DRIVER کاربر سایت Sep 24, 2011 #46 منم تولد 6 سالگی رو تبریک میگم و امیدوارم این سال های تولد همینطوری زیادشه و هیچ وقت متوقف نشه
Mehrdad کاربر سایت Sep 24, 2011 #50 منم به نوبه خودم این روز رو تبریک می گم به تمام برو بچ BaziCenter.
Niko Bellic کاربر سایت Sep 24, 2011 #51 منم تبریک میگم ایشالله تا ابد این سایت باشه.... واقعا تو این وضعیت که جوونامون هیچ تفریحی ندارند به اون شکل، بازیسنتر برا جامعه مجازیمون یه نعمته.....
منم تبریک میگم ایشالله تا ابد این سایت باشه.... واقعا تو این وضعیت که جوونامون هیچ تفریحی ندارند به اون شکل، بازیسنتر برا جامعه مجازیمون یه نعمته.....
mahi58 کاربر سایت Sep 24, 2011 #52 تولدش مبارک باشه. یه خسته نباشید هم میگیم به تمام کسایی که تحت هر عنوانی زحمت می کشن برای سایت و انجمن.
تولدش مبارک باشه. یه خسته نباشید هم میگیم به تمام کسایی که تحت هر عنوانی زحمت می کشن برای سایت و انجمن.
NERO TURBO into the Dark city کاربر سایت Sep 24, 2011 #54 Happy birthday to you:d بازی سنتر،تولدت مبارک!
Siavash_MH FCB کاربر سایت Sep 24, 2011 #56 منم ششمین سال تولد بهترین سایت ایرانی رو به همه اعضای گل BC تبریک میگم...>:d< منم سه ساله که این سایت عالی رو میشناسم مبارک باشه
منم ششمین سال تولد بهترین سایت ایرانی رو به همه اعضای گل BC تبریک میگم...>:d< منم سه ساله که این سایت عالی رو میشناسم مبارک باشه
D.of.persia کاربر سایت Sep 24, 2011 #57 تولد تولد تولدش مبارک بیاد شمارو فوت کنه تا صد سال زنده باشه ========== از همه ادمین ها ، مدیر ها ، ناظم ها تشکر میکنیم آخرین ویرایش: Sep 24, 2011
تولد تولد تولدش مبارک بیاد شمارو فوت کنه تا صد سال زنده باشه ========== از همه ادمین ها ، مدیر ها ، ناظم ها تشکر میکنیم
Horror Valar Morghulis کاربر سایت Sep 24, 2011 #59 آقا مبارک باشه تشکر ویژه ای دارم از مدیران ، ناظمان ، خبرنگاران و همینطور اعضای تحریریه که برای موفق شدن سایت تلاش میکنن. پاینده باشید دوستان.
آقا مبارک باشه تشکر ویژه ای دارم از مدیران ، ناظمان ، خبرنگاران و همینطور اعضای تحریریه که برای موفق شدن سایت تلاش میکنن. پاینده باشید دوستان.