرایتک چیزی از فیزیک نشون نداده البته
که توی نمایش انریل یارو خودش همچنان که داشت با تصویر نشون میداد میگفت
break somthing, break it again, break it again, and break it again
منظورش این بود که یک چیزی که بشکنه، باز با شلیک بهش میتونی خوردترش کنی، بازم خورداشو خوردتر کنی و ....
که خیلی حرکت عظیمی بود در نوع خودش:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or