Alkazar کاربر سایت Oct 6, 2012 #16 پس یادم باشه تو تقویم بنویسم ، 31 شهریور ماه روز تاسیس و تولد بهترین سایت بازی پارسی زبان ! مبارک باشه ! آخرین ویرایش: Oct 6, 2012
پس یادم باشه تو تقویم بنویسم ، 31 شهریور ماه روز تاسیس و تولد بهترین سایت بازی پارسی زبان ! مبارک باشه !
S Soap McTavish کاربر سایت Oct 6, 2012 #17 مبارکه عاشقه بازیسنترو اعضاشم بخدا! Sent from my iPod touch using Tapatalk
Muse کاربر سایت Oct 6, 2012 #18 4,5 سالی هست که میام اینجا چه برا اخبار بازی چه برا بحث چه برا الافی :d به قول یه بنده خدا : سایتی که سایت نباشد سایت نیست :d تنها سایت ایرانی که میام همینه , خدا نگهش داره ! :d
4,5 سالی هست که میام اینجا چه برا اخبار بازی چه برا بحث چه برا الافی :d به قول یه بنده خدا : سایتی که سایت نباشد سایت نیست :d تنها سایت ایرانی که میام همینه , خدا نگهش داره ! :d
LazaR AngeloV کاربر سایت Oct 6, 2012 #20 تشکرات ویژه مارو پذیرا باشید .... تولد هفت سالگی بازی سنتر رو به تمام اعضا تبریک و تهنیت عرض می کنیم چه خوب و بد گذشت ... چه تلخ و شیرین گذشت و در آخر فهمیدیم این دوستی هسات که باقی میمونه سعی کنید با هم دوست باشید ... و سر هر کوچکترین کدورتی از هم نپاشید ... این هم بچه های گروه تبریک ما | | | V | | | تولد هست ... عزا که نیست یه گل و شیرینی بیارید ندارید خودم میارم به سلامتی اعضای بازی سنتر ( مخصوصا با مرام هاش ) I LUV U BAZICENTER
تشکرات ویژه مارو پذیرا باشید .... تولد هفت سالگی بازی سنتر رو به تمام اعضا تبریک و تهنیت عرض می کنیم چه خوب و بد گذشت ... چه تلخ و شیرین گذشت و در آخر فهمیدیم این دوستی هسات که باقی میمونه سعی کنید با هم دوست باشید ... و سر هر کوچکترین کدورتی از هم نپاشید ... این هم بچه های گروه تبریک ما | | | V | | | تولد هست ... عزا که نیست یه گل و شیرینی بیارید ندارید خودم میارم به سلامتی اعضای بازی سنتر ( مخصوصا با مرام هاش ) I LUV U BAZICENTER
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Oct 6, 2012 #22 نوشته شده توسط Alkazar: پس یادم باشه تو تقویم بنویسم ، 15 مهر ماه روز تاسیس و تولد بهترین سایت بازی فارسی زبان ! مبارک باشه ! بیشتر... داری مینویسی 31 شهریور رو بنویس ما یادمون رفت با تاخیر تبریک گفتیم
نوشته شده توسط Alkazar: پس یادم باشه تو تقویم بنویسم ، 15 مهر ماه روز تاسیس و تولد بهترین سایت بازی فارسی زبان ! مبارک باشه ! بیشتر... داری مینویسی 31 شهریور رو بنویس ما یادمون رفت با تاخیر تبریک گفتیم
Safety & Peace ارباب مطلق سوزوران کاربر سایت Oct 6, 2012 #23 نوشته شده توسط pandora tomorrow: داری مینویسی 31 شهریور رو بنویس ما یادمون رفت با تاخیر تبریک گفتیم بیشتر... شوخی میکنی! 31 شهریور روز تولد منه!:-o کاربر مخصوص سایت
نوشته شده توسط pandora tomorrow: داری مینویسی 31 شهریور رو بنویس ما یادمون رفت با تاخیر تبریک گفتیم بیشتر... شوخی میکنی! 31 شهریور روز تولد منه!:-o کاربر مخصوص سایت
spider-man1 کاربر سایت Oct 6, 2012 #25 مبارک باشه خداوکیلی من این قدر که BC میام هیچ جا دیگه نمیرم مخصوصا تاپیک فوتبال
AM†R کاربر سایت Oct 6, 2012 #26 شوخی میکنی! 31 شهریور روز تولد منه!:-o کاربر مخصوص سایت بیشتر... کاربر همزاد سایت :d
Red V کاربر سایت Oct 6, 2012 #29 عالیه عالی ....... بهترین سایت و تنها سایتی هست که مداوم توش انلاین هستم و واقعا بهش علقه مند هستم . تبریک .
عالیه عالی ....... بهترین سایت و تنها سایتی هست که مداوم توش انلاین هستم و واقعا بهش علقه مند هستم . تبریک .
*Black Roze* کاربر سایت Oct 6, 2012 #30 من که 1 ساله عضو شدم. اصلا فکر نمیکردم 7 سال تاسیس شده باشه این فروم. به امید تولد 100 سالگی این سایت.>:d
من که 1 ساله عضو شدم. اصلا فکر نمیکردم 7 سال تاسیس شده باشه این فروم. به امید تولد 100 سالگی این سایت.>:d