تولد 6 سالگی بازی سنتر

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
تولدت مبارك, هميشه سرفراز و استوار باشي...:x
چه زود يكسال گذشت... هر چي تو جوون تر ميشي ما پير تر ميشيم...:d
پير و اسيرتم بازيسنتر...>:d

منم تبریک میگم و از صاحبان سایت برای هزینه کردنها و مدیریت و سرپا نگه داشتن این سایت تشکر میکنم .

واسه اینکه ادم قدر یه چیزیو بدونه باید واسه یه لحظه هم که شده نداشتن اون چیز رو تجربه کنه ....گیمری تو ایران بدونه وجود بازی سنتر غیر ممکنه ... هندونه زیره بغله مدیره سایت نمی زارم ولی تنها سایتی که تو همه ضمینه های ویدئو گیم
اخبار
مشکلات
فروش
تالار گفتگو
فعالیت کامل داره همین سایته از همه مهمتر نظارت 24 ساعته رو این سایته نکته جالبه دیگه این سایت اینکه حتی تبلیغات سایت هم رابطه مستقیم با ویدئو گیم داره
من همیشه خودم مدیونه این سایت میدونم از اون جایی که من فقط اورجینال بازی می کنم یه روز حساب کردم که من چیزی حدود 1 میلیون 800 هزار تومن بازی ps3 دارم محض اطلاع دوستان حدود 80 درصد بازی ها رو از همین بازارچه سایت خریدم فرض کنید اگه قرار بود این بازی ها رو از جایی مثل مجتمع پایتخت یا لباف می خریدم چه قدر باید تقدیم این فروشنده های منصف می کردم
و الان افسوس می خورم که چرا از سال 2005 عضو این سایت نشدم
تولد سایت مبارک :x;)

آخرین ویرایش:
2863.gif
2810.gif
xmas-light-merry-christmas-xmas-christmas-smiley-emoticon-000756-large.gif
%28579%29.gif

انگار همین دیروز بود که تولد 5 سالگی ات را جشن گرفتیم. امیدوار م 100 سال زنه وباقی بمونی .{تولدت مبارک}:x

واسه اینکه ادم قدر یه چیزیو بدونه باید واسه یه لحظه هم که شده نداشتن اون چیز رو تجربه کنه ....گیمری تو ایران بدونه وجود بازی سنتر غیر ممکنه ... هندونه زیره بغله مدیره سایت نمی زارم ولی تنها سایتی که تو همه ضمینه های ویدئو گیم
اخبار
مشکلات
فروش
تالار گفتگو
فعالیت کامل داره همین سایته از همه مهمتر نظارت 24 ساعته رو این سایته نکته جالبه دیگه این سایت اینکه حتی تبلیغات سایت هم رابطه مستقیم با ویدئو گیم داره
من همیشه خودم مدیونه این سایت میدونم و الان افسوس می خورم که چرا از سال 2005 عضو این سایت نشدم

منم دقیقا اینو حس دارم

امیدوارم سایت همچنان زنده باشه. خیلی ها با سایت رابطه ی عاطفی برقرار کردن . امیدوارم همه ی اعضای سایت در کنار هم باعث تداوم این جامعه باشن. جامعه ای که در رقم زدن فرهنگ جامعه ی بزرگتر، سهم بزرگی داره.
سربلند باشید;)

:horse::horse::horse::horse::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::groupwave::groupwave::groupwave::groupwave::groupwave::groupwave:

منم تبریک میگم. ولی چه زود 6 سال گذشت . هنوز روزای اول رو یادم هست

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or