تولد 7 سالگی بازی سنتر!

تبریک به همه بچه های گل بازیسنتر
yahoo_36.gif
yahoo_36.gif

راستی دوستان امسال باید بیشتر از قبل حواسمون به بازی سنتر باشه .ناسلامتی امسال میره اول ابتدایی
yahoo_4.gif
yahoo_4.gif

توی این دو سالی که توی بازیسنتر بودم، به اندازه ی تمام عمرم تجربه کسب کردم و از اینکه اینجا فعالیت میکنم کاملآ راضیم و برام مایه ی افتخاره که بعده ها که دیگه من و امثال من توی این سایت نیستیم، حداقل اسممون به عنوان فردی که به سایت خدمت کرده توی این سایت جاودانه میمونه.

تولدت 7 سالگیش مبارک.

تو این سه چهار سال یک روز نشده که تو سایت نیام مگه مسافرت بوده باشم یا مریض بودم ، کلا معتاد شدم و همیشه اولین انتخاب من تو جستجوگر های اینترنت بازیسنتر بوده و هست. حقیقتش این سایت آموخته های زیادی برای من داشت . امیدوارم موفقیت های سایت روز به روز بیشتر بشه.

منم به نوبه ی خودم تبریک میگم تولد 7 سالگی بازی سنترو و از همه دوستان که برا سایت بازی سنتر زحمت میکشن تا روز به روز بهتر بشه تشکر ویژه میکنم . وایشالله همیشه دور هم روزای خوبی داشته باشیم . خیلی خوشحالم نمیدونم چرا حس خوبی دارم .

تو این چند سال که عضو بودم دوستایی پیدا کردم که تو بخش بزرگی از زندگیم ینی گیمینگ نقطه مشترک داشتیم برای همین واقعا از حضور تو بازی سنتر لذت می بریم و خودم رو یکی از اعضای خونواده بازیسنتر می دونم
تولدت مبارک BC

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or