توی انلاین کدام بهتر است؟ black ops mw3 bf3

پ نه پ ارواح احضار می کنم !می برم تو اکانتت بعدشم یه انلاین پس برات می گیرم گفتم تا پسر عموم برگرده ... معلوم نیست کی بر می گرده ...دلتون رو صابون نزنید ...

صد سال هم که بگذره من دسته رو به کیبورد و موس ترجیح می دم

اهان راست میگی وقتی من ONLINE PASS رو گرفته بودم ...تو دانلود هیستوری بود بعدش.... نه نه
فکنم جواب بده نیگا من با پروفایلت ساین این میشم بعدش انلاین پس رو می گیرم بعد من نباید دانش کنم چون با یکی خودم تعویض میشه !از پروفایلت ساین اوت میشم و حذفش می کنم
بعد تو راحت ساین این میشی و در دانلود هیستوری خودت یک انلاین پس داری دانلودش کن بعد تمامه

دسته تو بازی هایی مثل بتمن یا اساسین خیلی حال می ده و موس وکیبورد تو بازی هایی مثل کال و بتل
البته تو کنسول شرایط همه از نظر کنترل یکسانه اما تو کامپیوتر نه ، چون که یکی پول داره لاجیتک میگره 200 تومن یکی هم مثل من بی پوله نهایت با 20 تومن ...

پسر عموم اومد

یوزر پست روووو بده برات ایکی ثانیه اوکی می کنم

---------- نوشته در 06:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:44 PM ارسال شده بود ----------

ببین من به پسر عموم گفتم بیاره !سریع تر باش pM بده

والا هر کدومش یک حسی خوبی داره البت منmw3 رو هنوز بازی نکردم ولی خداییش اگه از نظر گیمری بخوای فرض کنی cod خیلی حرفه ای هست ولی خوب نمیتونم از دلچسبی آنلاین bf3 بگزرم واقعا این بازی برای آنلاین ساخته شده نمونش اینکه شما تو cod باید چند دقیقه صبر کنی که یک سرور پیدا کنه تازه اونم با کلی لگ ولی این bf3لامصب نزده وصل میشه و بدون کوچکترین لگی لذتشو میبری و البته خیلی هم واقعی هست و همون سوار شدن وسایلش بسیار ارزشمند هست من خودم فن این بازی هستم کلا بازم میگم cod مال حرفه ای هاست یک چیز تو مایه های کانتر این نسل هست

من خودم شخصا بیشتر MW3 بازی می کنم چون بیشتر بهم حال میده.
BF3 هم فعلا تو دانلوده بدون آپدیت بازی کردم بد نبود ولی وقتی آپدیتش کامل بشه میشه با MW3 مقایسش کرد.
ولی هرچقدر هم که BF3 شاخ باشه هیچ وقت MW3 نمیشه هرچند که MW2 از همشون بهتر بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or