gear of war کاربر سایت Oct 7, 2012 #76 من هم تبریک میگم امیدوارم همین طور سایت رو به پیشرفت باشه :groupwave:
playliveon کاربر سایت Oct 7, 2012 #77 هورا هورا امیدوارم هر روز موفق تر باشه تولد سایت رو به همه کاربران تبریک میگم
Boss Loyal Member Oct 7, 2012 #78 تبریک با تاخیری عرض می کنم خدمت مدیران و کاربران سایت مخصوصاً دوستانی که از ما، شاید دلخور باشند طلب مغفرت دارم:d، امیدوارم سایت به همراع اعضا سایت سنمون 3 رقمی بشه.
تبریک با تاخیری عرض می کنم خدمت مدیران و کاربران سایت مخصوصاً دوستانی که از ما، شاید دلخور باشند طلب مغفرت دارم:d، امیدوارم سایت به همراع اعضا سایت سنمون 3 رقمی بشه.
Loghman زمان تنها چیزیست که به عدالت بین همه تقسیم شده است کاربر سایت Oct 7, 2012 #79 مبارک هممون باشه ایشالا بریم بالاتر
erfan-shojaei کاربر سایت Oct 8, 2012 #84 مبارکههههههههههههههه انشاالله 20 سالگیش من میشم 40 ساله تون موقع دیگه ps20 اومده و ایکس باکس 20000 :d
مبارکههههههههههههههه انشاالله 20 سالگیش من میشم 40 ساله تون موقع دیگه ps20 اومده و ایکس باکس 20000 :d
B H Z کاربر سایت Oct 8, 2012 #85 سلام دوستان عزیز. خیلی خوشحالم بازم هستم و تولد 7 سالگی سایت محبوب و دوست داشتنی بازی سنتر رو میبینم. انشاالله سایت بازی سنتر همیشه و روز به روز موفق و موفقتر باشه ، این حرف به عنوان کاربر قدیمی زدم. که این سایت رو خیلی دوست دارم.
سلام دوستان عزیز. خیلی خوشحالم بازم هستم و تولد 7 سالگی سایت محبوب و دوست داشتنی بازی سنتر رو میبینم. انشاالله سایت بازی سنتر همیشه و روز به روز موفق و موفقتر باشه ، این حرف به عنوان کاربر قدیمی زدم. که این سایت رو خیلی دوست دارم.
A.T.HELLBOY کاربر سایت Oct 8, 2012 #86 تبریکات فراوان به همگی . 4 سال از عمرمونو اینجا عضو بودیم ، خیلی خوش گذشت .
mahi58 کاربر سایت Oct 8, 2012 #87 تولدش مبارک باشه بی سی جون. برای سایت و تمام کسایی که با هر رنگ و عنوانی واسه اش زحمت می کشن و همه بچه هایی که دوزش دارند آرزوی موفقیت می کنم.
تولدش مبارک باشه بی سی جون. برای سایت و تمام کسایی که با هر رنگ و عنوانی واسه اش زحمت می کشن و همه بچه هایی که دوزش دارند آرزوی موفقیت می کنم.
LazaR AngeloV کاربر سایت Oct 8, 2012 #88 محمود یه خورده شکیل تر می زدی تبریک رو از شما یه تبریک 1000 خطی انتظار می رفت
OMG کاربر سایت Oct 9, 2012 #89 کسی خواست تاریخ تولد سایت رو بدونه بره تاریخ عضویت یکی از مدیران قرمزو ببینه.به همین راحتی به همین خوش مزگی
کسی خواست تاریخ تولد سایت رو بدونه بره تاریخ عضویت یکی از مدیران قرمزو ببینه.به همین راحتی به همین خوش مزگی