تولید PlayStation 2 به زودی متوقف خواهد شد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Techman

کاربر سایت
sony-playstation-2.jpg

تولید PlayStation 2 به زودی متوقف خواهد شد

شاید این خبر یکی از غم انگیز ترین اخبار امسال باشد ولی براساس اعلام شرکت سونی تولید این کنسول افسانه ای بعد از 13 سال متوقف خواهد شد و آنها فعلا منتظرند تا موجودی های فعلی این کنسول در فروشگاه های خرده فروش ژاپنی به پایان برسد و پس از آن رسما به تولید این کنسول در ژاپن خاتمه دهند.
در واقع ما قبلا هم شاهد این اتفاق در کشورهایی همچون هند بوده ایم و آن هم زمانی بود که فروشگاه بزرگ Flipkart مستقیم از جانب سونی عدم تولید این کنسول را اعلام کردند.
شاید این اتفاق به سود سونی باشد و آنها بیشتر بتوانند تمرکزشان را بر روی PS3 بگذارند هرچند که PS3 هم کم کم در حال رسیدن به روزهای پایانی خود است و چند وقت دیگر جایش را به PS4 خواهد داد.

در گزارشی که Famitsu منتشر کرده، نشان می دهد که این کنسول با فروش 150 میلیونیش به زودی در طیف وسیعی از کشورها از رده خارج خواهد شد.

در حال حاضر تعداد زیادی از فروشگاه ها چه در اروپا و چه درآمریکای شمالی به فروش این کنسول پایان داده اند که شاید افت چشمگیر فروش این کنسول یکی از دلایل آن باشد.

اما با این حال هنوز هم این کنسول با فروش 150 میلیونیش رکورد پرفروش ترین کنسول تاریخ را در اختیار خود دارد.

البته Nintendo DS هم فروشی نزدیک به این مقدار را داشته ، ولی معلوم نیست که چه زمانی نینتندو قصد دارد تولید این دستگاه را متوقف کند.

منبع

انگار همين ديروز بود اويل ٤ اومدو كم كم گفتيم بايد فاتحه ي اين نسل و ps2 رو خوند!
چقد زود گذشت!واقعا افسانه ايست اين كنسول!واقعا!
ممنون بابت خبر

اگه این 13 سالشه پس PS1 چند سالشه؟عجب نوستالژِی

بازم دمش گرم تونسته سیزده سال دووم بیاره
Adiós old friend:((:((

خداحافظ بهترین کنسول تاریخ!
واقعا خاطرات و نوستالژی که با این کنسول داشتم با هیچ کدوم از کنسولهام نداشتم.

آره واقعا عجب کنسولی بود !! هنوزم یادم نمیره,یه پاساژی بود یه دونه Ps2 برا فروش داشت همیشه میرفتم و دموی اول اونیموشا3 رو میدیدم و حسرت میخوردم!

در کل اگه کالکشن بهترین بازیها وبهترین سری بازیهایی که باهاشون زندگی کردیمو بخاییم یجا ببینیم ممکن نیست مگه با شاهکار ps2واقعا سونی رو ps2 از لحاظ پشتیبانی نرم افزاری ذره ای دریق نکرد

PS2 واقعا كنسول بزرگي بود.
از ICO و Shadow of Clossus بگير تا God of War و Final Fantasy
ولي الان ديگه قاچاقي زنده هست. بايد بره كنار:d

من که هنوزم دارم با بازی هاش حال می کنم!
همین الآنم دارم JAK 2 می زنم!
:d

منم نمیدونستم فک میکردم دیگه تولید نمیشه ولی با خوندن این خبر یکم ناراحت شدم و علاقم به ps2 خودم بیشتر شد
ای کاش قبلا به جای اینکه از این نازکا بگیرم از این تصویر بالایی میگرفتم

یادش بخیر من از همین بزرگا گرفتم تا اخرین لحظه ای هم که فروختمش داشت عین ساعت کار میکرد!!!فک کنم 8-9 سالی میشد داشتمش اخ نگفت!!!!
دم سونی گرم...

فکر کردم تا الان نسل اینا منقرض شده . یادش بخیر چه بازی هایی می کردیم ، هنوز که هنوزه بعضی بازی ها مثل WWE SVsR 2009 و اینا رو بازی می کنم بعضی اوقات

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or